![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce INSTYTUT HODOWLI ZWIERZĄT
|

dr hab. inż.
Katarzyna Czyż
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2017/18-Z - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-NI>CHÓWiZF
2017/18-Z - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-SI>ChiHZF
2017/18-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO
2017/18-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>TI
2018/19-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>BWSC
2018/19-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBL/TL-SM>REGPRO
2018/19-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO
2018/19-Z - Seminarium BZO-SM>SEM2
2018/19-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>TI
2018/19-L - Chów i hodowla małych przeżuwaczy BZO-SI>ChiHMP
2018/19-L - Ocena skór i okrywy włosowej ssaków BBL/TL-SM>OSOS
2018/19-L - Seminarium inżynierskie BZO-SI>SI
2018/19-L - Użytkowanie małych przeżuwaczy (II) BZO-SI>UMP2
2019/20-Z - Higiena produkcji BBŻ-SI>HIGPROD
2019/20-Z - Seminarium BZO-SM>SEM2
2019/20-Z - Technologia informacyjna BBI-SL>TECHINF
2019/20-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>TI
2019/20-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>TI
2019/20-L - Podstawy nanotechnologii w produkcji żywności BBŻ-SI>PODNANOTECH
2020/21-Z - Higiena produkcji BBŻ-SI>HIGPROD
2020/21-Z - Seminarium BZO-SM>SEM2
2020/21-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1
2020/21-Z - Technologia informacyjna BBI-SL>2502.1
2020/21-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1
2020/21-Z - Technologia informacyjna BBŻ-SI>2502.1
2020/21-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>2502.1
2020/21-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1
2020/21-L - Praktyka BZO-SM>Praktyka
2021/22-Z - Higiena produkcji BBŻ-SI>HIGPROD
2021/22-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1
2021/22-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1
2021/22-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>2502.1
2021/22-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1
2021/22-L - Podstawy nanotechnologii w produkcji żywności BBŻ-SI>PODNANOTECH
2021/22-L - Praktyka dyplomowa BZO-NM>1835.2
2021/22-L - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO
2022/23-Z - Praktyka dyplomowa BZO-SM>1835.2
2022/23-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1
2022/23-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1
2022/23-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>2502.1
2022/23-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1
2022/23-L - Praktyka dyplomowa BZO-NM>1835.2
2023/24-Z - Higiena produkcji BBŻ-SI>0875.5
2023/24-Z - Ocena surowców pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>1437.7
2023/24-Z - Praktyka dyplomowa BZO-SM>1835.2
2023/24-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1
2023/24-Z - Technologia informacyjna BBI-SI>2502.1
2023/24-Z - Technologia informacyjna BBI-SL>2502.1
2023/24-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1
2023/24-Z - Technologia informacyjna BBŻ-SI>2502.1
2023/24-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>2502.1
2023/24-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1
2023/24-L - Ocena surowców pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>1437.8
2023/24-L - Podstawy nanotechnologii BBŻ-SI>1658.6
2023/24-L - Praktyka dyplomowa BZO-NM>1835.2
2024/25-Z - Ocena surowców pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>1437.7
2024/25-Z - Praktyka dyplomowa BZO-SM>1835.2
2024/25-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1
2024/25-Z - Technologia informacyjna BBI-SI>2502.1
2024/25-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1
2024/25-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>2502.1
2024/25-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1
2024/25-L - Ocena surowców pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>1437.8
2024/25-L - Praktyka dyplomowa BZO-NM>1835.2
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>TECH:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2015/16-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>TI:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>TI:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
2015/16-L - Przygotowanie pracy dyplomowej i egzaminu inżynierskiego BZO-SI>PPDiEI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2015/16-L - Przygotowanie pracy magisterskiej i egzaminu magisterskiego BZO-SM>PMiE:
Ćwiczenia (grupa 1)
2016/17-Z - Biologia psowatych dziko żyjących i udomowionych BZO-NI>BPDiU:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>TECH:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2016/17-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>TI:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2016/17-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>OPPZiPP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-L - Terapeutyczne wykorzystanie zwierząt BBC-SL>TERWYZW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-Z - Chów i hodowla zwierząt MWW-SJ>Chówzw:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3)
2017/18-Z - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>OPPZiPP:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-Z - Podstawy produkcji zwierzęcej PEK/EŻ-SL>PPZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2017/18-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>TI:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2017/18-L - Technologie produkcji zwierzęcej 2 PZI-SI>TPZ2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>BWSC:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-Z - Pro-ecological management of free ranged and farm animals BZO-AM>PEMoFRA:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-Z - Proekologiczne metody chowu zwierząt gospodarskich i wolno żyjących BZO-SM>PMChZGiWŻ:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBL/TL-SM>REGPRO:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>TINF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>TECH:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>TI:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 6)
2018/19-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-L - Chów i hodowla małych przeżuwaczy BZO-SI>ChiHMP:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3)
2018/19-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>OPPZiPP:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-L - Ocena skór i okrywy włosowej ssaków BBL/TL-SM>OSOS:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-L - Ocena surowców pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>OSPZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-L - Technologie produkcji zwierzęcej 2 PZI-SI>TPZ2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2018/19-L - Użytkowanie małych przeżuwaczy (II) BZO-SI>UMP2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-Z - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-NI>CHÓWiZF:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-Z - Higiena produkcji BBŻ-SI>HIGPROD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-Z - PRO-ECOLOGICAL MANAGEMENT OF FREE RANGED AND FARM ANIMALS BZO-SE>PEMoFRA:
Ćwiczenia (grupa 1)
2019/20-Z - Proekologiczne metody chowu zwierząt gospodarskich i wolno żyjących BZO-SM>PMChZGiWŻ2:
Wykład (grupa 1)
2019/20-Z - Technologia informacyjna BBI-SL>TECHINF:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2019/20-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>TECH:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2019/20-L - Biologia psowatych dziko żyjących i udomowionych BZO-NI>BPDiU:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-L - Biologia psowatych dziko żyjących i udomowionych BZO-SI>BPDŻiU:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2019/20-L - Podstawy nanotechnologii w produkcji żywności BBŻ-SI>PODNANOTECH:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-L - Proekologiczne metody chowu zwierząt gospodarskich i wolno żyjących BZO-NM>PMCHZGiWŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2019/20-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Zagrożenia w produkcji żywności BBŻ-SI>ZAGPRODŻYW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-Z - Biologia psowatych dziko żyjących i udomowionych BBL-SL>BPSO:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Biologia psowatych dziko żyjących i udomowionych BZO-SI>BPDŻiU:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-Z - Higiena produkcji BBŻ-SI>HIGPROD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-Z - PRO-ECOLOGICAL MANAGEMENT OF FREE RANGED AND FARM ANIMALS BZO-SE>PEMoFRA:
Ćwiczenia (grupa 1)
2020/21-Z - Proekologiczne metody chowu zwierząt gospodarskich i wolno żyjących BZO-SM>PMChZGiWŻ2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2020/21-Z - Technologia informacyjna BBI-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2020/21-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
2020/21-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Biologia psowatych dziko żyjących i udomowionych BZO-SI>0204.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Wykład (grupa 1)
2021/22-Z - Proekologiczne metody chowu zwierząt gospodarskich i wolno żyjących BZO-SM>1940.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 1)
2021/22-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2021/22-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2021/22-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Biologia psowatych dziko żyjących i udomowionych BZO-NI>0204.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2021/22-L - Biologia psowatych dziko żyjących i udomowionych BZO-SI>0204.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 4)
2021/22-L - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-SI>ChiHZF6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2021/22-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>1421.2:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>1421.2:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Podstawy nanotechnologii w produkcji żywności BBŻ-SI>PODNANOTECH:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2021/22-L - Technologie produkcji zwierzęcej 2 PZI-SI>TPZ2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2021/22-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Zagrożenia w produkcji żywności BBŻ-SI>ZAGPRODŻYW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2022/23-Z - Biologia psowatych dziko żyjących i udomowionych BBL-SL>0204.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2022/23-Z - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>1421.2:
Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - PRO-ECOLOGICAL MANAGEMENT OF FREE RANGED AND FARM ANIMALS BZO-SE>PEMoFRA:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2022/23-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2022/23-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>2502.1:
Ćwiczenia e-learning (grupa 1), Ćwiczenia e-learning (grupa 2)
2022/23-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1:
Ćwiczenia e-learning (grupa 1), Ćwiczenia e-learning (grupa 2), Ćwiczenia e-learning (grupa 3), Ćwiczenia e-learning (grupa 4), Ćwiczenia e-learning (grupa 5), Ćwiczenia e-learning (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2022/23-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Biologia psowatych dziko żyjących i udomowionych BZO-NI>0204.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2022/23-L - Biologia psowatych dziko żyjących i udomowionych BZO-SI>0204.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2022/23-L - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-SI>0399.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>2594.6:
Wykład (grupa 1)
2023/24-Z - Biologia psowatych dziko żyjących i udomowionych BBL-SL>0204.5:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2023/24-Z - PRO-ECOLOGICAL MANAGEMENT OF FREE RANGED AND FARM ANIMALS BZO-SE>PEMoFRA:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2023/24-Z - Proekologiczne metody chowu zwierząt gospodarskich i wolno żyjących BZO-SM>1940.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2)
2023/24-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2023/24-Z - Technologia informacyjna BBI-SI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2023/24-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2023/24-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>2594.7:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>1421.2:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>2594.6:
Wykład (grupa 1)
2024/25-Z - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>1421.2:
Wykład (grupa 1)
2024/25-Z - Proekologiczne metody chowu zwierząt gospodarskich i wolno żyjących BZO-SM>1940.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 1)
2024/25-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2024/25-Z - Technologia informacyjna BBI-SI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2024/25-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2024/25-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2024/25-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2024/25-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>2594.7:
Wykład (grupa 1)