![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
|

dr inż.
Ewa Raczkowska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2019/20-Z - Usługi turystyczne i rekreacyjne NŻC-SI>UTuriRe
2020/21-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>PJiTR4
2021/22-Z - Produkcja potraw i posiłków dietetycznych NŻD-SML>1930.3
2021/22-L - Produkcja potraw i posiłków NŻD-SML>1929.2
2022/23-Z - Produkcja potraw i posiłków dietetycznych NŻD-SML>1930.3
2022/23-Z - Żywność o cechach funkcjonalnych NŻD-SL>2921.5
2022/23-L - Seminarium NŻD-SL>2253.6
2023/24-Z - Dietetic meals production NŻD-SML>3351.3.E
2023/24-Z - Produkcja potraw i posiłków dietetycznych NŻD-SML>1930.3
2023/24-L - Planowanie żywienia zbiorowego NTG-SI>1591.4
2023/24-L - Seminarium NŻD-SL>2253.6
2024/25-Z - Dietetic meals production NŻD-SML>3351.3.E
2024/25-Z - Produkcja potraw i posiłków dietetycznych NŻD-SML>1930.3
2024/25-L - Agroturystyka NTG-SI>3566.4
2024/25-L - Seminarium NŻD-SL>2253.6
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Technologia gastronomiczna NŻC-SI>Tgas:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Nauki społeczne i informatyczne w żywieniu człowieka i dietetyce NŻD-SM>NSiIwŻCziD:
Ćwiczenia (grupa 3)
2016/17-L - Żywienie człowieka I NŻC-SI>ŻywCz1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-Z - Żywność specjalnego przeznaczenia NŻD-SL>ŻSP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Dietetyka i żywienie zbiorowe NŻD-SM>DiŻZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Nauki społeczne i informatyczne w żywieniu człowieka i dietetyce NŻD-SM>NSiIwŻCziD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Żywność o cechach funkcjonalnych NŻD-SL>ŻoCF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>PJiTR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>PJiTR4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Usługi turystyczne i rekreacyjne NTG-SI>UTiR:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-L - Wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>2733.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NZJ-SI>PHigToksŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Produkcja potraw i posiłków dietetycznych NŻD-SML>1930.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Żywność o cechach funkcjonalnych NŻD-SL>ŻoCF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Produkcja potraw i posiłków NŻD-SML>1929.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Produkcja potraw i posiłków dietetycznych NŻD-SML>1930.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Technologia gastronomii NTG-SI>2498.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Pracownia magisterska II NŻD-SML>1802.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Produkcja potraw i posiłków dietetycznych NŻD-SML>1930.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Technologia gastronomii NTG-SI>2498.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Pracownia magisterska II NŻD-SML>1802.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Żywność o cechach funkcjonalnych NŻD-SL>2921.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2024/25-Z - Produkcja potraw i posiłków dietetycznych NŻD-SML>1930.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2024/25-Z - Technologia gastronomii NTG-SI>2498.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)