![]() |
PROFESOR w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA
|

prof. dr hab. inż.
Anna Pęksa
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-L - Towaroznawcza analiza żywności BBŻ-SI>TOANZY
2016/17-Z - Seminarium inżynierskie NTO/AS-SI>SInzTR
2016/17-L - Towaroznawcza analiza żywności BBŻ-SI>TOANZY
2017/18-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2017/18-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż
2017/18-L - Contemporary trends in plant products technology NTŻ/FT-AM>CTinPPT
2017/18-L - Towaroznawcza analiza żywności BBŻ-SI>TOANZY
2018/19-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2018/19-Z - Seminarium inżynierskie NZJ-SI>SemInz
2018/19-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż
2018/19-L - Towaroznawcza analiza żywności BBŻ-SI>TOANZY
2019/20-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2019/20-Z - Seminarium inżynierskie NZJ-SI>SemInz
2019/20-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż
2019/20-L - Applied statistics NTŻ-SE>StatStos
2019/20-L - CARBOHYDRATE TECHNOLOGY NTŻ-SE>Twegl
2019/20-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2020/21-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2020/21-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2020/21-L - CARBOHYDRATE TECHNOLOGY NTŻ-SE>Twegl
2020/21-L - Pracownia magisterska I (ZJŻPR) NZJ-SM>1800.1
2020/21-L - Seminarium dyplomowe I (ZJŻPR) NZJ-SM>2277.1
2021/22-Z - Seminarium dyplomowe II (ZJŻPR) NZJ-SM>2288.2
2021/22-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2021/22-Z - Seminarium inżynierskie NZJ-SI>SemInz
2021/22-L - CARBOHYDRATE TECHNOLOGY NTŻ-SE>Twegl
2021/22-L - POTATO PRODUCTS TECHNOLOGY NTŻ-SE>ZTPziem
2021/22-L - Pracownia magisterska III (ZJŻPR) NZJ-SM>1821.3
2021/22-L - Seminarium dyplomowe III (ZJŻPR) NZJ-SM>2299.3
2022/23-L - CARBOHYDRATE TECHNOLOGY NTŻ-SE>Twegl
2022/23-L - POTATO PRODUCTS TECHNOLOGY NTŻ-SE>ZTPziem
2023/24-Z - Food Hygiene and Toxicology NTŻ-SI>0726.5.E
2023/24-Z - Food Hygiene and Toxicology NZJ-SI>0726.5.E
2023/24-Z - Pracownia magisterska II (ŻPR) NTŻ-SM>3202.2
2023/24-Z - Seminarium dyplomowe II (ŻPR) NTŻ-SM>3203.2
2023/24-Z - Skrobie i ich modyfikacje NTŻ-SM>3201.2
2023/24-L - CARBOHYDRATE TECHNOLOGY NTŻ-SE>Twegl
2023/24-L - Carbohydrate technology NTŻ-SI>3171.6
2023/24-L - POTATO PRODUCTS TECHNOLOGY NTŻ-SE>ZTPziem
2024/25-Z - Food Hygiene and Toxicology NTŻ-SI>0726.5.E
2024/25-Z - Food Hygiene and Toxicology NZJ-SI>0726.5.E
2024/25-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>2309.7
2024/25-L - Carbohydrate technology NTŻ-SI>3171.6.E
2024/25-L - Seminarium dyplomowe III (ŻPR) NTŻ-SM>3213.3
Prowadzone przedmioty
2015/16-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2016/17-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1)
2018/19-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2021/22-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Zagrożenia podczas przechowywania żywności BBŻ-SI>ZAGPRZŻYW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Trendy w technologii węglowodanów i tłuszczów roślinnych NTŻ-SM>3274.1:
Wykład (grupa 1)
2023/24-Z - Jakość żywności w cyklu przechowalniczym NZJ-SI>1033.7:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Trendy w technologii węglowodanów i tłuszczów roślinnych NTŻ-SM>3274.1:
Wykład (grupa 1)