![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA CHEMII ŻYWNOŚCI I BIOKATALIZY
|

dr hab. inż.
Anna Chojnacka
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Chemia żywności NTO/AS-SI>ChŻyw
2016/17-Z - Chemia żywności NZJ-SI>ChŻyw
2017/18-Z - Chemia żywności NZJ-SI>ChŻyw
2018/19-Z - Chemia żywności NZJ-SI>ChŻyw
2018/19-L - Chemia żywności BBŻ-SI>CHEMIAZYW2
2018/19-L - Chemia żywności NTG-SI>CHŻ
2019/20-Z - Chemia żywności NZJ-SI>ChŻyw
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2019/20-L - Chemia żywności BBŻ-SI>CHEMIAZYW2
2019/20-L - Chemia żywności NTG-SI>CHŻ
2019/20-L - Food chemistry NTG-SI>ACHŻ
2020/21-Z - Chemia żywności NZJ-SI>ChŻyw
2020/21-L - Chemia żywności NTG-SI>0356.2
2021/22-Z - Chemia żywności NTG-SI>0356.1
2021/22-Z - Chemia żywności NZJ-SI>0356.3
2022/23-Z - Chemia żywności NZJ-SI>0356.3
2022/23-L - Chemia żywności NTG-SI>0356.2
2023/24-Z - Chemia żywności NZJ-SI>0356.3
2023/24-Z - Modyfikacje naturalnych fosfolipidów NBT-SM>1334.2
2023/24-L - Chemia żywności NTG-SI>0356.2
2023/24-L - Food chemistry NTG-SI>0725.2.E
2024/25-Z - Chemia żywności NZJ-SI>0356.3
2024/25-Z - Modyfikacje naturalnych fosfolipidów NBT-SM>1334.2
2024/25-L - Chemia żywności NTG-SI>0356.2
2024/25-L - Food chemistry NTG-SI>0725.2.E
2025/26-Z - Chemia żywności NZJ-SI>0356.3
2025/26-Z - Modyfikacje naturalnych fosfolipidów NBT-SM>1334.2
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Chemia organiczna z elementami chemii nieorganicznej BBI-SL>CHEMORG:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2016/17-Z - Chemia żywności NZJ-SI>ChŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Chemia żywności NBT/BŻ-SI>ChŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-Z - Chemia organiczna z elementami chemii nieorganicznej BBI-SL>CHEMORG:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-Z - Chemia żywności NZJ-SI>ChŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-Z - Chemia żywności NŻC-SI>ChŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2017/18-L - Chemia organiczna NBT/BŻ-SI>ChOrg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Chemia żywności NZJ-SI>ChŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Chemia żywności NTG-SI>CHŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - BASICS OF BIOTRANSFORMATIONS NBT/BŻ-SE>Pbioinf:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2019/20-Z - Chemia organiczna z elementami chemii nieorganicznej BBI-SL>CHEMORG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2019/20-Z - Chemia organiczna z elementami chemii nieorganicznej BBŻ-SI>CHEMIAORG:
Ćwiczenia (grupa 5)
2019/20-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2019/20-Z - Chemia żywności NZJ-SI>ChŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Chemia żywności NTG-SI>CHŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Chemia żywności NZJ-SI>ChŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Chemia żywności NTG-SI>0356.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Chemia żywności NTG-SI>0356.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>0048.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Chemia ogólna i nieorganiczna NZJ-SI>0348.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Chemia żywności NŻD-SL>0356.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-Z - Chemia organiczna NŻD-SL>0349.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)