PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA CHEMII ŻYWNOŚCI I BIOKATALIZY
|
dr hab. inż.
WITOLD GŁADKOWSKI
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw
2015/16-Z - Food Chemistry NTŻ-SI>FOODCHEM
2015/16-L - Chemia organiczna NZJ-SI>ChOrg
2016/17-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw
2016/17-Z - Food Chemistry NTŻ-SI>FOODCHEM
2016/17-L - Chemia organiczna NZJ-SI>ChOrg
2017/18-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw
2017/18-L - Chemia organiczna NZJ-SI>ChOrg
2018/19-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw
2018/19-Z - Pracownia magisterska II NBT/BŻ-SM>PracMgr2
2018/19-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2018/19-Z - Seminarium dyplomowe II NBT/BŻ-SM>SDyp2
2018/19-L - Chemia organiczna NZJ-SI>ChOrg
2018/19-L - Chemia żywności NBT/BŻ-SI>ChŻyw
2018/19-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2018/19-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2019/20-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw
2019/20-Z - FOOD CHEMISTRY NTŻ-SE>ChŻyw
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2019/20-L - Chemia organiczna NZJ-SI>ChOrg
2019/20-L - Chemia żywności NBT/BŻ-SI>ChŻyw
2019/20-L - Chemia żywności NŻD-SL>ChŻ
2019/20-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2019/20-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2019/20-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2020/21-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw
2020/21-L - Chemia organiczna NZJ-SI>0349.2
2020/21-L - Pracownia magisterska I (CHAŻ) NZJ-SM>1794.1
2020/21-L - Seminarium dyplomowe I (CHAŻ) NZJ-SM>2271.1
2021/22-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>0356.3
2021/22-L - Chemia organiczna NZJ-SI>0349.2
2022/23-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>0356.3
2022/23-L - Chemia organiczna NZJ-SI>0349.2
2023/24-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>0356.3
2023/24-Z - FOOD CHEMISTRY NTŻ-SE>ChŻyw
2023/24-Z - Food chemistry NTŻ-SI>0725.3.E
2023/24-Z - Food chemistry NZJ-SI>0725.3.E
2023/24-L - Chemia organiczna NZJ-SI>0349.2
2024/25-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>0356.3
2024/25-Z - Food chemistry NTŻ-SI>0725.3.E
2024/25-Z - Food chemistry NZJ-SI>0725.3.E
2024/25-L - Chemia organiczna NZJ-SI>0349.2
Prowadzone przedmioty
2015/16-L - Chemia organiczna NZJ-SI>ChOrg:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2016/17-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2017/18-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Biosynteza i synteza chiralnych związków biologicznie aktywnych NBT/BŻ-SM>BiS:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Chemia żywności NZJ-SI>ChŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Chemia żywności NBT/BŻ-SI>ChŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2023/24-L - Chemia żywności NTG-SI>0356.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
Imiona
WITOLD PRZEMYSLAW
Nazwisko
GŁADKOWSKI
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. profesor uczelni