![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA BIOTECHNOLOGII I MIKROBIOLOGII ŻYWNOŚCI
|

dr hab. inż.
Aneta Skaradzińska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2017/18-Z - Biochemia NZJ-SI>Bioch
2017/18-L - Mikrobiologia żywności sem 5 BBŻ-SI>MIKZYW5
2018/19-Z - Biochemia NZJ-SI>Bioch
2018/19-Z - Mikrobiologia żywności sem 5 BBŻ-SI>MIKZYW5
2019/20-Z - Biochemia NTG-SI>B
2019/20-Z - Biochemia NZJ-SI>Bioch
2020/21-Z - Biochemia NTG-SI>0163.1
2020/21-Z - Biochemia NZJ-SI>Bioch
2020/21-Z - Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywnosci NZJ-SM>F2SzMMAŻ
2020/21-Z - Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywności NBT/BŻ-SI>SzMet
2021/22-L - Biochemia NTG-SI>0163.2
2022/23-Z - Biochemia NZJ-SI>0163.3
2022/23-Z - Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywności NBT/BŻ-SI>SzMet
2022/23-L - Biochemia NTG-SI>0163.2
2022/23-L - Wirusologia NBT-SM>3574.1
2023/24-Z - Biochemia NZJ-SI>0163.3
2023/24-Z - Rapid Methods in Food Microbiology NZJ-SM>2178.2.E
2023/24-Z - Rapid methods in microbiological analasys of food NBT/SE->RapMeth
2023/24-Z - Virology NBT/BŻ-SE>IcWir
2023/24-L - Biochemia NTG-SI>0163.2
2023/24-L - Biochemistry NTG-SI>3018.2.E
2023/24-L - Wirusologia NBT-SM>3574.1
2024/25-Z - Biochemia NZJ-SI>0163.3
2024/25-Z - Rapid Methods in Food Microbiology NZJ-SM>2178.2.E
2024/25-L - Biochemia NTG-SI>0163.2
2024/25-L - Biochemistry NTG-SI>3018.2.E
2024/25-L - Wirusologia NBT-SM>3574.1
Prowadzone przedmioty
2014/15-L - Mikrobiologia ogólna i żywności NTO/AS-SI>MikOgŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2017/18-Z - Hodowle tkankowe NBT/BŻ-SM>HTk:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2019/20-Z - Mikrobiologia żywności NBT/BŻ-SI>MŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2021/22-L - Biotechnologia drobnoustrojów NBT-SM>0255.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Biotechnologia drobnoustrojów NBT-SM>0255.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Biotechnologia drobnoustrojów NBT-SM>0255.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)