PROFESOR w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW ROŚLINNYCH
|
prof. dr hab. inż.
ANNA SOKÓŁ-ŁĘTOWSKA
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-L - Przeciwutleniacze w żywności NBT/BŻ-SI>PrzŻyw
2015/16-L - Przeciwutleniacze w żywności NTŻ-SM>F2PŻ
2015/16-L - Przeciwutleniacze w żywności NZJ-SM>F2PŻ
2016/17-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-NI>SemInz
2016/17-Z - Technologia owoców i warzyw BBŻ-SI>TECOIW
2016/17-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-NI>TOiW
2016/17-Z - Technologia owoców, warzyw i zbóż II NTŻ-SM>TOWiZ2
2016/17-Z - Technologie materiałowe NZJ-SI>TechMat
2016/17-L - Alergeny pokarmowe NŻD-SM>AP
2016/17-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2016/17-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2016/17-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2016/17-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2016/17-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>ProjTech
2016/17-L - Przeciwutleniacze w żywności NZJ-SM>F2PŻ
2016/17-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2016/17-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2016/17-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2017/18-Z - Nutraceutyki roślinne NŻD-SM>NR
2017/18-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2017/18-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2017/18-Z - Technologie materiałowe NZJ-SI>TechMat
2017/18-L - Alergeny pokarmowe NŻD-SM>AP
2017/18-L - Nutraceutyki roślinne NŻD-SM>NR1
2017/18-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2017/18-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2017/18-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2017/18-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2017/18-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>ProjTech
2017/18-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2017/18-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2017/18-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2018/19-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2018/19-Z - Technologia owoców i warzyw BBŻ-SI>TECOIW
2018/19-Z - Technologie materiałowe NZJ-SI>TechMat
2018/19-L - Alergeny pokarmowe NŻD-SM>AP
2018/19-L - Nutraceutyki roślinne NŻD-SM>NR1
2018/19-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2018/19-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2018/19-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2018/19-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2018/19-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>ProjTech
2018/19-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2018/19-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2019/20-Z - Nutraceutyki roślinne NTG-SI>NR
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Procesy i operacje jednostkowe NZJ-SI>PiOJ
2019/20-Z - Składniki bioaktywne w żywności NTG-SI>SBwŻ
2019/20-L - Nutraceutyki roślinne NTG-SI>NR
2019/20-L - Nutraceutyki roślinne NŻD-SM>NR1
2019/20-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2019/20-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2019/20-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>ProjTech
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2019/20-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2020/21-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Procesy i operacje jednostkowe NZJ-SI>PiOJ
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2020/21-L - Pracownia magisterska I (TOWN) NTŻ-SM>1796.1
2020/21-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2020/21-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2020/21-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>ProjTech
2020/21-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2020/21-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2020/21-L - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków I NTŻ-SM>2509.1
2021/22-Z - Pracownia magisterska II (TOWN) NTŻ-SM>1807.2
2021/22-Z - Pracownia magisterska II (ZJŻPR) NZJ-SM>1811.2
2021/22-Z - Procesy i operacje jednostkowe NZJ-SI>1911.3
2021/22-Z - Przeciwutleniacze w żywności NTŻ-SM>2000.2
2021/22-L - Bioaktywne składniki ziół i przypraw NŻD-SML>0162.4
2021/22-L - Bioskładniki owoców i warzyw NTŻ-SM>3180.1
2021/22-L - Nutraceutyki roślinne NTG-SI>NR
2021/22-L - Pracownia magisterska III (ZJŻPR) NZJ-SM>1821.3
2021/22-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>ProjTech
2022/23-Z - Procesy i operacje jednostkowe NZJ-SI>1911.3
2022/23-L - Bioaktywne składniki ziół i przypraw NŻD-SML>0162.4
2022/23-L - Bioskładniki owoców i warzyw NTŻ-SM>3180.1
2022/23-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>1978.6
2022/23-L - Składniki bioaktywne w żywności NTG-SI>2327.6
2023/24-Z - Nutraceutyki roślinne NTG-SI>1417.5
2023/24-Z - Procesy i operacje jednostkowe NZJ-SI>1911.3
2023/24-Z - Przeciwutleniacze w żywności NTŻ-SM>2000.2
2023/24-Z - Przeciwutleniacze w żywności NZJ-SM>2000.2
2023/24-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>2309.7
2023/24-L - Bioskładniki owoców i warzyw NTŻ-SM>3180.1
2023/24-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>1978.6
2024/25-Z - Bioaktywne składniki żywności NŻD-SL>3330.5
2024/25-Z - Procesy i operacje jednostkowe NZJ-SI>1911.3
2024/25-Z - Przeciwutleniacze w żywności NBT-SI>2000.7
2024/25-Z - Przeciwutleniacze w żywności NTŻ-SM>2000.2
2024/25-Z - Przeciwutleniacze w żywności NZJ-SM>2000.2
2024/25-Z - Przyprawy i zioła NTG-SI>3570.5
2024/25-Z - Seminarium dyplomowe II (ŻPR) NTŻ-SM>3203.2
2024/25-Z - Składniki bioaktywne w żywności NTG-SI>2327.5
2024/25-Z - Zioła i nutraceutyki NŻD-SL>3331.5
2024/25-Z - Zioła i suplementy diety NBT-SI>3062.7
2024/25-L - Bioskładniki owoców i warzyw NTŻ-SM>3180.1
2024/25-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>1978.6
2024/25-L - Seminarium dyplomowe III (ŻPR) NTŻ-SM>3213.3
2024/25-L - Ćwiczenia specjalizacyjne (ŻPR) NTŻ-SM>3182.1
Prowadzone przedmioty
2015/16-L - Składniki bioaktywne w żywnosci funkcjonalnej i nutraceutykach NBT/BŻ-SM>F2SBwŻF:
Wykład (grupa 1)
2015/16-L - Technologia owoców, warzyw i zbóż I NTŻ-SM>TOWiZ1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2015/16-L - Towaroznawstwo owoców, warzyw i zbóż NTO/AS-SI>TowOWiZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2016/17-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-NI>TOiW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-Z - Technologie materiałowe NZJ-SI>TechMat:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Składniki bioaktywne w żywnosci funkcjonalnej i nutraceutykach NBT/BŻ-SM>F2SBwŻF:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Składniki bioaktywne w żywnosci funkcjonalnej i nutraceutykach NTŻ-SM>F2SBŻFiN:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Składniki bioaktywne w żywnosci funkcjonalnej i nutraceutykach NZJ-SM>F2SBŻFN:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2016/17-L - Towaroznawstwo owoców, warzyw i zbóż NTO/AS-SI>TowOWiZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2017/18-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2017/18-Z - Technologie materiałowe NZJ-SI>TechMat:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>ProjTech:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2017/18-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-Z - Składniki bioaktywne w żywnosci funkcjonalnej i nutraceutykach NTŻ-SM>F2SBŻFiN:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Składniki bioaktywne w żywnosci funkcjonalnej i nutraceutykach NZJ-SM>F2SBŻFN:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>SRwPŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>TOiW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Technologie materiałowe NZJ-SI>TechMat:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NŻC-SI>WSRWP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>ProjTech:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
2018/19-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Egzamin (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2019/20-Z - Procesy i operacje jednostkowe NZJ-SI>PiOJ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Składniki bioaktywne w żywnosci funkcjonalnej i nutraceutykach NZJ-SM>F2SBŻFN:
Wykład (grupa 1)
2019/20-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2020/21-Z - Procesy i operacje jednostkowe NZJ-SI>PiOJ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Składniki bioaktywne w żywnosci funkcjonalnej i nutraceutykach NZJ-SM>F2SBŻFN:
Wykład (grupa 1)
2020/21-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>TOiW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2020/21-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>ProjTech:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
2020/21-L - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków I NTŻ-SM>2509.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Pracownia magisterska II (ZJŻPR) NZJ-SM>1811.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Procesy i operacje jednostkowe NZJ-SI>1911.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>TOiW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2021/22-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>ProjTech:
Projekt (grupa 2), Projekt (grupa 3), Projekt (grupa 4)
2022/23-Z - Procesy i operacje jednostkowe NZJ-SI>1911.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
2022/23-Z - Składniki bioaktywne w żywności funkcjonalnej i nutraceutykach NTŻ-SM>2328.2:
Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>2508.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Pracownia magisterska I (ŻPR) NTŻ-SM>3183.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Projektowanie technologiczne NTŻ-SI>1978.6:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2022/23-L - Ćwiczenia specjalizacyjne (ŻPR) NTŻ-SM>3182.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Nowoczesne technologie w przetwarzaniu owoców, warzyw i nutraceutyków NTŻ-SM>3200.2:
Wykład (grupa 1)
2023/24-Z - Procesy i operacje jednostkowe NZJ-SI>1911.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
2023/24-Z - Składniki bioaktywne w żywności funkcjonalnej i nutraceutykach NTŻ-SM>2328.2:
Wykład (grupa 1)
2023/24-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>2508.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Pracownia magisterska III (ŻPR) NTŻ-SM>3212.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Procesy i operacje jednostkowe NZJ-SI>1911.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1)
2024/25-Z - Składniki bioaktywne w żywności funkcjonalnej i nutraceutykach NTŻ-SM>2328.2:
Wykład (grupa 1)