![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII FERMENTACJI I ZBÓŻ
|

dr hab. inż.
Anna Czubaszek
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2018/19-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2020/21-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2020/21-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2020/21-L - Pracownia magisterska I (ZJŻPR) NZJ-SM>1800.1
2020/21-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2020/21-L - Seminarium dyplomowe I NŻD-SML>2268.2
2020/21-L - Seminarium dyplomowe I (TF) NTŻ-SM>2272.1
2020/21-L - Seminarium dyplomowe I (ZJŻPR) NZJ-SM>2277.1
2020/21-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2021/22-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SML>1791.3
2021/22-Z - Pracownia magisterska II (ZJŻPR) NZJ-SM>1811.2
2021/22-Z - Seminarium dyplomowe II NŻD-SML>2279.3
2021/22-Z - Seminarium dyplomowe II (ZJŻPR) NZJ-SM>2288.2
2021/22-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2021/22-L - Pracownia magisterska II NŻD-SML>1802.4
2021/22-L - Pracownia magisterska III (ZJŻPR) NZJ-SM>1821.3
2021/22-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SML>2290.4
2021/22-L - Seminarium dyplomowe III (ZJŻPR) NZJ-SM>2299.3
2022/23-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2022/23-Z - Współczesne aspekty piekarstwa NTŻ-SM>3204.2
2022/23-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTŻ-SM>3197.2
2022/23-L - Technologia piekarstwa i ciastkarstwa NTŻ-SI>2512.6
2023/24-Z - Współczesne aspekty piekarstwa NTŻ-SM>3204.2
2023/24-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTŻ-SM>3197.2
2023/24-L - Technologia piekarstwa i ciastkarstwa NTŻ-SI>2512.6
2024/25-Z - Cukiernictwo i ciastkarstwo NTG-SI>3023.5
2024/25-Z - Współczesne aspekty piekarstwa NTŻ-SM>3204.2
2024/25-L - Technologia piekarstwa i ciastkarstwa NTŻ-SI>2512.6
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2016/17-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2017/18-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2020/21-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>2690.1:
Wykład (grupa 1)
2021/22-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTŻ-SM>3197.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Technologia piekarstwa i ciastkarstwa NTŻ-SI>2512.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTŻ-SM>3197.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)