![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA
|

dr
Agnieszka Nemś
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2022/23-L - Rynek żywności NTG-SI>3668.2
2023/24-L - Rynek żywności NTG-SI>3668.2
2024/25-L - Rynek żywności NTG-SI>3668.2
Prowadzone przedmioty
2017/18-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-L - CONTEMPORARY TRENDS IN PLANT PRODUCTS TECHNOLOGY NTŻ-SE>WTTŻ1-SR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2019/20-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>TTR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>TTR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2020/21-L - Informatyka stosowana NTŻ-SM>0954.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Podstawy analizy żywności NTG-SI>1610.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Analiza żywności NBT-SI>0046.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-L - Technologia czekolady NŻD-SL>2496.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)