![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
|

dr inż.
Dominika Mazurkiewicz
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2017/18-Z - Żywienie człowieka BBŻ-SI>ZYWCZL
2020/21-Z - Ocena stanu odżywienia i dobrostanu człowieka NŻD-SML>1436.1
2020/21-Z - Żywienie człowieka w różnych etapach rozwoju NŻD-SML>2901.1
2021/22-Z - Fizjologia żywienia i regulacja metabolizmu NŻD-SML>0707.1
2021/22-Z - Planowanie jadłospisów i receptur NŻD-SL>PJiR
2021/22-Z - Żywienie człowieka w różnych etapach rozwoju NŻD-SML>2901.1
2021/22-L - Dietoterapia w schorzeniach hormonalnych NŻD-SML>0479.2
2021/22-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>PŻiD
2021/22-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>2682.4
2022/23-Z - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.5
2022/23-L - Dietetyka kliniczna I NŻD-SML>3344.2
2022/23-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.4
2022/23-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>1751.6
2022/23-L - Seminarium NŻD-SL>2253.6
2022/23-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>2682.4
2023/24-Z - Dietetyka kliniczna II NŻD-SML>3357.3
2023/24-Z - Żywienie człowieka w różnych etapach rozwoju NŻD-SL>2901.3
2023/24-L - Dietetyka kliniczna I NŻD-SML>3344.2
2023/24-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.4
2023/24-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>1751.6
2023/24-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>2682.4
2024/25-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>1751.5
2024/25-Z - Żywienie człowieka w różnych etapach rozwoju NŻD-SL>2901.3
2024/25-L - Dietetyka kliniczna I NDI-SM>3344.2
2024/25-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>2682.4
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-L - Podstawy dietetyki NŻC-SI>PodsDiet:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-L - Podstawy toksykologii żywności NŻC-SI>PTokŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-Z - Racjonalne żywienie człowieka BBC-SL>RACŻYWCZŁ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-Z - Żywienie człowieka II NŻC-SI>ŻywCz2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-Z - Podstawy żywienia NZJ-SI>PodstŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻC-SI>PŻywiD:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-L - Fizjologia żywienia NŻC-SI>Fżyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2017/18-L - Planowanie jadłospisów i receptur NŻC-SI>PJiR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>PŻCz:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻC-SI>PŻywiD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-Z - Racjonalne żywienie człowieka BBC-SL>RACŻYWCZŁ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Fizjologia żywienia NŻD-SL>FŻ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-L - Planowanie jadłospisów i receptur NŻC-SI>PJiR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>WDD:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2018/19-L - Żywienie osób chorych NŻC-SI>ŻywOCh:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-Z - Podstawy fizjologii człowieka NTG-SI>PFŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻC-SI>PŻywiD:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2019/20-L - Fizjologia żywienia NŻD-SL>FŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-L - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>PDK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2019/20-L - Podstawy dietetyki z elementami fizjologii żywienia NTG-SI>PDzEFŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>PŻiD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-L - Żywienie człowieka i dietetyka BBŻ-SI>ŻYWCZDIE:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-Z - Fizjologia żywienia i regulacja metabolizmu NŻD-SML>0707.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Ocena stanu odżywienia i dobrostanu człowieka NŻD-SML>1436.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Planowanie jadłospisów i receptur NŻD-SL>PJiR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Podstawy fizjologii człowieka NTG-SI>1630.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Żywienie człowieka w różnych etapach rozwoju NŻD-SML>2901.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-L - Dietoterapia w schorzeniach hormonalnych NŻD-SML>0479.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Dietoterapia w schorzeniach neurologicznych NŻD-SML>0480.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-L - Fizjologia żywienia NŻD-SL>0706.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-L - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>PDK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>PŻiD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2021/22-Z - Fizjologia żywienia i regulacja metabolizmu NŻD-SML>0707.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>1724.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SML>1791.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Żywienie człowieka w różnych etapach rozwoju NŻD-SML>2901.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Dietoterapia w schorzeniach hormonalnych NŻD-SML>0479.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>PŻiD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>2682.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SML>1791.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Dietetyka kliniczna I NŻD-SML>3344.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Dietoterapia w zaburzeniach rozrodczości i wspieraniu funkcji seksualnych człowieka NŻD-SML>3350.2:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
2022/23-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>1751.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Pracownia magisterska II NŻD-SML>1802.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>2682.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Ocena stanu odżywienia i dobrostanu człowieka NŻD-SL>1436.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Żywienie człowieka w różnych etapach rozwoju NŻD-SL>2901.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Dietetyka kliniczna I NŻD-SML>3344.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Dietoterapia w zaburzeniach rozrodczości i wspieraniu funkcji seksualnych człowieka NŻD-SML>3350.2:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2)
2023/24-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>1751.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Pracownia magisterska II NŻD-SML>1802.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>2682.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2024/25-Z - Ocena stanu odżywienia i dobrostanu człowieka NŻD-SL>1436.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2024/25-Z - Żywienie człowieka w różnych etapach rozwoju NŻD-SL>2901.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2024/25-L - Dietetyka kliniczna I NDI-SM>3344.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Dietetyka w przewlekłych chorobach niezapalnych NŻD-SL>3334.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2024/25-L - Dietoterapia w zaburzeniach rozrodczości i wspieraniu funkcji seksualnych człowieka NDI-SM>3350.2:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2)