aktywny pracownik nieetatowy
|
dr inż.
DAGMARA ORZEŁ
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Bezpieczeństwo żywności i żywienia NŻC-SI>BŻiŻ
2015/16-Z - Higiena i toksykologia żywności NBT/BŻ-SI>HiTŻ
2015/16-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ
2015/16-Z - Toksykologia żywności NTO/AS-SI>ToksŻyw
2015/16-L - Higiena i toksykologia żywnosci NTŻ-NI>HiTŻ
2015/16-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>HIGITZ
2016/17-Z - Bezpieczeństwo żywności i żywienia NŻC-SI>BŻiŻ
2016/17-Z - Higiena i toksykologia żywności NBT/BŻ-SI>HiTŻ
2016/17-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ
2016/17-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NZJ-SI>PHigToksŻ
2016/17-Z - Toksykologia żywności NTO/AS-SI>ToksŻyw
2016/17-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>HIGITZ
2016/17-L - Podstawy toksykologii żywności NŻC-SI>PTokŻyw
2016/17-L - Składniki odżywcze w produktach i potrawach NŻC-SI>SOwPiP
2017/18-Z - Bezpieczeństwo żywności i żywienia NŻC-SI>BŻiŻ
2017/18-Z - Higiena i toksykologia żywności NBT/BŻ-SI>HiTŻ
2017/18-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ
2017/18-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NZJ-SI>PHigToksŻ
2017/18-Z - Toksykologia żywności NTO/AS-SI>ToksŻyw
2017/18-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>HIGITZ
2017/18-L - Podstawy toksykologii żywności NŻC-SI>PTokŻyw
2017/18-L - Składniki odżywcze w produktach i potrawach NŻC-SI>SOwPiP
2018/19-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NZJ-SI>PHigToksŻ
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Higiena i toksykologia żywności NBT/BŻ-SI>HiTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-L - Higiena i toksykologia żywnosci NTŻ-NI>HiTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2015/16-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>HIGITZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Składniki odżywcze w produktach i potrawach NŻC-SI>SOwPiP:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-Z - Higiena i toksykologia żywności NBT/BŻ-SI>HiTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-L - Dietetyka i żywienie zbiorowe NŻD-SM>DiŻZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Ekotoksykologia POS-SM>EKOTOKS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>HIGITZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Składniki odżywcze w produktach i potrawach NŻC-SI>SOwPiP:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-Z - Higiena i toksykologia żywności NBT/BŻ-SI>HiTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2017/18-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NZJ-SI>PHigToksŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Dietetyka i żywienie zbiorowe NŻD-SM>DiŻZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>HIGITZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-L - Podstawy toksykologii żywności NŻC-SI>PTokŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-L - Podstawy żywienia człowieka NBT/BŻ-SI>PŻCz:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)