ADIUNKT w jednostce KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
|
dr inż.
ŻANETA KRÓL-KILIŃSKA
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2018/19-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak
2020/21-L - Food Safety and Quality Management NZJ-SE>ZarzJak
Prowadzone przedmioty
2014/15-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>Tmie:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-L - Podstawy przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego NTŻ-NI>PPSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2015/16-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>Tmie:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem PZI-SI>ZJIBEZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2016/17-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktów biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>ZJiBPB:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2016/17-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTO/AS-SI>ZJiBŻ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
2016/17-L - Zarządzanie jakością w biotechnologii NBT/BŻ-SM>ZJwB:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2017/18-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-Z - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności BBŻ-SI>ZAJIBZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19-Z - Contemporary trends in animal products technology NTŻ/FT-AM>CTinAPT:
Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Food Safety and Quality Management NZJ-SE>ZarzJak:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktów biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>ZJiBPB:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności IIB-SI>JAKŻYW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2019/20-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NZJ-SI>ProcPSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2019/20-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem PZI-SI>ZJIBEZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2019/20-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktów biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>ZJiBPB:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności IIB-SI>JAKŻYW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Zarządzanie jakością w zakładach żywienia zbiorowego NŻD-SL>ZJwZŻZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-L - Bezpieczeństwo żywności i żywienia NŻD-SL>BŻiŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Food Safety and Quality Management NZJ-SE>ZarzJak:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem PZI-SI>ZJIBEZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
2020/21-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktów biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>ZJiBPB:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności IIB-SI>JAKŻYW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Dodatki do żywności NŻD-SML>0509.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Podstawy produkcji żywności NŻD-SL>3312.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2023/24-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem PZI-SI>2787.4:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2023/24-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktów biotechnologicznych NBT-SI>2788.4:
Wykład e-learning (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2023/24-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>2789.6:
Ćwiczenia e-learning (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2024/25-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>1244.2:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2)
2024/25-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>2506.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem PZI-SI>2787.4:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2)