ADIUNKT w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII FERMENTACJI I ZBÓŻ
|
dr inż.
RADOSŁAW SPYCHAJ
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>GRAF
2015/16-Z - Technologia zbóż BBŻ-SI>TEZCBO
2015/16-L - Technologia zbóż BBŻ-SI>TEZCBO
2016/17-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>GRAF
2016/17-Z - Technologia zbóż BBŻ-SI>TEZCBO
2017/18-Z - Technologia zbóż BBŻ-SI>TEZCBO
2017/18-L - Contemporary trends in plant products technology NTŻ/FT-AM>CTinPPT
2018/19-Z - Technologia zbóż BBŻ-SI>TEZCBO
2020/21-Z - Technologia surowców roślinnych BBŻ-SI>TECSR
2022/23-Z - Grafika inżynierska NBT-SI>0840.1
2022/23-Z - Production of food enriched in dietary fiber NFT-AM>3245.2
2023/24-Z - Grafika inżynierska NBT-SI>0840.1
2024/25-Z - Grafika inżynierska NBT-SI>0840.1
2024/25-Z - Production of food enriched in dietary fiber NFT-AM>3245.2
2024/25-Z - Production of pasta products NTŻ-SM>3774.2.E
2024/25-Z - Produkcja wyrobów makaronowych NTŻ-SM>3773.2
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>GRAF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
2015/16-Z - Przetwarzanie produktów roślinnych NŻC-SI>PrzeProRoś:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-Z - Technologia zbóż BBŻ-SI>TEZCBO:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2015/16-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>StatStos:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
2015/16-L - Statystyka stosowana NZJ-SM>StatStos:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2015/16-L - Technologia owoców, warzyw i zbóż I NTŻ-SM>TOWiZ1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2016/17-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>GRAF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2016/17-Z - Przetwarzanie produktów roślinnych NŻC-SI>PrzeProRoś:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-Z - Technologia zbóż BBŻ-SI>TEZCBO:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2016/17-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Statystyka stosowana NZJ-SM>StatStos:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2017/18-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-Z - Technologia zbóż BBŻ-SI>TEZCBO:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1)
2017/18-L - Contemporary trends in plant products technology NTŻ/FT-AM>CTinPPT:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2017/18-L - Narzędzia statystyczne w zarządzaniu jakością NZJ-SM>NarzStat:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>SRwPŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - Technologia zbóż BBŻ-SI>TEZCBO:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1)
2018/19-L - CONTEMPORARY TRENDS IN PLANT PRODUCTS TECHNOLOGY NTŻ-SE>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>StatStos:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2019/20-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>SRwPŻ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Technologia surowców roślinnych BBŻ-SI>TECSR:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1)
2020/21-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>SRwPŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Technologia surowców roślinnych BBŻ-SI>TECSR:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Maszynoznawstwo ogólne i przemysłu spożywczego II NTŻ-SI>1180.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Narzędzia statystyczne w zarządzaniu jakością NZJ-SM>1363.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Pracownia magisterska I (ZJŻPR) NZJ-SM>1800.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Wykład e-learning (grupa 1)
2021/22-Z - Grafika inżynierska NBT-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 6)
2021/22-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>2409.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Technologia surowców roślinnych BBŻ-SI>TECSR:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Metodologia badań w zarządzaniu jakością NZJ-SM>3159.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Grafika inżynierska NBT-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6)
2022/23-Z - Production of food enriched in dietary fiber NFT-AM>3245.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Technologia owoców, warzyw i zbóż NBT-SI>2511.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Metodologia badań naukowych NTŻ-SM>1241.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-L - Metodologia badań w zarządzaniu jakością NZJ-SM>3159.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Grafika inżynierska NBT-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 7)
2023/24-Z - Production of food enriched in dietary fiber NFT-AM>3245.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Metodologia badań w zarządzaniu jakością NZJ-SM>3159.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Grafika inżynierska NBT-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 6)
2024/25-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)