![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
|

dr hab. inż.
Anna Zimoch-Korzycka
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2018/19-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>OpakPSpoż
2018/19-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2019/20-Z - FOOD PACKAGING NTŻ-SE>Opak
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2019/20-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>OpakPSpoż
2019/20-L - Opakowania żywności NTŻ-SI>Opakow
2019/20-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2019/20-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2019/20-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>Tmie
2020/21-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2020/21-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>OpakPSpoż
2020/21-L - Opakowania żywności NTŻ-SI>Opakow
2020/21-L - Pracownia magisterska I (ZJŻPZ) NZJ-SM>1801.1
2020/21-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2020/21-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2020/21-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>Tmie
2021/22-Z - Pracownia magisterska II (TPZ) NTŻ-SM>1808.2
2021/22-Z - Pracownia magisterska II (ZJŻPZ) NZJ-SM>1812.2
2021/22-Z - Seminarium dyplomowe II (TPZ) NTŻ-SM>2285.2
2021/22-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>OpakPSpoż
2021/22-L - Opakowania żywności NTŻ-SI>1497.4
2021/22-L - Pracownia magisterska I (ŻPZ) NTŻ-SM>3195.1
2021/22-L - Pracownia magisterska III (TPZ) NTŻ-SM>1818.3
2021/22-L - Seminarium dyplomowe III (TPZ) NTŻ-SM>2296.3
2021/22-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>Tmie
2022/23-L - Development and new packing technologies NFT-AM>3250.3
2022/23-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>1496.6
2022/23-L - Opakowania żywności NTŻ-SI>1497.4
2022/23-L - Pracownia magisterska I (ŻPZ) NTŻ-SM>3195.1
2022/23-L - Seminarium dyplomowe I (ŻPZ) NTŻ-SM>3196.1
2022/23-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>2506.6
2023/24-Z - Eddible coatings NFT-AM>3242.2
2023/24-Z - FOOD PACKAGING NTŻ-SE>Opak
2023/24-Z - Innovative packaging NFT-AM>3243.2
2023/24-Z - Pracownia magisterska II (ŻPZ) NTŻ-SM>3210.2
2023/24-Z - Seminarium dyplomowe II (ŻPZ) NTŻ-SM>3211.2
2023/24-L - Development and new packing technologies NFT-AM>3250.3
2023/24-L - Food packaging NTŻ-SI>0728.4.E
2023/24-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>1496.6
2023/24-L - Opakowania żywności NTŻ-SI>1497.4
2023/24-L - Opakowania żywności NŻD-SML>1497.2
2023/24-L - Pracownia magisterska III (ŻPZ) NTŻ-SM>3216.3
2023/24-L - Seminarium dyplomowe III (ŻPZ) NTŻ-SM>3217.3
2023/24-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>2506.6
2023/24-L - Ćwiczenia specjalizacyjne (ŻPZ) NTŻ-SM>3194.1
2024/25-Z - Eddible coatings NFT-AM>3242.2
2024/25-Z - Innovative packaging NFT-AM>3243.2
2024/25-Z - Pracownia magisterska II (ŻPZ) NTŻ-SM>3210.2
2024/25-Z - Seminarium dyplomowe II (ŻPZ) NTŻ-SM>3211.2
2024/25-L - Development and new packing technologies NFT-AM>3250.3
2024/25-L - Food packaging NTŻ-SI>0728.4.E
2024/25-L - Innowacje w opakowalnictwie NTŻ-SI>3743.4
2024/25-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>1496.6
2024/25-L - Opakowania żywności NDI-SM>1497.2
2024/25-L - Opakowania żywności NTŻ-SI>1497.4
2024/25-L - Packaging in the Food Industry NZJ-SI>1537.6.E
2024/25-L - Pracownia magisterska I (ŻPZ) NTŻ-SM>3195.1
2024/25-L - Pracownia magisterska III (ŻPZ) NTŻ-SM>3216.3
2024/25-L - Seminarium dyplomowe I (ŻPZ) NTŻ-SM>3196.1
2024/25-L - Seminarium dyplomowe III (ŻPZ) NTŻ-SM>3217.3
2024/25-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>2506.6
2024/25-L - Ćwiczenia specjalizacyjne (ŻPZ) NTŻ-SM>3194.1
2025/26-Z - Eddible coatings NFT-AM>3242.2
2025/26-Z - Innovative packaging NFT-AM>3243.2
2025/26-Z - Pracownia magisterska II (ŻPZ) NTŻ-SM>3210.2
2025/26-Z - Ryby i owoce morza NTŻ-SI>3744.5
2025/26-Z - Seminarium dyplomowe II (ŻPZ) NTŻ-SM>3211.2
2025/26-L - Development and new packing technologies NFT-AM>3250.3
2025/26-L - Food packaging NTŻ-SI>0728.4.E
2025/26-L - Innowacje w opakowalnictwie NTŻ-SI>3743.4
2025/26-L - Innowacje w opakowalnictwie NZJ-SI>3743.6
2025/26-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>1496.6
2025/26-L - Opakowania żywności NDI-SM>1497.2
2025/26-L - Opakowania żywności NTŻ-SI>1497.4
2025/26-L - Packaging in the Food Industry NZJ-SI>1537.6.E
2025/26-L - Pracownia magisterska I (ŻPZ) NTŻ-SM>3195.1
2025/26-L - Pracownia magisterska III (ŻPZ) NTŻ-SM>3216.3
2025/26-L - Ryby i owoce morza NZJ-SI>3744.6
2025/26-L - Seminarium dyplomowe I (ŻPZ) NTŻ-SM>3196.1
2025/26-L - Seminarium dyplomowe III (ŻPZ) NTŻ-SM>3217.3
2025/26-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>2506.6
2025/26-L - Ćwiczenia specjalizacyjne (ŻPZ) NTŻ-SM>3194.1
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-L - Laboratorium specjalizacyjne 1 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
2015/16-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NTO/AS-SI>PROCESYPSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2015/16-L - Technologia produktów zwierzęcych I NTŻ-SM>TPZ1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Odchylenia jakości produktów zwierzęcych NZJ-SI>OJPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>OpakPSpoż:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-L - Podstawy przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego NTŻ-SI>PPSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-L - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻC-SI>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>OpakPSpoż:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Odchylenia jakości produktów zwierzęcych NZJ-SI>OJPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>OpakPSpoż:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-L - Opakowania żywności NTŻ-SI>Opakow:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 6)
2021/22-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>OTowPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>OpakPSpoż:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2021/22-L - Opakowania żywności NTŻ-SI>1497.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Technologia mięsa NTŻ-SI>Tmie:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2022/23-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Development and new packing technologies NFT-AM>3250.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Dodatki do żywności NŻD-SML>0509.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>1496.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Opakowania żywności NTŻ-SI>1497.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Development and new packing technologies NFT-AM>3250.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Final master project - food quality and functionality research NFT-AM>3280.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Opakowania w przemyśle spożywczym NZJ-SI>1496.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-L - Development and new packing technologies NFT-AM>3250.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
Imiona
Anna Aldona
Nazwisko
Zimoch-Korzycka
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. profesor uczelni