![]() |
PROFESOR w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW ROŚLINNYCH
|

prof. dr hab. inż.
Alicja Kucharska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Biotechnologia żywności II NBT-SD>BŻII
2015/16-Z - Seminarium doktoranckie NBT-SD>SDZ
2015/16-L - Laboratorium specjalizacyjne I NZJ-SM>LabSpec1
2015/16-L - Procesy fermentacyjne I NTŻ-SM>PF1
2015/16-L - Seminarium doktoranckie NBT-SD>SDL
2015/16-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2016/17-Z - Laboratorium specjalizacyjne II NZJ-SM>LabSpec2
2016/17-Z - Przechowalnictwo owoców i warzyw NTŻ-SI>PrzechOW
2016/17-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2016/17-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2016/17-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2016/17-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2016/17-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2017/18-Z - Bioaktywne składniki żywności NTŻ-SD>BIOSKLZYW
2017/18-Z - Biotechnologia żywności II NBT-SD>BŻII
2017/18-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2017/18-Z - Przechowalnictwo owoców i warzyw NTŻ-SI>PrzechOW
2017/18-Z - Seminarium doktoranckie NBT-SD>SDZ
2017/18-Z - Seminarium doktoranckie NTŻ-SD>SEMZ
2017/18-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2017/18-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2017/18-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż
2017/18-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2017/18-L - Seminarium doktoranckie NBT-SD>SDL
2017/18-L - Seminarium doktoranckie NTŻ-SD>SEML
2017/18-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2017/18-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2018/19-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2018/19-Z - Przechowalnictwo owoców i warzyw NTŻ-SI>PrzechOW
2018/19-Z - Seminarium doktoranckie NBT-SD>SDZ
2018/19-Z - Seminarium doktoranckie NTŻ-SD>SEMZ
2018/19-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2018/19-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2018/19-L - Seminarium doktoranckie NBT-SD>SDL
2018/19-L - Seminarium doktoranckie NTŻ-SD>SEML
2018/19-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2019/20-Z - Bioaktywne składniki żywności NTŻ-SD>BIOSKLZYW
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Seminarium doktoranckie NBT-SD>SDZ
2019/20-Z - Seminarium doktoranckie NTŻ-SD>SEMZ
2019/20-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2019/20-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2019/20-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Seminarium NŻD-SL>SEM
2019/20-L - Seminarium doktoranckie NBT-SD>SDL
2019/20-L - Seminarium doktoranckie NTŻ-SD>SEML
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2019/20-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2020/21-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Seminarium doktoranckie NBT-SD>SDZ
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2020/21-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2020/21-L - Pracownia magisterska I (TOWN) NTŻ-SM>1796.1
2020/21-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2020/21-L - Seminarium NŻD-SL>SEM
2020/21-L - Seminarium doktoranckie NBT-SD>SDL
2020/21-L - Seminarium doktoranckie NTŻ-SD>SEML
2020/21-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2020/21-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2021/22-Z - Przechowalnictwo owoców i warzyw NTŻ-SI>PrzechOW
2021/22-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2021/22-L - Bioskładniki owoców i warzyw NTŻ-SM>3180.1
2021/22-L - Pracownia magisterska III (TOWN) NTŻ-SM>1817.3
2021/22-L - Seminarium dyplomowe I (ZJŻPR) NZJ-SM>2277.1
2022/23-Z - Pracownia magisterska II (ZJŻPR) NZJ-SM>1811.2
2022/23-Z - Przechowalnictwo owoców i warzyw NTŻ-SI>PrzechOW
2022/23-Z - Seminarium dyplomowe II (ZJŻPR) NZJ-SM>2288.2
2022/23-L - Pracownia magisterska III (ZJŻPR) NZJ-SM>1821.3
2022/23-L - Seminarium dyplomowe III (ŻPR) NTŻ-SM>3213.3
2022/23-L - Seminarium dyplomowe III (ZJŻPR) NZJ-SM>2299.3
2023/24-Z - Przechowalnictwo owoców i warzyw NTŻ-SI>1995.7
2023/24-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>2508.5
2023/24-L - Koncentraty spożywcze NTŻ-SI>3172.6
2023/24-L - Seminarium dyplomowe I (ZJŻPR) NZJ-SM>2277.1
2024/25-Z - Pracownia magisterska II (ZJŻPR) NZJ-SM>1811.2
2024/25-Z - Przechowalnictwo owoców i warzyw NTŻ-SI>1995.7
2024/25-Z - Seminarium dyplomowe II (ZJŻPR) NZJ-SM>2288.2
2024/25-L - Bioskładniki owoców i warzyw NTŻ-SM>3180.1
2024/25-L - Koncentraty spożywcze NTŻ-SI>3172.6
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-L - Technologia owoców, warzyw i zbóż I NTŻ-SM>TOWiZ1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2015/16-L - Towaroznawstwo owoców, warzyw i zbóż NTO/AS-SI>TowOWiZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2016/17-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2016/17-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>TOiW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Ćwiczenia (grupa 1)
2016/17-L - Towaroznawstwo owoców, warzyw i zbóż NTO/AS-SI>TowOWiZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2017/18-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2017/18-L - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NTŻ-SI>GosWSE:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>SRwPŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>TOiW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NŻC-SI>WSRWP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NTŻ-SI>GosWSE:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Egzamin (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2019/20-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Technologia koncentratów spożywczych i żywności funkcjonalnej NTŻ-SM>F3TKSiŻF:
Wykład (grupa 1)
2019/20-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NTŻ-SI>GosWSE:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Ćwiczenia (grupa 1)
2020/21-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Technologia koncentratów spożywczych i żywności funkcjonalnej NTŻ-SM>F3TKSiŻF:
Wykład (grupa 1)
2020/21-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>TOiW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2020/21-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NTŻ-SI>GosWSE:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2020/21-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków I NTŻ-SM>2509.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Pracownia magisterska II (ZJŻPR) NZJ-SM>1811.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>TOiW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2021/22-L - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NTŻ-SI>GosWSE:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2022/23-Z - Ekologia i ochrona środowiska NŻD-SL>0551.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>2508.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Pracownia magisterska I (ŻPR) NTŻ-SM>3183.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Ćwiczenia specjalizacyjne (ŻPR) NTŻ-SM>3182.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NTŻ-SI>0834.7:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Pracownia magisterska II (ŻPR) NTŻ-SM>3202.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>2508.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NTŻ-SI>0834.7:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>2508.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Podstawy produkcji żywności NDI-SL>3312.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)