PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
|
dr hab.
ANNA DĄBROWSKA
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Inżynieria genetyczna NBT-SI>InżG
2015/16-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG
2015/16-L - Biotechnologia roślin i zwierząt NBT/BŻ-SI>BiotRiZw
2015/16-L - Identyfikowanie produktów GMO NZJ-SM>IdenPGMO
2016/17-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG
2016/17-L - Biotechnologia roślin i zwierząt NBT/BŻ-SI>BiotRiZw
2016/17-L - Identyfikowanie produktów GMO NZJ-SM>IdenPGMO
2017/18-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG
2017/18-L - Biotechnologia roślin i zwierząt NBT/BŻ-SI>BiotRiZw
2017/18-L - Identyfikowanie produktów GMO NZJ-SM>IdenPGMO
2017/18-L - Pracownia magisterska II NŻD-SM>PMII
2018/19-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG
2018/19-L - Biotechnologia roślin i zwierząt NBT/BŻ-SI>BiotRiZw
2018/19-L - Identyfikowanie produktów GMO NZJ-SM>IdenPGMO
2019/20-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż
2019/20-L - Biotechnologia roślin i zwierząt NBT/BŻ-SI>BiotRiZw
2019/20-L - Identyfikowanie produktów GMO NZJ-SM>IdenPGMO
2019/20-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2020/21-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG
2020/21-L - Identyfikowanie produktów GMO NZJ-SM>0936.1
2021/22-Z - Biotechnologia roślin i zwierząt NBT/BŻ-SI>BiotRiZw
2021/22-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG
2021/22-L - Identyfikowanie produktów GMO NZJ-SM>0936.1
2022/23-Z - Biotechnologia roślin i zwierząt NBT/BŻ-SI>BiotRiZw
2022/23-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG
2022/23-L - Identyfikowanie produktów GMO NZJ-SM>0936.1
2022/23-L - Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2
2023/24-Z - Biotechnologia roślin i zwierząt NBT-SI>0258.7
2023/24-Z - Biotechnology of animal production NFT-AM>3227.2
2023/24-Z - Biotic and abiotic contamination of food NFT-AM>3228.2
2023/24-Z - Dairy Technology NTŻ-SI>0439.5.E
2023/24-Z - Inżynieria genetyczna NBT-SI>1007.7
2023/24-L - Diploma laboratory NFT-AM>3649.1
2023/24-L - Diploma seminary NFT-AM>3648.1
2023/24-L - Identyfikowanie produktów GMO NZJ-SM>0936.1
2023/24-L - Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2
2024/25-Z - Biotechnologia roślin i zwierząt NBT-SI>0258.7
2024/25-Z - Biotechnology of animal production NFT-AM>3227.2
2024/25-Z - Biotic and abiotic contamination of food NFT-AM>3228.2
2024/25-Z - Dairy Technology NTŻ-SI>0439.5.E
2024/25-Z - Inżynieria genetyczna NBT-SI>1007.7
2024/25-L - Diploma laboratory NFT-AM>3649.1
2024/25-L - Diploma seminary NFT-AM>3648.1
2024/25-L - Identyfikowanie produktów GMO NZJ-SM>0936.1
2024/25-L - Niekonwencjonalne źródła białka NZJ-SI>3726.4
2024/25-L - Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NDI-SM>3346.2
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2015/16-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NTO/AS-SI>PROCESYPSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2016/17-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2016/17-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NZJ-SI>ProcPSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>ZarzJak:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
2017/18-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NZJ-SI>ProcPSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Contemporary trends in animal products technology NTŻ/FT-AM>CTinAPT:
Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-Z - GENETICS ENGINEERING NBT/BŻ-SE>InżG:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2019/20-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2021/22-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Inżynieria genetyczna NBT/BŻ-SI>InżG:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Final master project - Food quality and functionality research NFT-AM>3280.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Research oriented at improving animal product quality and safety NFT-AM>3254.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
2022/23-L - Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Inżynieria genetyczna NBT-SI>1007.7:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT-SI>0265.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-L - Final master project - Food quality and functionality research NFT-AM>3280.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Research oriented at improving animal product quality and safety NFT-AM>3254.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
2023/24-L - Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Inżynieria genetyczna NBT-SI>1007.7:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2024/25-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)