![]() |
PROFESOR w jednostce KATEDRA CHEMII ŻYWNOŚCI I BIOKATALIZY
|

prof. dr hab.
Teresa Olejniczak
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Chemia ogólna i nieorganiczna NTŻ-SI>ChOiN
2015/16-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>AnŻyw2
2015/16-L - Analiza żywności II NŻC-SI>AŻyw2
2015/16-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>TechChrAnŻyw
2016/17-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>CHROM
2016/17-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>AnŻyw2
2016/17-L - Analiza żywności II NŻC-SI>AŻyw2
2016/17-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>TechChrAnŻyw
2017/18-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>AnŻyw2
2017/18-L - Analiza żywności II NŻC-SI>AŻyw2
2017/18-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>TechChrAnŻyw
2018/19-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>CHROM
2018/19-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>AnŻyw2
2018/19-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>TechChrAnŻyw
2019/20-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>CHROM
2019/20-Z - Nowe metody analizy żywności NŻD-SM>NMAŻ
2019/20-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>AnŻyw2
2019/20-L - FOOD ANALYSIS II NTŻ-SE>AnŻyw2
2019/20-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>TechChrAnŻyw
2020/21-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>AnŻyw2
2020/21-L - FOOD ANALYSIS II NTŻ-SE>AnŻyw2
2021/22-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>0401.3
2021/22-Z - Modyfikacje naturalnych fosfolipidów NBT-SM>1334.2
2021/22-Z - Nowoczesne techniki w analizie żywności NŻD-SML>1406.3
2021/22-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>0048.4
2022/23-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>0401.3
2022/23-Z - Modyfikacje naturalnych fosfolipidów NBT-SM>1334.2
2022/23-Z - Nowoczesne techniki w analizie żywności NŻD-SML>1406.3
2022/23-Z - Stereokataliza NBT-SM>3263.2
2022/23-Z - Trendy w analityce żywności NŻD-SML>2596.3
2022/23-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>0048.4
2023/24-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>0401.3
2023/24-Z - Stereokataliza NBT-SM>3263.2
2023/24-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>0048.4
2024/25-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>0401.3
2024/25-Z - Stereokataliza NBT-SM>3263.2
2024/25-L - Chemiczne metody analizy żywności NTŻ-SI>3740.4
2024/25-L - Enzymatyczne metody analizy żywności NTŻ-SI>3741.4
2025/26-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/ZL-SM>0401.3
2025/26-Z - Stereokataliza NBT-SM>3263.2
2025/26-L - Chemiczne metody analizy żywności NTŻ-SI>3740.4
2025/26-L - Enzymatyczne metody analizy żywności NTŻ-SI>3741.4
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Biosynteza i synteza chiralnych związków biologicznie aktywnych NBT/BŻ-SM>BiS:
Wykład (grupa 1)
2015/16-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>AnŻyw2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2015/16-L - Analiza żywności II NŻC-SI>AŻyw2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2015/16-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>TechChrAnŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 4)
2016/17-Z - Biosynteza i synteza chiralnych związków biologicznie aktywnych NBT/BŻ-SM>BiS:
Wykład (grupa 1)
2016/17-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>CHROM:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2016/17-Z - Zastosowanie katalizatorów i biokatalizatorów w biotechnologii NBT/BŻ-SM>F4ZKiB:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>AnŻyw2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Analiza żywności II NŻC-SI>AŻyw2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Modyfikacje struktur związków organicznych NBT/BŻ-SM>MSZOrg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>TechChrAnŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-Z - Biosynteza i synteza chiralnych związków biologicznie aktywnych NBT/BŻ-SM>BiS:
Wykład (grupa 1)
2017/18-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>AnŻyw2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-L - Analiza żywności II NŻC-SI>AŻyw2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-L - Modyfikacje struktur związków organicznych NBT/BŻ-SM>MSZOrg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Biosynteza i synteza chiralnych związków biologicznie aktywnych NBT/BŻ-SM>BiS:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>CHROM:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>AnŻyw2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-L - Modyfikacje struktur związków organicznych NBT/BŻ-SM>MSZOrg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>TechChrAnŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Biosynteza i synteza chiralnych związków biologicznie aktywnych NBT/BŻ-SM>BiS:
Wykład (grupa 1)
2019/20-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>CHROM:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>AnŻyw2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2019/20-L - Modyfikacje struktur związków organicznych NBT/BŻ-SM>MSZOrg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2019/20-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>TechChrAnŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2020/21-Z - Biosynteza i synteza chiralnych związków biologicznie aktywnych NBT/BŻ-SM>BiS:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>AnŻyw2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-L - Modyfikacje struktur związków organicznych NBT-SM>1335.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Biosynteza i synteza chiralnych związków biologicznie aktywnych NBT-SM>0251.2:
Wykład (grupa 1)
2021/22-Z - Nowoczesne techniki w analizie żywności NŻD-SML>1406.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>0048.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Biotransformacje NBT-SM>3104.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Trendy w analityce żywności NŻD-SML>2596.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Biotransformacje NBT-SM>3104.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>0048.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>2478.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>0401.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)