aktywny pracownik nieetatowy
|
dr inż.
KAROLINA ŁOŹNA
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - ŚSSPŻ1 i suplementy diety NŻC-SI>ŚSSPŻ
2015/16-Z - Żywność funkcjonalna NŻC-SI>ŻywFunk
2016/17-Z - Obsługa konsumenta NŻC-SI>ObsKon
2016/17-Z - Suplementy diety NZJ-SM>F3SuplDiet
2016/17-Z - ŚSSPŻ1 i suplementy diety NŻC-SI>ŚSSPŻ
2016/17-Z - Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia NZJ-SM>F3IcŚSSP
2016/17-Z - Żywność funkcjonalna NŻC-SI>ŻywFunk
2016/17-Z - Żywność wygodna NZJ-SM>F3ŻW
2016/17-L - Podstawy nutrigenomiki NŻD-SM>PN
2016/17-L - Żywienie człowieka I NŻC-SI>ŻywCz1
2017/18-Z - Obsługa konsumenta NŻC-SI>ObsKon
2017/18-Z - Strategie żywieniowe i suplementacja w specyficznych potrzebach żywieniowych NŻD-SM>SŻiSwSPŻ
2017/18-Z - Suplementy diety NZJ-SM>F3SuplDiet
2017/18-Z - ŚSSPŻ1 i suplementy diety NŻC-SI>ŚSSPŻ
2017/18-Z - Żywność funkcjonalna NŻC-SI>ŻywFunk
2017/18-L - Żywienie człowieka I NŻC-SI>ŻywCz1
2018/19-Z - Obsługa konsumenta NŻC-SI>ObsKon
2018/19-Z - Podstawy nutrigenomiki NŻD-SM>PN
2018/19-Z - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>PŻCz
2018/19-Z - Strategie żywieniowe i suplementacja w specyficznych potrzebach żywieniowych NŻD-SM>SŻiSwSPŻ
2018/19-Z - ŚSSPŻ1 i suplementy diety NŻC-SI>ŚSSPŻ
2018/19-Z - Żywność funkcjonalna NŻC-SI>ŻywFunk
2018/19-L - Ekotoksykologia POS-SM>EKOTOKS
2019/20-Z - Human nutrition NTG-SI>AŻCZ
2019/20-Z - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>PŻCz
2019/20-Z - Strategie żywieniowe i suplementacja w specyficznych potrzebach żywieniowych NŻD-SM>SŻiSwSPŻ
2019/20-Z - Żywienie człowieka NTG-SI>ŻCZ
2019/20-Z - Żywność o cechach funkcjonalnych NŻD-SL>ŻoCF
2019/20-L - Ekotoksykologia POS-SM>EKOTOKS
2019/20-L - Podstawy nutrigenomiki NŻD-SM>PN
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Organizacja żywienia zbiorowego NŻC-SI>OŻZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-Z - ŚSSPŻ1 i suplementy diety NŻC-SI>ŚSSPŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2015/16-Z - Żywność funkcjonalna NŻC-SI>ŻywFunk:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2015/16-L - Podstawy toksykologii żywności NŻC-SI>PTokŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Składniki odżywcze w produktach i potrawach NŻC-SI>SOwPiP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-Z - ŚSSPŻ1 i suplementy diety NŻC-SI>ŚSSPŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2016/17-Z - Żywność funkcjonalna NŻC-SI>ŻywFunk:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2016/17-L - Nauki społeczne i informatyczne w żywieniu człowieka i dietetyce NŻD-SM>NSiIwŻCziD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2017/18-Z - Strategie żywieniowe i suplementacja w specyficznych potrzebach żywieniowych NŻD-SM>SŻiSwSPŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-Z - ŚSSPŻ1 i suplementy diety NŻC-SI>ŚSSPŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2017/18-Z - Żywność funkcjonalna NŻC-SI>ŻywFunk:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SM>SDIII:
Seminarium dyplomowe (grupa 1), Seminarium dyplomowe (grupa 2)
2017/18-L - Wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>WZŻZ:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5)
2018/19-Z - Bezpieczeństwo żywności i żywienia NŻD-SL>BŻiŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Nauki społeczne i informatyczne w żywieniu człowieka i dietetyce NŻD-SM>NSiIwŻCziD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2018/19-Z - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>PŻCz:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Strategie żywieniowe i suplementacja w specyficznych potrzebach żywieniowych NŻD-SM>SŻiSwSPŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - ŚSSPŻ1 i suplementy diety NŻC-SI>ŚSSPŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Żywność funkcjonalna NŻC-SI>ŻywFunk:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Ekotoksykologia POS-SM>EKOTOKS:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19-L - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NŻD-SM>MiPBŻ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2019/20-Z - Nauki społeczne i informatyczne w żywieniu człowieka i dietetyce NŻD-SM>NSiIwŻCziD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-Z - Strategie żywieniowe i suplementacja w specyficznych potrzebach żywieniowych NŻD-SM>SŻiSwSPŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)