![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA
|

dr hab. inż.
Tomasz Zięba
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje
2015/16-L - Laboratorium specjalizacyjne 1 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC1
2015/16-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2016/17-Z - Laboratorium specjalizacyjne 2 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC2
2016/17-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje
2016/17-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2016/17-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>OgTechŻ
2016/17-L - Ogólna technologia żywności NŻC-SI>OTŻ
2016/17-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2016/17-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2016/17-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś
2016/17-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2016/17-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2016/17-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2016/17-L - Zarys technologii surowców roślinnych NZJ-SI>ZarTSRoś
2017/18-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje
2017/18-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2017/18-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2017/18-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>OgTechŻ
2017/18-L - Ogólna technologia żywności NŻC-SI>OTŻ
2017/18-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2017/18-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2017/18-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2017/18-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2018/19-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje
2018/19-L - Ogólna technologia żywności NTG-SI>OTŻ
2018/19-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>OgTechŻ
2018/19-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2018/19-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2018/19-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2018/19-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś
2018/19-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2018/19-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe I NŻD-SM>SDI
2018/19-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2019/20-Z - Ogólna technologia żywności NTG-SI>OTŻ
2019/20-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje
2019/20-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SM>PMI
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2019/20-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2019/20-Z - Seminarium dyplomowe II NŻD-SM>SDII
2019/20-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>OgTechŻ
2019/20-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2019/20-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2019/20-L - Pracownia magisterska II NŻD-SM>PMII
2019/20-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2019/20-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SM>SDIII
2020/21-Z - Ogólna technologia żywności NTG-SI>1489.1
2020/21-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje
2020/21-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2020/21-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>OgTechŻ
2020/21-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2020/21-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2020/21-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2020/21-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2021/22-Z - Ogólna technologia żywności NTG-SI>1489.1
2021/22-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>1490.4
2021/22-L - Seminarium NŻD-SL>SEM
2022/23-Z - Ogólna technologia żywności NTG-SI>1489.1
2022/23-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2022/23-Z - Seminarium inżynierskie NZJ-SI>SemInz
2022/23-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>1490.4
2023/24-Z - Ogólna technologia żywności NTG-SI>1489.1
2023/24-Z - Pracownia magisterska II (ŻPR) NTŻ-SM>3202.2
2023/24-Z - Seminarium dyplomowe II (ŻPR) NTŻ-SM>3203.2
2023/24-Z - Seminarium inżynierskie NZJ-SI>SemInz
2023/24-Z - Skrobie i ich modyfikacje NTŻ-SM>3201.2
2023/24-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>1490.4
2024/25-Z - Ogólna technologia żywności NTG-SI>1489.1
2024/25-Z - Pracownia magisterska II (ZJŻPR) NZJ-SM>1811.2
2024/25-Z - Seminarium dyplomowe II (ZJŻPR) NZJ-SM>2288.2
2024/25-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>2309.7
2024/25-Z - Skrobie i ich modyfikacje NTŻ-SM>3201.2
2024/25-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>1490.4
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje:
Wykład (grupa 1)
2015/16-L - Ogólna technologia żywności NTŻ-SI>OgTechŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-Z - Laboratorium specjalizacyjne 2 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Ogólna technologia żywności NŻC-SI>OTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2017/18-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje:
Wykład (grupa 1)
2017/18-L - Ogólna technologia żywności NŻC-SI>OTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje:
Wykład (grupa 1)
2019/20-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje:
Wykład (grupa 1)
2020/21-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Trendy w technologii węglowodanów i tłuszczów roślinnych NTŻ-SM>3274.1:
Wykład (grupa 1)
2023/24-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT-SI>1498.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)