PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII FERMENTACJI I ZBÓŻ
|
dr inż.
JOANNA CHMIELEWSKA
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-L - Technologia przemysłów fermentacyjnych NBT/BŻ-SI>TPF
2016/17-L - Technologia przemysłów fermentacyjnych NBT/BŻ-SI>TPF
2017/18-L - Projektowanie technologiczne NBT/BŻ-SI>ProjTech
2018/19-L - Projektowanie technologiczne NBT/BŻ-SI>ProjTech
2018/19-L - Technologia przemysłów fermentacyjnych NBT/BŻ-SI>TPF
2019/20-L - Projektowanie technologiczne NBT/BŻ-SI>ProjTech
2020/21-L - Praca i egzamin magisterski NBT/BŻ-SM>PrEgz
2020/21-L - Projektowanie technologiczne NBT/BŻ-SI>ProjTech
2021/22-Z - Praca i egzamin inżynierski NBT/BŻ-SI>PiEInż
2021/22-Z - Praca i egzamin magisterski NBT-SM>1773.3
2021/22-Z - Praca i egzamin magisterski NBT/BŻ-SM>PrEgz
2021/22-L - Praca i egzamin inżynierski NBT/BŻ-SI>PiEInż
2021/22-L - Praca i egzamin magisterski NBT-SM>1773.3
2021/22-L - Praca i egzamin magisterski NTŻ-SM>1773.3
2021/22-L - Projektowanie technologiczne NBT/BŻ-SI>ProjTech
2021/22-L - Żywność projektowana NTŻ-SM>3173.1
2022/23-Z - Praca i egzamin inżynierski NBT/BŻ-SI>PiEInż
2022/23-L - Praca i egzamin magisterski NBT-SM>1773.3
2022/23-L - Projektowanie technologiczne NBT-SI>1978.6
2022/23-L - Technologia przemysłów fermentacyjnych NBT-SI>2517.6
2022/23-L - Żywność projektowana NTŻ-SM>3173.1
2023/24-Z - Żywność nowa NTG-SI>3564.3
2023/24-L - Final master project - Innovation and development of food quality and safety NFT-AM>3279.3
2023/24-L - Praca i egzamin magisterski NBT-SM>1773.3
2023/24-L - Praca i egzamin magisterski NTŻ-SM>1773.3
2023/24-L - Projektowanie technologiczne NBT-SI>1978.6
2023/24-L - Technologia przemysłów fermentacyjnych NBT-SI>2517.6
2023/24-L - Żywność projektowana NTŻ-SM>3173.1
2024/25-Z - Napoje alkoholowe NTG-SI>2980.5
2024/25-Z - Praca i egzamin inżynierski NBT-SI>1772.7
2024/25-Z - Praca i egzamin inżynierski NZJ-SI>1772.7
2024/25-Z - Seminarium inżynierskie NZJ-SI>2309.7
2024/25-Z - Sztuka serwowania napojów NTG-SI>3665.5
2024/25-Z - Żywność nowa NTG-SI>3564.3
2024/25-L - Final master project - Innovation and development of food quality and safety NFT-AM>3279.3
2024/25-L - Praca i egzamin magisterski NBT-SM>1773.3
2024/25-L - Praca i egzamin magisterski NTŻ-SM>1773.3
2024/25-L - Projektowanie technologiczne NBT-SI>1978.6
2024/25-L - Technologia przemysłów fermentacyjnych NBT-SI>2517.6
2024/25-L - Żywność projektowana NTŻ-SM>3173.1
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Biotechnologia żywności NTŻ-SI>BiotŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-Z - Podstawowe problemy przemysłu fermentacyjnego NTŻ-SI>PPPFer:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-L - Technologia przemysłów fermentacyjnych NBT/BŻ-SI>TPF:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-Z - Podstawowe problemy przemysłu fermentacyjnego NTŻ-SI>PPPFer:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Technologia przemysłów fermentacyjnych NBT/BŻ-SI>TPF:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-Z - Biotechnologia żywności NTŻ-SI>BiotŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-Z - Podstawowe problemy przemysłu fermentacyjnego NTŻ-SI>PPPFer:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2017/18-L - Projektowanie technologiczne NBT/BŻ-SI>ProjTech:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2018/19-Z - Podstawowe problemy przemysłu fermentacyjnego NTŻ-SI>PPPFer:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-Z - Rola i znaczenie materiału biologicznego w procesach fermentacyjnych NBT/BŻ-SM>F3RiZMB:
Wykład (grupa 1)
2018/19-L - Projektowanie technologiczne NBT/BŻ-SI>ProjTech:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2018/19-L - Technologia przemysłów fermentacyjnych NBT/BŻ-SI>TPF:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Biotechnologia żywności NTŻ-SI>BiotŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-Z - Podstawowe problemy przemysłu fermentacyjnego NTŻ-SI>PPPFer:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-Z - Rola i znaczenie materiału biologicznego w procesach fermentacyjnych NBT/BŻ-SM>F3RiZMB:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Projektowanie technologiczne NBT/BŻ-SI>ProjTech:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2020/21-Z - Rola i znaczenie materiału biologicznego w procesach fermentacyjnych NBT/BŻ-SM>F3RiZMB:
Wykład (grupa 1)
Imiona
JOANNA STANISLAWA
Nazwisko
CHMIELEWSKA
Stopnie i tytuły
dr inż. profesor uczelni