![]() |
PROFESOR w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII FERMENTACJI I ZBÓŻ
|

prof. dr hab. inż.
Zygmunt Gil
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-L - Laboratorium specjalizacyjne 1 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC1
2015/16-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT/BŻ-SM>MPD
2015/16-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2015/16-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>StatStos
2015/16-L - Statystyka stosowana NZJ-SM>StatStos
2015/16-L - Technologia owoców, warzyw i zbóż I NTŻ-SM>TOWiZ1
2016/17-Z - Laboratorium specjalizacyjne 2 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC2
2016/17-Z - Laboratorium specjalizacyjne II NZJ-SM>LabSpec2
2016/17-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2016/17-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2016/17-Z - Technologia zbóż NTŻ-SI>TZb
2016/17-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT/BŻ-SM>MPD
2016/17-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2016/17-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2016/17-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2016/17-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2016/17-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2016/17-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2016/17-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2016/17-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>StatStos
2016/17-L - Statystyka stosowana NZJ-SM>StatStos
2016/17-L - Technologia owoców, warzyw i zbóż I NTŻ-SM>TOWiZ1
2016/17-L - Technologia zbóż I NTŻ-SM>TechZbóż1
2016/17-L - Zarys technologii surowców roślinnych NZJ-SI>ZarTSRoś
2017/18-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2017/18-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2017/18-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2017/18-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2017/18-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2017/18-Z - Technologia zbóż II NTŻ-SM>TechZbóż2
2017/18-L - Applied statistics NTŻ/FT-AM>AppliedS
2017/18-L - Metodologia i etyka badań naukowych NTŻ-SD>METODO
2017/18-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT/BŻ-SM>MPD
2017/18-L - Narzędzia statystyczne w zarządzaniu jakością NZJ-SM>NarzStat
2017/18-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2017/18-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2017/18-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2017/18-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2017/18-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2017/18-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2017/18-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2017/18-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2017/18-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>StatStos
2017/18-L - Technologia zbóż NTŻ-SI>TZb
2017/18-L - Technologia zbóż I NTŻ-SM>TechZbóż1
2018/19-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2018/19-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2018/19-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2018/19-Z - Technologia zbóż II NTŻ-SM>TechZbóż2
2018/19-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT/BŻ-SM>MPD
2018/19-L - Narzędzia statystyczne w zarządzaniu jakością NZJ-SM>NarzStat
2018/19-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl
2018/19-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2018/19-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2018/19-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2018/19-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2018/19-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2018/19-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2018/19-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>StatStos
2018/19-L - Technologia zbóż I NTŻ-SM>TechZbóż1
2019/20-Z - Metody statystyczne w zarządzaniu jakością NZJ-SI>MetStatwZJ
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2019/20-Z - Technologia zbóż II NTŻ-SM>TechZbóż2
2019/20-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT/BŻ-SM>MPD
2019/20-L - Narzędzia statystyczne w zarządzaniu jakością NZJ-SM>NarzStat
2019/20-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2019/20-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2019/20-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2019/20-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2019/20-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>StatStos
2019/20-L - Technologia zbóż I NTŻ-SM>TechZbóż1
2020/21-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2020/21-Z - Technologia zbóż II NTŻ-SM>TechZbóż2
2020/21-L - Applied statistics NTŻ-SE>StatStos
2020/21-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT-SM>1243.1
2020/21-L - Pracownia magisterska I (TZ) NTŻ-SM>1799.1
2020/21-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2020/21-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2020/21-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2020/21-L - Seminarium dyplomowe I (TZ) NTŻ-SM>2276.1
2020/21-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2020/21-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>2384.1
2020/21-L - Technologia zbóż I NTŻ-SM>2532.1
2021/22-Z - Metody statystyczne w zarządzaniu jakością NZJ-SI>MetStatwZJ
2021/22-L - Metodologia badań naukowych NTŻ-SM>1241.1
2021/22-L - Metodologia badań w zarządzaniu jakością NZJ-SM>3159.1
2021/22-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT-SM>1243.1
2021/22-L - Uwarunkowania jakości produktów zbożowych NTŻ-SM>3186.1
2021/22-L - Ćwiczenia specjalizacyjne (TFiZ) NTŻ-SM>3188.1
2022/23-Z - Metody statystyczne w zarządzaniu jakością NZJ-SI>MetStatwZJ
2022/23-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2022/23-Z - Technologia owoców, warzyw i zbóż NBT-SI>2511.5
2022/23-L - Metodologia badań naukowych NTŻ-SM>1241.1
2022/23-L - Metodologia badań w zarządzaniu jakością NZJ-SM>3159.1
2022/23-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT-SM>1243.1
2022/23-L - Uwarunkowania jakości produktów zbożowych NTŻ-SM>3186.1
2023/24-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>2309.7
2023/24-L - Cereal products NTŻ-SI>3168.6.E
2023/24-L - Metodologia badań naukowych NTŻ-SM>1241.1
2023/24-L - Metodologia badań w zarządzaniu jakością NZJ-SM>3159.1
2023/24-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT-SM>1243.1
2023/24-L - Produkty zbożowe NTŻ-SI>3167.6
2023/24-L - Research methodology NTŻ-SM>3175.1.E
2023/24-L - Uwarunkowania jakości produktów zbożowych NTŻ-SM>3186.1
2024/25-Z - Metody statystyczne w zarządzaniu jakością NZJ-SI>1270.7
2024/25-Z - Pracownia magisterska II (TFiZ) NTŻ-SM>3206.2
2024/25-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>2309.7
2024/25-L - Cereal products NTŻ-SI>3168.6.E
2024/25-L - Metodologia badań naukowych NTŻ-SM>1241.1
2024/25-L - Metodologia badań w zarządzaniu jakością NZJ-SM>3159.1
2024/25-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT-SM>1243.1
2024/25-L - Pracownia magisterska I (TFiZ) NTŻ-SM>3189.1
2024/25-L - Pracownia magisterska III (TFiZ) NTŻ-SM>3214.3
2024/25-L - Produkty zbożowe NTŻ-SI>3167.6
2024/25-L - Research methodology NTŻ-SM>3175.1.E
2024/25-L - Research methodology in quality managment NZJ-SM>3160.1.E
2024/25-L - The methodology of experimental work NBT-SM>2582.1.E
2024/25-L - Uwarunkowania jakości produktów zbożowych NTŻ-SM>3186.1
2025/26-Z - Metody statystyczne w zarządzaniu jakością NZJ-SI>1270.7
2025/26-Z - Pracownia magisterska II (TFiZ) NTŻ-SM>3206.2
2025/26-L - Cereal products NTŻ-SI>3168.6.E
2025/26-L - Metodologia badań naukowych NTŻ-SM>1241.1
2025/26-L - Metodologia badań w zarządzaniu jakością NZJ-SM>3159.1
2025/26-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT-SM>1243.1
2025/26-L - Pracownia magisterska III (TFiZ) NTŻ-SM>3214.3
2025/26-L - Produkty zbożowe NTŻ-SI>3167.6
2025/26-L - Research methodology NTŻ-SM>3175.1.E
2025/26-L - Research methodology in quality managment NZJ-SM>3160.1.E
2025/26-L - The methodology of experimental work NBT-SM>2582.1.E
2025/26-L - Uwarunkowania jakości produktów zbożowych NTŻ-SM>3186.1
Prowadzone przedmioty
2015/16-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1)
2015/16-L - Statystyka stosowana NZJ-SM>StatStos:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2016/17-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT/BŻ-SM>MPD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2016/17-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>StatStos:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2017/18-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1)
2017/18-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT/BŻ-SM>MPD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2018/19-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1)
2018/19-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT/BŻ-SM>MPD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT/BŻ-SM>MPD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Wykład e-learning (grupa 1)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT-SM>1243.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Metodologia badań naukowych NTŻ-SM>1241.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT-SM>1243.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-L - The methodology of experimental work NBT-SM>2582.1.E:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2024/25-L - Metodologia badań naukowych NTŻ-SM>1241.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT-SM>1243.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)