![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA
|

dr hab. inż.
Joanna Miedzianka
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2019/20-Z - FOOD ANALYSIS I NTŻ-SE>AnŻyw1
2022/23-Z - Production of food enriched in dietary fiber NFT-AM>3245.2
2022/23-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTŻ-SM>3197.2
2022/23-L - CARBOHYDRATE TECHNOLOGY NTŻ-SE>Twegl
2023/24-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTŻ-SM>3197.2
2023/24-L - CARBOHYDRATE TECHNOLOGY NTŻ-SE>Twegl
2023/24-L - Żywność wegańska i wegetariańska NŻD-SL>3197.4
2024/25-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTG-SI>3197.5
2024/25-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTŻ-SM>3197.2
2024/25-L - Żywność wegańska i wegetariańska NŻD-SL>3197.4
Prowadzone przedmioty
2018/19-Z - Analiza żywności NBT/BŻ-SI>AnaŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Analiza żywności NBT/BŻ-SI>AnaŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>AnŻyw1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2020/21-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Analiza żywności NŻD-SL>AŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Technologia węglowodanów i tłuszczów roślinnych I NTŻ-SM>2528.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Analiza żywności NBT-SI>0046.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>TTR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2022/23-Z - Analiza żywności NBT-SI>0046.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Production of food enriched in dietary fiber NFT-AM>3245.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Współczesne trendy w technologii żywności BZO-SM>3075.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTŻ-SM>3197.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Production of food enriched in dietary fiber NFT-AM>3245.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTŻ-SM>3197.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-L - Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i zbóż NŻD-SL>3322.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-L - Współczesne trendy w technologii żywności BZO-SM>3075.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Żywność wegańska i wegetariańska NŻD-SL>3197.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2024/25-Z - Analiza żywności NŻD-SL>0046.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2024/25-Z - Food Hygiene and Toxicology NTŻ-SI>0726.5.E:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Production of food enriched in dietary fiber NFT-AM>3245.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTŻ-SM>3197.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)