![]() |
PROFESOR w jednostce INSTYTUT HODOWLI ZWIERZĄT
|

prof. dr hab. inż.
Andrzej Zachwieja
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-L - Biologia mleka BBŻ-SI>BIOMLE
2015/16-L - Zasady pracy selekcjonera bydła BZO-SM>ZPSB
2016/17-Z - Biologia przeżuwaczy BZO-NM>BPRZEŻ
2016/17-Z - Biologia przeżuwaczy BZO-SM>BP
2016/17-L - Biologia mleka BBŻ-SI>BIOMLE
2016/17-L - Biologia mleka BZO-NM>BIOLOGIAM
2016/17-L - Biologia mleka BZO-SM>BM
2016/17-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>ChiHB
2016/17-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>HB2
2016/17-L - Zasady pracy selekcjonera bydła BZO-NM>ZPSB
2016/17-L - Zasady pracy selekcjonera bydła BZO-SM>ZPSB
2017/18-L - Biologia mleka BBL/TL-SM>BMLE
2017/18-L - Biologia mleka BBŻ-SI>BIOMLE
2017/18-L - Biologia mleka BZO-SM>BM
2017/18-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>ChiHB
2017/18-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>HB2
2017/18-L - Praktyka BZO-SM>Praktyka
2018/19-Z - Biologia mleka BBŻ-SI>BIOMLE
2018/19-Z - Seminarium BZO-SM>SEM2
2018/19-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>ChiHB
2018/19-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>HB2
2019/20-Z - Biologia mleka BBŻ-SI>BIOMLE
2019/20-Z - Seminarium BZO-SM>SEM2
2019/20-L - Biologia mleka BBL/TL-SM>BMLE
2019/20-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>ChiHB
2019/20-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>HB2
2019/20-L - Zasady pracy selekcjonera bydła BZO-SM>ZPSB
2020/21-Z - Biologia przeżuwaczy BZO-SM>BP
2020/21-Z - Zafałszowania żywności BBŻ-SI>ZAFAŁŻYW
2020/21-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>ChiHB4
2020/21-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>HB2
2021/22-Z - Zafałszowania żywności BBŻ-SI>ZAFAŁŻYW
2021/22-Z - Zasady pracy selekcjonera bydła BZO/HG-NM>2834.1
2021/22-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>0391.4
2021/22-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>HB2
2022/23-Z - Zafałszowania żywności BBŻ-SI>ZAFAŁŻYW
2022/23-L - Biologia mleka BBL/TL-SM>0197.2
2022/23-L - Biologia mleka BBL/TL-SM>0197.4
2022/23-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>0391.4
2022/23-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>0899.6
2023/24-Z - Biologia mleka BBŻ-SI>0197.5
2023/24-Z - Zafałszowania żywności BBŻ-SI>2750.7
2023/24-Z - Zasady pracy selekcjonera bydła BZO/HG-NM>2834.1
2023/24-L - Biologia mleka BBL/TL-SM>0197.2
2023/24-L - Biologia mleka BBL/TL-SM>0197.4
2023/24-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>0391.4
2023/24-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>0899.6
2023/24-L - Zasady pracy selekcjonera bydła BZO/HG-SM>2834.1
2024/25-Z - Zasady pracy selekcjonera bydła BZO/HG-NM>2834.1
2024/25-L - Biologia mleka BBL/TL-SM>0197.4
2024/25-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>0391.4
2024/25-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>0899.6
2024/25-L - Zasady pracy selekcjonera bydła BZO/HG-SM>2834.1
2025/26-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>0391.4
2025/26-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>0899.6
2025/26-L - Zasady pracy selekcjonera bydła BZO/HG-NM>2834.2
Prowadzone przedmioty
2015/16-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>ChiHB:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>HB2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-L - Przygotowanie pracy dyplomowej i egzaminu inżynierskiego BZO-SI>PPDiEI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2015/16-L - Przygotowanie pracy magisterskiej i egzaminu magisterskiego BZO-SM>PMiE:
Ćwiczenia (grupa 1)
2016/17-Z - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>OPPZiPP:
Wykład (grupa 1)
2016/17-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>ChiHB:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>HB2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>OPPZiPP:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Wykład (grupa 1)
2017/18-Z - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>OPPZiPP:
Wykład (grupa 1)
2017/18-Z - Seminarium BZO-SM>SEM2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Wykład (grupa 1)
2017/18-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>ChiHB:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>HB2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2018/19-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Wykład (grupa 1)
2018/19-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>ChiHB:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>HB2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>OPPZiPP:
Wykład (grupa 1)
2018/19-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>ChiHB:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>HB2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Wykład (grupa 1)
2020/21-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>ChiHB4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2020/21-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>HB2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Wykład (grupa 1)
2021/22-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>0391.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 4), Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3), Ćwiczenia terenowe (grupa 4)
2021/22-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>HB2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2021/22-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>1421.2:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>1421.2:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Seminarium magisterskie I - Bezpieczeństwo produkcji żywności BZO/BZ-SM>3079.1:
Seminarium (grupa 1)
2021/22-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>1421.2:
Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>0391.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 4), Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3), Ćwiczenia terenowe (grupa 4)
2022/23-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>0899.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2022/23-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>2594.6:
Wykład (grupa 1)
2023/24-Z - Chów i hodowla zwierząt MWW-SJ>0398.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 4), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 5)
2023/24-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>2594.7:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>0391.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3), Ćwiczenia terenowe (grupa 4)
2023/24-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>0899.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2023/24-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>1421.2:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>2594.6:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Zasady pracy selekcjonera bydła BZO/HG-SM>2834.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 1)
2024/25-Z - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>1421.2:
Wykład (grupa 1)
2024/25-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>2594.7:
Wykład (grupa 1)
2024/25-L - Chów i hodowla bydła BZO-SI>0391.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 4)
2024/25-L - Hodowla bydła (II) BZO-SI>0899.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)