współpracownik w jednostce DZIEKANAT WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI
|
prof. dr hab. inż.
MONIKA BRONKOWSKA
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Podstawy anatomii i fizjologii człowieka NŻC-SI>PAiFCz
2015/16-Z - Żywienie człowieka BBŻ-SI>ZYWCZL
2015/16-Z - Żywienie człowieka II NŻC-SI>ŻywCz2
2015/16-Z - Żywienie i dietetyka NTŻ-SM>ŻiD
2015/16-L - Ekotoksykologia POS-SM>EKOTOKS
2015/16-L - Fizjologia żywienia NŻC-SI>Fżyw
2015/16-L - Laboratorium specjalizacyjne 1 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC1
2015/16-L - Laboratorium specjalizacyjne I NTŻ/ŻC-SM>LS1
2015/16-L - Planowanie jadłospisów i receptur NŻC-SI>PJiR
2015/16-L - Podstawy dietetyki NŻC-SI>PodsDiet
2015/16-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2016/17-Z - Laboratorium specjalizacyjne 2 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC2
2016/17-Z - Podstawy anatomii i fizjologii człowieka NŻC-SI>PAiFCz
2016/17-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻC-SI>PŻywiD
2016/17-Z - Racjonalne żywienie człowieka BBC-SL>RACŻYWCZŁ
2016/17-Z - Żywienie człowieka BBŻ-SI>ZYWCZL
2016/17-Z - Żywienie człowieka II NŻC-SI>ŻywCz2
2016/17-Z - Żywienie i dietetyka NTŻ-SM>ŻiD
2016/17-L - Dietetyka i żywienie zbiorowe NŻD-SM>DiŻZ
2016/17-L - Ekotoksykologia POS-SM>EKOTOKS
2016/17-L - Fizjologia żywienia NŻC-SI>Fżyw
2016/17-L - Planowanie jadłospisów i receptur NŻC-SI>PJiR
2016/17-L - Podstawy dietetyki NŻC-SI>PodsDiet
2016/17-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2016/17-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2016/17-L - Żywienie osób chorych NŻC-SI>ŻywOCh
2017/18-Z - Podstawy anatomii i fizjologii człowieka NŻC-SI>PAiFCz
2017/18-Z - Podstawy anatomii i fizjologii człowieka NŻD-SL>PAiFC
2017/18-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻC-SI>PŻywiD
2017/18-Z - Zdrowie publiczne NŻD-SL>ZP
2017/18-Z - Żywienie człowieka BBŻ-SI>ZYWCZL
2017/18-Z - Żywienie człowieka II NŻC-SI>ŻywCz2
2017/18-Z - Żywienie i dietetyka NTŻ-SM>ŻiD
2017/18-Z - Żywienie kliniczne II NŻD-SM>ŻKII
2017/18-L - Dietetyka i żywienie zbiorowe NŻD-SM>DiŻZ
2017/18-L - Ekotoksykologia POS-SM>EKOTOKS
2017/18-L - Fizjologia żywienia NŻC-SI>Fżyw
2017/18-L - Fizjologia żywienia NŻD-SL>FŻ
2017/18-L - Planowanie jadłospisów i receptur NŻC-SI>PJiR
2017/18-L - Podstawy żywienia człowieka NBT/BŻ-SI>PŻCz
2017/18-L - Pracownia magisterska II NŻD-SM>PMII
2017/18-L - Żywienie osób chorych NŻC-SI>ŻywOCh
2018/19-Z - Higiena i toksykologia żywności NBT/BŻ-SI>HiTŻ
2018/19-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ
2018/19-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻC-SI>PŻywiD
2018/19-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SM>PMI
2018/19-Z - Racjonalne żywienie człowieka BBC-SL>RACŻYWCZŁ
2018/19-Z - Żywienie człowieka BBŻ-SI>ZYWCZL
2018/19-Z - Żywienie człowieka II NŻC-SI>ŻywCz2
2018/19-Z - Żywienie i dietetyka NTŻ-SM>ŻiD
2018/19-L - Dietetyka i żywienie zbiorowe NŻD-SM>DiŻZ
2018/19-L - Fizjologia żywienia NŻD-SL>FŻ
2018/19-L - Higiena i toksykologia żywności NBT/BŻ-SI>HiTŻ
2018/19-L - Planowanie jadłospisów i receptur NŻC-SI>PJiR
2018/19-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>WDD
2018/19-L - Żywienie człowieka BBŻ-SI>ZYWCZL
2018/19-L - Żywienie osób chorych NŻC-SI>ŻywOCh
2019/20-Z - Higiena i toksykologia żywności NTG-SI>HiTŻ
2019/20-Z - Planowanie jadłospisów i receptur NŻD-SL>PJiR
2019/20-Z - Planowanie żywienia zbiorowego NTG-SI>PŻZ
2019/20-Z - Podstawy dietetyki NTG-SI>PD
2019/20-Z - Podstawy fizjologii człowieka NTG-SI>PFŻ
2019/20-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻC-SI>PŻywiD
2019/20-Z - Żywienie i dietetyka NTŻ-SM>ŻiD
2019/20-Z - Żywienie osób chorych NTG-SI>ŻOCh
2019/20-Z - Żywienie osób chorych NŻD-SL>ŻOCh
2019/20-L - Dietetyka i żywienie zbiorowe NŻD-SM>DiŻZ
2019/20-L - Egzamin dyplomowy NŻD-SL>ED
2019/20-L - Fizjologia żywienia NŻD-SL>FŻ
2019/20-L - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>PDK
2019/20-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>PŻiD
2019/20-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>WDD
2019/20-L - Żywienie człowieka i dietetyka BBŻ-SI>ŻYWCZDIE
2020/21-Z - Fizjologia żywienia i regulacja metabolizmu NŻD-SML>0707.1
2020/21-Z - Nowoczesna diagnostyka medyczna NŻD-SML>1401.1
2020/21-Z - Nutrigenomika i nutrigenetyka NŻD-SML>1418.1
2020/21-Z - Planowanie jadłospisów i receptur NŻD-SL>PJiR
2020/21-Z - Podstawy fizjologii człowieka NTG-SI>1630.1
2020/21-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SML>1751.1
2020/21-Z - Racjonalne żywienie człowieka BBC-SL>RACŻYWCZŁ
2020/21-Z - Żywienie i dietetyka NTŻ-SM>ŻiD
2020/21-L - Dietoterapia schorzeń neurodegeneracyjnych NŻD-SML>0474.2
2020/21-L - Dietoterapia w schorzeniach hormonalnych NŻD-SML>0479.2
2020/21-L - Dietoterapia w schorzeniach neurologicznych NŻD-SML>0480.2
2020/21-L - Fizjologia żywienia NŻD-SL>0706.2
2020/21-L - Podstawy dietetyki NTG-SI>PD
2020/21-L - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>PDK
2020/21-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>PŻiD
2020/21-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>WDD
2020/21-L - Żywienie człowieka i dietetyka BBŻ-SI>ŻYWCZDIE
2023/24-Z - Racjonalne żywienie człowieka BBC-SL>2177.5
2023/24-L - Żywienie człowieka BBŻ-SI>2899.4
2023/24-L - Żywienie człowieka i dietetyka BBŻ-SI>2900.4
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Żywienie człowieka II NŻC-SI>ŻywCz2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-L - Fizjologia żywienia NŻC-SI>Fżyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-L - Planowanie jadłospisów i receptur NŻC-SI>PJiR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Podstawy dietetyki NŻC-SI>PodsDiet:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻC-SI>PŻywiD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2016/17-Z - Racjonalne żywienie człowieka BBC-SL>RACŻYWCZŁ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Dietetyka i żywienie zbiorowe NŻD-SM>DiŻZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Planowanie jadłospisów i receptur NŻC-SI>PJiR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2016/17-L - Podstawy dietetyki NŻC-SI>PodsDiet:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻC-SI>PŻywiD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-L - Dietetyka i żywienie zbiorowe NŻD-SM>DiŻZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-L - Planowanie jadłospisów i receptur NŻC-SI>PJiR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SM>SDIII:
Seminarium dyplomowe (grupa 1), Seminarium dyplomowe (grupa 2)
2017/18-L - Żywienie osób chorych NŻC-SI>ŻywOCh:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - Bezpieczeństwo żywności i żywienia NŻD-SL>BŻiŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻC-SI>PŻywiD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-L - Dietetyka i żywienie zbiorowe NŻD-SM>DiŻZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-L - Planowanie jadłospisów i receptur NŻC-SI>PJiR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>WDD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19-L - Żywienie osób chorych NŻC-SI>ŻywOCh:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-Z - Planowanie jadłospisów i receptur NŻD-SL>PJiR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻC-SI>PŻywiD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2019/20-L - Dietetyka i żywienie zbiorowe NŻD-SM>DiŻZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-L - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>PDK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>PŻiD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-L - Pracownia magisterska II NŻD-SM>PMII:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>WDD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-Z - Planowanie jadłospisów i receptur NŻD-SL>PJiR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NŻD-SL>PHiTŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SML>1751.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Racjonalne żywienie człowieka BBC-SL>RACŻYWCZŁ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Dietoterapia w schorzeniach hormonalnych NŻD-SML>0479.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-L - Dietoterapia w schorzeniach neurologicznych NŻD-SML>0480.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>PDK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>PŻiD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)