![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
|

dr inż.
Dominika Kulig
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
Prowadzone przedmioty
2014/15-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>Tmie:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Podstawy przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego NTŻ-NI>PPSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2015/16-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>Tmie:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NZJ-SI>ProcPSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>Tmie:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2017/18-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2017/18-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>OpakPSpoż:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NZJ-SI>ProcPSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>Tmie:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2017/18-L - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻC-SI>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - Operacje jednostkowe w przetwórstwie surowców zwierzęcych NŻD-SL>OJwPSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-L - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻC-SI>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-Z - Odchylenia jakości produktów zwierzęcych NZJ-SI>OJPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Operacje jednostkowe w przetwórstwie surowców zwierzęcych NŻD-SL>OJwPSZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻD-SL>TSPZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>Tmie:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Odchylenia jakości produktów zwierzęcych NZJ-SI>OJPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻD-SL>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Opakowania żywności NTŻ-SI>Opakow:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2020/21-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>Tmie:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2021/22-Z - Operacje jednostkowe w przetwórstwie surowców zwierzęcych NTG-SI>1499.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻD-SL>2523.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>Tmie:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2021/22-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2022/23-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻD-SL>2523.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Podstawy produkcji żywności NŻD-SL>3312.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>2506.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktów biotechnologicznych NBT-SI>2788.4:
Wykład e-learning (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2022/23-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTG-SI>2789.4:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2023/24-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT-SI>0265.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-L - Dodatki do żywności NŻD-SML>0509.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Final master project - Food quality and functionality research NFT-AM>3280.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Podstawy produkcji żywności NŻD-SL>3312.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2023/24-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NZJ-SI>1917.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Przetwórstwo surowców pochodzenia zwierzęcego NTŻ-SI>3170.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTG-SI>2789.4:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
2024/25-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>1244.2:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1)
2024/25-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-L - Bezpieczeństwo żywności i żywienia NŻD-SL>0151.4:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 5)
2024/25-L - Opakowania żywności NTŻ-SI>1497.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)