PROFESOR UCZELNI oraz PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
|
dr inż.
MACIEJ BIENKIEWICZ
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2017/18-Z - Obsługa konsumenta NŻC-SI>ObsKon
2018/19-Z - Obsługa konsumenta NŻC-SI>ObsKon
2018/19-Z - Staż techniczny NTG-SI>ST
2019/20-Z - Catering technology NTG-SI>ATG
2019/20-Z - Obsługa konsumenta NTG-SI>OK
2019/20-Z - Obsługa konsumenta NŻC-SI>ObsKon
2019/20-Z - Technologia gastronomii NTG-SI>TG
2019/20-L - Staż technologiczny NTG-SI>ST4
2020/21-Z - Staż technologiczny NTG-SI>ST4
2020/21-Z - Strategie żywieniowe i suplementacja w specyficznych potrzebach żywieniowych NŻD-SM>SŻiSwSPŻ
2020/21-Z - Technologia gastronomii NTG-SI>TG
2020/21-Z - Wyposażenie zakładów gastronomicznych NTG-SI>2732.1
2020/21-Z - Żywienie człowieka NTG-SI>ŻCZ
2020/21-Z - Żywność o cechach funkcjonalnych NŻD-SL>ŻoCF
2020/21-L - Obsługa konsumenta NTG-SI>OK
2020/21-L - Obsługa konsumenta NTG-SI>OK4
2020/21-L - Staż managerski NTG-SI>SM
2020/21-L - Usługi turystyczne i rekreacyjne NTG-SI>UTiR
2020/21-L - Usługi turystyczne i rekreacyjne NTG-SI>UTiR4
2021/22-Z - Praktyka technologiczna NTG-SI>PTL
2021/22-Z - Seminarium inżynierskie NTG-SI>SI
2021/22-Z - Staż dyplomowy NTG-SI>SD
2021/22-Z - Technologia gastronomii NTG-SI>2498.3
2021/22-Z - Żywienie człowieka NTG-SI>2899.3
2021/22-Z - Żywność o cechach funkcjonalnych NŻD-SL>ŻoCF
2021/22-L - Praktyka managerska NTG-SI>PM
2021/22-L - Praktyka techniczna NTG-SI>1849.2
2021/22-L - Praktyka technologiczna NTG-SI>1850.4
2022/23-Z - Obsługa konsumenta NTG-SI>1423.5
2022/23-Z - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>1582.5
2022/23-Z - Technologia gastronomii NTG-SI>2498.3
2022/23-Z - Żywienie człowieka NTG-SI>2899.3
2022/23-Z - Żywność funkcjonalna i suplementy diety NŻD-SML>3335.1
2022/23-Z - Żywność o cechach funkcjonalnych NŻD-SL>2921.5
2022/23-L - Catering dietetyczny NŻD-SML>3348.2
2022/23-L - Dietoterapia w zaburzeniach rozrodczości i wspieraniu funkcji seksualnych człowieka NŻD-SML>3350.2
2022/23-L - Obsługa konsumenta NTG-SI>1423.4
2022/23-L - Organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego NŻD-SML>3349.2
2022/23-L - Seminarium NŻD-SL>2253.6
2023/24-Z - Catering technology NTG-SI>0335.3.E
2023/24-Z - Human nutrition NTG-SI>0914.3.E
2023/24-Z - Technologia gastronomii NTG-SI>2498.3
2023/24-Z - Żywienie człowieka NTG-SI>2899.3
2023/24-Z - Żywność funkcjonalna NTG-SI>3656.3
2023/24-Z - Żywność funkcjonalna i suplementy diety NŻD-SML>3335.1
2023/24-L - Catering dietetyczny NŻD-SML>3348.2
2023/24-L - Dietoterapia w zaburzeniach rozrodczości i wspieraniu funkcji seksualnych człowieka NŻD-SML>3350.2
2023/24-L - Organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego NŻD-SML>3349.2
2023/24-L - Podstawy hotelarstwa NTG-SI>1649.4
2023/24-L - Praktyka managerska NTG-SI>1844.6
2023/24-L - Praktyka techniczna NTG-SI>1849.2
2023/24-L - Praktyka w zakładach żywienia zbiorowego I NŻD-SML>3822.2
2023/24-L - Seminarium NŻD-SL>2253.6
2023/24-L - Żywność o cechach funkcjonalnych NŻD-SL>2921.5
2024/25-Z - Catering technology NTG-SI>0335.3.E
2024/25-Z - Human nutrition NTG-SI>0914.3.E
2024/25-Z - Obsługa konsumenta NTG-SI>1423.5
2024/25-Z - Praktyka dyplomowa NTG-SI>1835.7
2024/25-Z - Technologia gastronomii NTG-SI>2498.3
2024/25-Z - Wyposażenie zakładów gastronomicznych NTG-SI>2732.1
2024/25-Z - Żywienie człowieka NTG-SI>2899.3
2024/25-Z - Żywność funkcjonalna NTG-SI>3656.3
2024/25-Z - Żywność funkcjonalna i suplementy diety NDI-SM>3335.1
2024/25-Z - Żywność funkcjonalna i suplementy diety NTŻ-SI>3335.5
2024/25-L - Catering dietetyczny NDI-SM>3348.2
2024/25-L - Dietoterapia w zaburzeniach rozrodczości i wspieraniu funkcji seksualnych człowieka NDI-SM>3350.2
2024/25-L - Organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego NDI-SM>3349.2
2024/25-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>1582.4
2024/25-L - Planowanie żywienia zbiorowego NTG-SI>1591.4
2024/25-L - Praktyka managerska NTG-SI>1844.6
2024/25-L - Praktyka techniczna NTG-SI>1849.2
2024/25-L - Praktyka technologiczna NTG-SI>1850.6
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Technologia gastronomiczna NŻC-SI>Tgas:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-Z - Obsługa konsumenta NŻC-SI>ObsKon:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2016/17-L - Automatyzacja produkcji potraw NŻC-SI>AProPot:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2016/17-L - Projektowanie zakładów żywienia zbiorowego NŻC-SI>PZŻZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2017/18-Z - Obsługa konsumenta NŻC-SI>ObsKon:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2017/18-Z - Strategie żywieniowe i suplementacja w specyficznych potrzebach żywieniowych NŻD-SM>SŻiSwSPŻ:
Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-L - Automatyzacja produkcji potraw NŻC-SI>AProPot:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
2017/18-L - Wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>WZŻZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7)
2018/19-Z - Bezpieczeństwo żywności i żywienia NŻD-SL>BŻiŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Obsługa konsumenta NŻC-SI>ObsKon:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-Z - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>PŻCz:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-Z - Strategie żywieniowe i suplementacja w specyficznych potrzebach żywieniowych NŻD-SM>SŻiSwSPŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Dietetyka i żywienie zbiorowe NŻD-SM>DiŻZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Mechanizacja produkcji potraw NŻC-SI>MechPrPot:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2018/19-L - Technologia produkcji potraw NŻD-SL>TPP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>WZŻZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Obsługa konsumenta NŻC-SI>ObsKon:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2019/20-Z - Żywność specjalnego przeznaczenia NŻD-SL>ŻSP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-L - Obsługa konsumenta w gastronomii i hotelarstwie NŻD-SL>OKwGiH:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-L - Wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>WZŻZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Strategie żywieniowe i suplementacja w specyficznych potrzebach żywieniowych NŻD-SM>SŻiSwSPŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Zasady i organizacja żywienia w szpitalach i placówkach opiekuńczych NŻD-SML>2832.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Żywność o cechach funkcjonalnych NŻD-SL>ŻoCF:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-L - Dietoterapia i wspieranie funkcji seksualnych człowieka NŻD-SML>0472.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Obsługa konsumenta w gastronomii i hotelarstwie NŻD-SL>OKwGiH:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-L - Wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>2733.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2021/22-Z - Technologia gastronomii NTG-SI>2498.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Wyposażenie zakładów gastronomicznych NTG-SI>2732.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Zasady i organizacja żywienia w szpitalach i placówkach opiekuńczych NŻD-SML>2832.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Żywność o cechach funkcjonalnych NŻD-SL>ŻoCF:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Dietoterapia i wspieranie funkcji seksualnych człowieka NŻD-SML>0472.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Obsługa konsumenta w gastronomii i hotelarstwie NŻD-SL>OKwGiH:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>1582.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Wyposażenie zakładów gastronomicznych NTG-SI>2732.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Żywność funkcjonalna i suplementy diety NŻD-SML>3335.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Catering dietetyczny NŻD-SML>3348.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Dietoterapia w zaburzeniach rozrodczości i wspieraniu funkcji seksualnych człowieka NŻD-SML>3350.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2022/23-L - Obsługa konsumenta w gastronomii i hotelarstwie NŻD-SL>1424.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Pracownia magisterska II NŻD-SML>1802.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Obsługa konsumenta w gastronomii i hotelarstwie NŻD-SL>1424.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Wyposażenie zakładów gastronomicznych NTG-SI>2732.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Żywność funkcjonalna i suplementy diety NŻD-SML>3335.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Catering dietetyczny NŻD-SML>3348.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)