![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA
|

dr hab. inż.
Artur Gryszkin
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2022/23-L - Seminarium dyplomowe I (ŻPR) NTŻ-SM>3184.1
2024/25-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NZJ-SI>1645.5
2024/25-L - Seminarium dyplomowe I (ZJŻPR) NZJ-SM>2277.1
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Laboratorium specjalizacyjne 2 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC2:
Laboratorium (grupa 3), Laboratorium (grupa 4)
2015/16-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2015/16-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2015/16-L - Technologia węglowodanów i tłuszczów roślinnych I NTŻ-SM>TWTR1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2016/17-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2016/17-L - Technologia węglowodanów i tłuszczów roślinnych I NTŻ-SM>TWTR1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-L - Technologia węglowodanów i tłuszczów roślinnych I NTŻ-SM>TWTR1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2018/19-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Technologia węglowodanów i tłuszczów roślinnych I NTŻ-SM>TWTR1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2019/20-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2019/20-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>OgTechŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2019/20-L - Technologia węglowodanów i tłuszczów roślinnych I NTŻ-SM>TWTR1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2020/21-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>OgTechŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Technologia węglowodanów i tłuszczów roślinnych I NTŻ-SM>2528.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>TTR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>2526.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Ocena towaroznawcza produktów roślinnych NZJ-SI>1441.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Ćwiczenia specjalizacyjne (ŻPR) NTŻ-SM>3182.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>2526.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Ocena towaroznawcza produktów roślinnych NZJ-SI>1441.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Podstawy produkcji żywności NŻD-SL>3312.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2023/24-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>2527.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT-SI>1498.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2024/25-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NZJ-SI>1645.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>2526.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
Imiona
Artur Roman
Nazwisko
Gryszkin
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. profesor uczelni