aktywny pracownik nieetatowy
|
prof. dr hab. inż.
WIESŁAW KOPEĆ
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-L - Laboratorium specjalizacyjne 1 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC1
2015/16-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2016/17-Z - Laboratorium specjalizacyjne 2 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC2
2016/17-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2016/17-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>Tdro
2016/17-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2016/17-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2016/17-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2016/17-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2017/18-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2017/18-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2017/18-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>Tdro
2017/18-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2017/18-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2017/18-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2017/18-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2018/19-Z - Contemporary trends in animal products technology NTŻ/FT-AM>CTinAPT
2018/19-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2018/19-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>Tdro
2018/19-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2019/20-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>Tdro
2019/20-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2023/24-Z - Poultry and egg technology NTŻ-SI>1757.5.E
2024/25-Z - Poultry and egg technology NTŻ-SI>1757.5.E
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Towaroznawstwo produktów zwierzęcych niespożywczych NTO/AS-SI>TowPZN:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-Z - Współczesne trendy w technologii żywności II (surowce zwierzęce) NTŻ-SM>WTTŻ2-SZ:
Wykład (grupa 1)
2015/16-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2015/16-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1)
2016/17-Z - Laboratorium specjalizacyjne 2 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
2016/17-Z - Współczesne trendy w technologii żywności II (surowce zwierzęce) NTŻ-SM>WTTŻ2-SZ:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1)
2017/18-Z - Współczesne trendy w technologii żywności II (surowce zwierzęce) NTŻ-SM>WTTŻ2-SZ:
Wykład (grupa 1)
2017/18-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1)
2017/18-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Współczesne trendy w technologii żywności II (surowce zwierzęce) NTŻ-SM>WTTŻ2-SZ:
Wykład (grupa 1)
2018/19-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1)
2018/19-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1)
2019/20-Z - Współczesne trendy w technologii żywności II (surowce zwierzęce) NTŻ-SM>WTTŻ2-SZ:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1)
2020/21-Z - Współczesne trendy w technologii żywności II (surowce zwierzęce) NTŻ-SM>WTTŻ2-SZ:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1)