aktywny pracownik nieetatowy
|
dr hab. inż.
JÓZEF BŁAŻEWICZ
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Przechowalnictwo produktów rolnych NTŻ-SI>PrzechPR
2015/16-L - Laboratorium specjalizacyjne 1 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC1
2015/16-L - Procesy fermentacyjne I NTŻ-SM>PF1
2015/16-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2016/17-Z - Laboratorium specjalizacyjne 2 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC2
2016/17-Z - Przechowalnictwo i magazynowanie NTO/AS-SI>PrzechMag
2016/17-Z - Przechowalnictwo i magazynowanie NZJ-SI>PrzechMag
2016/17-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2016/17-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2016/17-L - Procesy fermentacyjne I NTŻ-SM>PF1
2016/17-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2016/17-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2017/18-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2017/18-Z - Przechowalnictwo i magazynowanie NTO/AS-SI>PrzechMag
2017/18-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2017/18-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2017/18-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2017/18-L - Procesy fermentacyjne I NTŻ-SM>PF1
2017/18-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2017/18-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2018/19-Z - Przechowalnictwo i magazynowanie NZJ-SI>PrzechMag
2018/19-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2018/19-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż
2018/19-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2019/20-Z - Jakość żywności w cyklu przechowalniczym NZJ-SI>JŻywCPrzech
2019/20-Z - Przechowalnictwo i magazynowanie NZJ-SI>PrzechMag
2019/20-Z - Przechowalnictwo produktów rolnych NTŻ-SI>PrzechPR
2019/20-Z - Przechowalnictwo żywności NŻD-SL>PŻ
2019/20-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż
2020/21-Z - Przechowalnictwo i magazynowanie NZJ-SI>PrzechMag
2020/21-Z - Przechowalnictwo produktów rolnych NTŻ-SI>PrzechPR
2020/21-Z - Przechowalnictwo żywności NŻD-SL>PŻ
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2020/21-Z - Zagrożenia podczas przechowywania żywności BBŻ-SI>ZAGPRZŻYW
2023/24-Z - Przechowalnictwo produktów rolnych NTŻ-SI>1997.7
2023/24-Z - Zagrożenia podczas przechowywania żywności BBŻ-SI>2756.7
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Przechowalnictwo surowców i produktów roślinnych i zwierzęcych NŻC-SI>PSiPRośiZw:
Wykład (grupa 1)
2015/16-Z - Przechowalnictwo surowców pochodzenia roślinnego i żywności BBŻ-SI>PSPRIZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-Z - Przechowalnictwo surowców i produktów roślinnych i zwierzęcych NŻC-SI>PSiPRośiZw:
Wykład (grupa 1)
2016/17-Z - Przechowalnictwo surowców pochodzenia roślinnego i żywności BBŻ-SI>PSPRIZ:
Wykład (grupa 1)
2017/18-Z - Przechowalnictwo i magazynowanie NTO/AS-SI>PrzechMag:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2017/18-Z - Przechowalnictwo surowców i produktów roślinnych i zwierzęcych NŻC-SI>PSiPRośiZw:
Wykład (grupa 1)
2017/18-Z - Przechowalnictwo surowców pochodzenia roślinnego i żywności BBŻ-SI>PSPRIZ:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Przechowalnictwo i magazynowanie NZJ-SI>PrzechMag:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-Z - Przechowalnictwo surowców pochodzenia roślinnego i żywności BBŻ-SI>PSPRIZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2019/20-Z - Przechowalnictwo i magazynowanie NZJ-SI>PrzechMag:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Przechowalnictwo surowców pochodzenia roślinnego i żywności BBŻ-SI>PSPRIZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2020/21-Z - Przechowalnictwo i magazynowanie NZJ-SI>PrzechMag:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)