PROFESOR w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW ROŚLINNYCH
|
dr hab. inż.
ANNA MICHALSKA-CIECHANOWSKA
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Academic writing workshop SD>W-enARTN(1)
2020/21-Z - Academic writing workshop SD>W-enARTN(3)
2020/21-Z - Research proposal writing workshop SD>W-enPROJ(3)
2020/21-Z - Warsztaty pisania artykułów naukowych SD>W-ARTN(1)
2020/21-Z - Warsztaty pisania artykułów naukowych SD>W-ARTN(3)
2020/21-Z - Warsztaty pisania projektów naukowych SD>W-PROJ(3)
2020/21-L - Academic writing workshop SD>W-enARTN(4)
2020/21-L - Warsztaty pisania artykułów naukowych SD>W-ARTN(4)
2021/22-Z - Academic writing workshop SD>W-enARTN(1)
2021/22-Z - Academic writing workshop SD>W-enARTN(3)
2021/22-Z - Research proposal writing workshop SD>W-enPROJ(1)
2021/22-Z - Research proposal writing workshop SD>W-enPROJ(3)
2021/22-Z - Warsztaty pisania artykułów naukowych SD>W-ARTN(1)
2021/22-Z - Warsztaty pisania artykułów naukowych SD>W-ARTN(3)
2021/22-Z - Warsztaty pisania projektów naukowych SD>W-PROJ(1)
2021/22-Z - Warsztaty pisania projektów naukowych SD>W-PROJ(3)
2021/22-L - Academic writing workshop SD>W-enARTN(4)
2021/22-L - Warsztaty pisania artykułów naukowych SD>W-ARTN(4)
2022/23-Z - Academic writing workshop SD>W-enARTN(1)
2022/23-Z - Academic writing workshop SD>W-enARTN(3)
2022/23-Z - Research proposal writing workshop SD>W-enPROJ(1)
2022/23-Z - Research proposal writing workshop SD>W-enPROJ(3)
2022/23-Z - Warsztaty pisania artykułów naukowych SD>W-ARTN(1)
2022/23-Z - Warsztaty pisania projektów naukowych SD>W-PROJ(1)
2022/23-Z - Warsztaty pisania projektów naukowych SD>W-PROJ(3)
2022/23-L - Academic writing workshop SD>W-enARTN(4)
2022/23-L - Warsztaty pisania artykułów naukowych SD>W-ARTN(4)
2023/24-Z - Academic writing workshop SD>W-enARTN(1)
2023/24-Z - Academic writing workshop SD>W-enARTN(3)
2023/24-Z - Pre/post harvest eco-innovative treatments NFT-AM>3234.2
2023/24-Z - Research proposal writing workshop SD>W-enPROJ(1)
2023/24-Z - Research proposal writing workshop SD>W-enPROJ(3)
2023/24-Z - Warsztaty pisania artykułów naukowych SD>W-ARTN(1)
2023/24-Z - Warsztaty pisania artykułów naukowych SD>W-ARTN(3)
2023/24-Z - Warsztaty pisania projektów naukowych SD>W-PROJ(1)
2023/24-Z - Warsztaty pisania projektów naukowych SD>W-PROJ(3)
2023/24-L - Academic writing workshop SD>W-enARTN(4)
2023/24-L - Warsztaty pisania artykułów naukowych SD>W-ARTN(4)
2024/25-Z - Pre/post harvest eco-innovative treatments NFT-AM>3234.2
Prowadzone przedmioty
2015/16-L - Maszynoznawstwo ogólne i przemysłu spożywczego II NTŻ-SI>Masz2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2016/17-L - Maszynoznawstwo ogólne i przemysłu spożywczego II NTŻ-SI>Masz2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-L - Maszynoznawstwo ogólne i przemysłu spożywczego II NŻC-SI>MOiPS2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>GRAF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2017/18-L - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NTŻ-SI>GosWSE:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5)
2017/18-L - Maszynoznawstwo ogólne i przemysłu spożywczego II NTŻ-SI>Masz2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - FUNCTIONAL FOOD AND NUTRACEUTICAL BIOACTIVE INGREDIENTS NTŻ-SE>IaSBŻFiN:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Grafika inżynierska NTŻ-SI>GRAF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7)
2018/19-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>GRAF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2018/19-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Theory of Machines and Equipment for Food Industry I NTŻ-SE>Masz1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-Z - Warsztaty grantowe i komrecjalizacja badań naukowych NTŻ-SD>WGiKWBN:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-L - CONTEMPORARY TRENDS IN PLANT PRODUCTS TECHNOLOGY NTŻ-SE>WTTŻ1-SR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-L - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NTŻ-SI>GosWSE:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-L - Maszynoznawstwo ogólne i przemysłu spożywczego II NTŻ-SI>Masz2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-L - Theory of Machines and Equipment for Food Industry II NTŻ-SE>Masz2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2019/20-Z - FUNCTIONAL FOOD AND NUTRACEUTICAL BIOACTIVE INGREDIENTS NTŻ-SE>IaSBŻFiN:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NTŻ-SI>GosWSE:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-L - Maszynoznawstwo ogólne i przemysłu spożywczego II NTŻ-SI>Masz2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - FUNCTIONAL FOOD AND NUTRACEUTICAL BIOACTIVE INGREDIENTS NTŻ-SE>IaSBŻFiN:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - FUNCTIONAL FOOD AND NUTRACEUTICAL BIOACTIVE INGREDIENTS NTŻ-SE>IaSBŻFiN:
Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Bioactive compounds with antioxidant proporties NFT-AM>3239.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Nowoczesne technologie w przetwarzaniu owoców, warzyw i nutraceutyków NTŻ-SM>3200.2:
Wykład (grupa 1)
2023/24-Z - Nowoczesne technologie w przetwarzaniu owoców, warzyw i nutraceutyków NTŻ-SM>3200.2:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Ekologia i ochrona środowiska NBT-SI>0551.2:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 4)
2023/24-L - Final master project - Food quality and functionality research NFT-AM>3280.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
Imiona
ANNA
Nazwisko
MICHALSKA-CIECHANOWSKA
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. profesor uczelni