![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
|

dr inż.
Marek Szołtysik
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2016/17-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>BezpŻyw
2016/17-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>MetPrzeprAud
2016/17-Z - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-NI>ZarzJak
2016/17-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak
2016/17-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NZJ-SI>ZarzJak
2017/18-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>BezpŻyw
2017/18-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>MetPrzeprAud
2017/18-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak
2018/19-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>BezpŻyw
2018/19-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>MetPrzeprAud
2019/20-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>BezpŻyw
2019/20-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>MetPrzeprAud
2019/20-Z - Zarządzanie bezpieczeństwem w sytuacjach kryzysowych NZJ-SI>ZBwSytKryz
2019/20-L - Akredytacja i certyfikacja NZJ-SI>AkrediCert
2019/20-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak
2020/21-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>BezpŻyw
2020/21-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>MetPrzeprAud
2020/21-L - Akredytacja i certyfikacja NZJ-SI>AkrediCert
2020/21-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak
2021/22-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>0150.2
2021/22-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>1244.2
2021/22-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle
2021/22-L - Akredytacja i certyfikacja NZJ-SI>AkrediCert
2021/22-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak
2021/22-L - Ćwiczenia specjalizacyjne (ŻPZ) NTŻ-SM>3194.1
2022/23-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>0150.2
2022/23-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>1244.2
2022/23-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>2507.5
2022/23-L - Akredytacja i certyfikacja NZJ-SI>0015.6
2023/24-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>0150.2
2023/24-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>1244.2
2023/24-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>2507.5
2023/24-Z - Towaroznawstwo produktów mleczarskich NTŻ-SI>2593.5
2023/24-L - Akredytacja i certyfikacja NZJ-SI>0015.6
2023/24-L - Koncentraty białek zwierzęcych NŻD-SL>3321.4
2024/25-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>0150.2
2024/25-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>1244.2
2024/25-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>2507.5
2024/25-Z - Towaroznawstwo produktów mleczarskich NTŻ-SI>2593.5
2024/25-L - Akredytacja i certyfikacja NZJ-SI>0015.6
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>BezpŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2015/16-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>MetPrzeprAud:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2015/16-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-Z - Systemy zarządzania jakością NZJ-SM>SysZarzJak:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-Z - Towaroznawstwo produktów mleczarskich NTŻ-NI>TowPMle:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2015/16-Z - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności BBŻ-SI>ZAJIBZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2015/16-L - Technologia produktów zwierzęcych I NTŻ-SM>TPZ1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności IIB-SI>JAKŻYW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2015/16-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2016/17-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>BezpŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
2016/17-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>MetPrzeprAud:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
2016/17-Z - Systemy zarządzania jakością NZJ-SM>SysZarzJak:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
2016/17-Z - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-NI>ZarzJak:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
2016/17-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktów biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>ZJiBPB:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2016/17-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności IIB-SI>JAKŻYW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2017/18-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>BezpŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>MetPrzeprAud:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1)
2017/18-Z - Systemy zarządzania jakością NZJ-SM>SysZarzJak:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2018/19-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>BezpŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>MetPrzeprAud:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-Z - Nadzór metrologiczny w systemach zarządzania jakością NZJ-SM>NadMetr:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-Z - Systemy zarządzania jakością NZJ-SM>SysZarzJak:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-Z - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności BBŻ-SI>ZAJIBZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>BezpŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>MetPrzeprAud:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Nadzór metrologiczny w systemach zarządzania jakością NZJ-SM>NadMetr:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Systemy zarządzania jakością NZJ-SM>SysZarzJak:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2019/20-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2020/21-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>BezpŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>MetPrzeprAud:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2020/21-Z - Nadzór metrologiczny w systemach zarządzania jakością NZJ-SM>NadMetr:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2020/21-Z - Systemy zarządzania jakością NZJ-SM>SysZarzJak:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2021/22-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>0150.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2021/22-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>1244.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2021/22-Z - Systemy zarządzania jakością NZJ-SM>2434.2:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2021/22-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Współczesne trendy w technologii żywności II (surowce zwierzęce) NTŻ-SM>2691.2:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Bioaktywne składniki i nowoczesne metody przetwarzania mleka NTŻ-SM>3193.1:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Innowacje w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego NTŻ-SM>3177.1:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Bezpieczeństwo żywności NZJ-SM>0150.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2022/23-Z - Metodologia przeprowadzania audytu NZJ-SM>1244.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2022/23-Z - Systemy zarządzania jakością NZJ-SM>2434.2:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2022/23-L - Advanced in animal well-being and food safety in raw materials NFT-AM>3248.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Bioaktywne składniki i nowoczesne metody przetwarzania mleka NTŻ-SM>3193.1:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Innowacje w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego NTŻ-SM>3177.1:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>2789.6:
Wykład (grupa 1), Wykład e-learning (grupa 1), Ćwiczenia e-learning (grupa 2), Ćwiczenia e-learning (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2023/24-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>2507.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Advanced in animal well-being and food safety in raw materials NFT-AM>3248.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Bioaktywne składniki i nowoczesne metody przetwarzania mleka NTŻ-SM>3193.1:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Innowacje w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego NTŻ-SM>3177.1:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>2789.6:
Wykład (grupa 1), Wykład e-learning (grupa 1), Ćwiczenia e-learning (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
2024/25-L - Advanced in animal well-being and food safety in raw materials NFT-AM>3248.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)