PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW ROŚLINNYCH
|
dr hab. inż.
PAULINA NOWICKA
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2016/17-Z - Grafika inżynierska NŻC-SI>Graf
2017/18-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>GRAF
2018/19-Z - Grafika inżynierska NTŻ-SI>GRAF
2018/19-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>GRAF
2019/20-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>GRAF
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1
2021/22-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1
2022/23-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1
2022/23-Z - Technologia owoców, warzyw i zbóż NBT-SI>2511.5
2023/24-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1
2023/24-Z - Pre/post harvest eco-innovative treatments NFT-AM>3234.2
2023/24-Z - Technologia owoców, warzyw i zbóż NBT-SI>2511.5
2024/25-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1
2024/25-Z - Pre/post harvest eco-innovative treatments NFT-AM>3234.2
2024/25-Z - Technologia owoców, warzyw i zbóż NBT-SI>2511.5
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Przetwarzanie produktów roślinnych NŻC-SI>PrzeProRoś:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-Z - Technologia owoców i warzyw BBŻ-SI>TECOIW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NTŻ-SI>GosWSE:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-L - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NŻC-SI>GWŚiE:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-Z - Grafika inżynierska NŻC-SI>Graf:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6)
2016/17-Z - Przetwarzanie produktów roślinnych NŻC-SI>PrzeProRoś:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NTŻ-SI>GosWSE:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-L - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NŻC-SI>GWŚiE:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Ćwiczenia (grupa 1)
2016/17-L - Towaroznawstwo owoców, warzyw i zbóż NTO/AS-SI>TowOWiZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2017/18-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2017/18-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-L - Contemporary trends in plant products technology NTŻ/FT-AM>CTinPPT:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2017/18-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>ProjTech:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
2017/18-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-Z - FRUIT AND VEGETABLE TECHNOLOGY NTŻ-SE>TOiW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-Z - Grafika inżynierska NTŻ-SI>GRAF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8), Ćwiczenia projektowe (grupa 9)
2018/19-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>GRAF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2018/19-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>SRwPŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>TOiW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NŻC-SI>WSRWP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-L - CONTEMPORARY TRENDS IN PLANT PRODUCTS TECHNOLOGY NTŻ-SE>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Ćwiczenia (grupa 1)
2019/20-Z - FRUIT AND VEGETABLE TECHNOLOGY NTŻ-SE>TOiW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2019/20-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>GRAF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2019/20-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2019/20-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NTG-SI>WSR:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2019/20-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Ćwiczenia (grupa 1)
2020/21-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2020/21-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków I NTŻ-SM>2509.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>1916.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Bioactive compounds with antioxidant proporties NFT-AM>3239.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2022/23-Z - Nowoczesne technologie w przetwarzaniu owoców, warzyw i nutraceutyków NTŻ-SM>3200.2:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Ćwiczenia specjalizacyjne (ŻPR) NTŻ-SM>3182.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2)
2023/24-Z - Nowoczesne technologie w przetwarzaniu owoców, warzyw i nutraceutyków NTŻ-SM>3200.2:
Wykład (grupa 1)