![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA
|

dr inż.
Wioletta Drożdż
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2016/17-Z - Technologia węglowodanów NTŻ-NI>Twęgl
2016/17-Z - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl
2016/17-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl
2017/18-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl
2018/19-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl
2019/20-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl
2020/21-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl
2021/22-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl
2022/23-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>2527.6
2023/24-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>2527.6
2024/25-L - Carbohydrate technology NTŻ-SI>3171.6.E
2024/25-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>2527.6
Prowadzone przedmioty
2014/15-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>OgTechŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>OgTechŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2015/16-L - Ogólna technologia żywności NŻC-SI>OTŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-Z - Analiza żywności NBT/BŻ-SI>AnaŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>AnŻyw1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2016/17-Z - Technologia węglowodanów NTŻ-NI>Twęgl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-L - Ogólna technologia żywności NŻC-SI>OTŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - Analiza żywności NBT/BŻ-SI>AnaŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Ogólna technologia żywności NTG-SI>OTŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Podstawy analizy żywności NTG-SI>PAŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-L - Analiza żywności NŻD-SL>AŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>OgTechŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2020/21-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2021/22-Z - Technologia surowców roślinnych BBŻ-SI>TECSR:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2021/22-L - Systemy informatyczne w technologii żywności NTŻ-SM>3174.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2022/23-Z - Jakość żywności w cyklu przechowalniczym NZJ-SI>JŻywCPrzech:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Współczesne trendy w technologii żywności BZO-SM>3075.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Systemy informatyczne w technologii żywności NTŻ-SM>3174.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT-SI>1498.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>2527.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i zbóż NŻD-SL>3322.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-L - Współczesne trendy w technologii żywności BZO-SM>3075.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Analiza żywności NBT-SI>0046.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT-SI>1498.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)