![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA CHEMII ŻYWNOŚCI I BIOKATALIZY
|

dr hab. inż.
Filip Boratyński
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Chemia PTR-SI>CH
2015/16-Z - Chemia żywności NŻC-SI>ChŻ
2016/17-Z - Chemia żywności NŻC-SI>ChŻ
2017/18-Z - Chemia żywności NŻC-SI>ChŻ
2017/18-L - Chemia żywności NŻD-SL>ChŻ
2018/19-L - Chemia żywności BBŻ-SI>CHEMIAZYW6
2018/19-L - Chemia żywności NŻD-SL>ChŻ
2020/21-L - Chemia żywności NŻD-SL>0356.2
2021/22-L - Chemia żywności NŻD-SL>0356.2
2022/23-L - Chemia żywności NŻD-SL>0356.2
2023/24-L - Chemia żywności NŻD-SL>0356.2
2024/25-L - Chemia żywności NDI-SL>0356.2
2025/26-L - Chemia żywności NDI-SL>0356.2
Prowadzone przedmioty
2015/16-L - Modyfikacje struktur związków organicznych NBT/BŻ-SM>MSZOrg:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2015/16-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>TechChrAnŻyw:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2016/17-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2016/17-L - Analiza żywności II NTŻ-SI>AnŻyw2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2016/17-L - Chemiczne i instrumentalne metody analizy żywności NBT/BŻ-SI>CIAŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Instrumentalne metody analizy żywności NZJ-SI>InstrMAnŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-L - Modyfikacje struktur związków organicznych NBT/BŻ-SM>MSZOrg:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>TechChrAnŻyw:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2017/18-Z - Chemia żywności NŻC-SI>ChŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Chemia żywności NŻD-SL>ChŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6)
2017/18-L - Modyfikacje struktur związków organicznych NBT/BŻ-SM>MSZOrg:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>TechChrAnŻyw:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-Z - Chemia organiczna z elementami chemii nieorganicznej BBL-SL>CHEM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-L - Modyfikacje struktur związków organicznych NBT/BŻ-SM>MSZOrg:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>TechChrAnŻyw:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3)
2020/21-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>ChŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2020/21-L - Chemia żywności NŻD-SL>0356.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Modyfikacje struktur związków organicznych NBT-SM>1335.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>2478.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Chemia żywności NTŻ-SI>0356.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2021/22-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>0401.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-L - Biotransformacje NBT-SM>3104.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Chemia żywności NŻD-SL>0356.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>2478.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>0401.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Biotransformacje NBT-SM>3104.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Chemia żywności NŻD-SL>0356.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>2478.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Chromatografia w badaniach biologicznych BBL/TL-SM>0401.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Chemia żywności NŻD-SL>0356.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2023/24-L - Techniki chromatograficzne w analizie żywności NZJ-SM>2478.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
Imiona
Filip Krzysztof
Nazwisko
Boratyński
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. profesor uczelni