![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA
|

dr hab. inż.
Małgorzata Kapelko-Żeberska
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2016/17-L - Zarys technologii surowców roślinnych NZJ-SI>ZarTSRoś
2017/18-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś
2018/19-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl
2020/21-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2020/21-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś
2020/21-L - Seminarium NŻD-SL>SEM
2021/22-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>1916.4
2021/22-L - Seminarium dyplomowe I (ZJŻPR) NZJ-SM>2277.1
2022/23-Z - Pracownia magisterska II (ZJŻPR) NZJ-SM>1811.2
2022/23-Z - Seminarium dyplomowe II (ZJŻPR) NZJ-SM>2288.2
2022/23-L - Pracownia magisterska III (ZJŻPR) NZJ-SM>1821.3
2022/23-L - Seminarium dyplomowe III (ZJŻPR) NZJ-SM>2299.3
2022/23-L - Zarys technologii surowców roślinnych NZJ-SI>2768.4
2023/24-L - Seminarium dyplomowe I (ZJŻPR) NZJ-SM>2277.1
2023/24-L - Zarys technologii surowców roślinnych NZJ-SI>2768.4
2024/25-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>1916.4
2024/25-L - Zarys technologii surowców roślinnych NZJ-SI>2768.4
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NTO/AS-SI>TPWęgl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2017/18-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>SRwPŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NŻC-SI>WSRWP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-Z - Ogólna technologia żywności NTG-SI>1489.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT/BŻ-SI>Operacje:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Wykład e-learning (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Ogólna technologia żywności NTG-SI>1489.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT-SI>1498.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Ocena towaroznawcza produktów roślinnych NZJ-SI>OTiwPRośl:
Wykład e-learning (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>1916.4:
Wykład e-learning (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT-SI>1498.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-L - Podstawy produkcji żywności NŻD-SL>3312.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT-SI>1498.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Pracownia magisterska II (ŻPR) NTŻ-SM>3202.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i zbóż NŻD-SL>3322.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-L - Zarys technologii surowców roślinnych NZJ-SI>2768.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>0873.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Ogólna technologia żywności NTG-SI>1489.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Operacje jednostkowe w przemysłach biotechnologicznych NBT-SI>1498.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-L - Podstawy produkcji żywności NDI-SL>3312.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
Imiona
Małgorzata
Nazwisko
Kapelko-Żeberska
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. profesor uczelni