![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA EKONOMII STOSOWANEJ
|

dr inż.
Stanisław Minta
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Analiza fundamentalna i techniczna w gospodarce żywnościowej PEK/EŻ-SM>FAFITWGŻ
2015/16-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI/OP-SM>AUICERTJAK
2015/16-Z - Ekonomia NTŻ-SI>EKON
2015/16-Z - Ekonomia NZJ-SI>EKON
2015/16-L - Podstawy ekonomii BBC-SL>PEKON
2015/16-L - Podstawy ekonomii BBI-SL>PODEKON
2015/16-L - Podstawy ekonomii BBL-SL>EKONOM
2015/16-L - Podstawy ekonomii BBŻ-SI>PODEKO
2015/16-L - Podstawy ekonomii BZO-NI>PE
2015/16-L - Podstawy ekonomii BZO-SI>PE
2015/16-L - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO/AG-NM>PPWA
2016/17-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI/OP-SM>AUICERTJAK
2016/17-Z - Ekonomia BZO-SD>EKO
2016/17-Z - Ekonomia NTŻ-NI>EKON
2016/17-Z - Ekonomia NTŻ-SI>EKON
2016/17-Z - Ekonomia NZJ-SI>EKON
2016/17-Z - Marketing NTO/AS-SI>MARKETING
2016/17-Z - Marketing NTŻ-SI>MARKETING
2016/17-Z - Marketing NZJ-SI>MARKETING
2016/17-Z - Marketing PZI-SI>MARK
2016/17-Z - Marketing w agrobiznesie PAG-SI>MARK
2016/17-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO/AG-SM>PPWA
2016/17-L - Podstawy ekonomii BBC-SL>PEKON
2016/17-L - Podstawy ekonomii BBI-SL>PODEKON
2016/17-L - Podstawy ekonomii BBL-SL>EKONOM
2016/17-L - Podstawy ekonomii BBŻ-SI>PODEKO
2016/17-L - Podstawy ekonomii BZO-SI>PE
2016/17-L - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO/AG-NM>PPWA
2017/18-Z - Analiza fundamentalna i techniczna w gospodarce żywnościowej PEK/EŻ-SM>FAFITWGŻ
2017/18-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI/OP-SM>AUICERTJAK
2017/18-Z - Ekonomia NTŻ-SI>EKON
2017/18-Z - Ekonomia NZJ-SI>EKON
2017/18-Z - Fundamental and technical analysis in agribusiness PEK/EŻ-SE>FUNTAA
2017/18-Z - Podstawy ekonomii BBC-SL>PEKON
2017/18-L - Podstawy ekonomii BBI-SL>PODEKON
2017/18-L - Podstawy ekonomii BBŻ-SI>PODEKO
2017/18-L - Podstawy ekonomii BZO-NI>PE
2017/18-L - Podstawy ekonomii BZO-SI>PE
2018/19-Z - Analiza fundamentalna i techniczna w gospodarce żywnościowej PEK/EŻ-SM>FAFITWGŻ
2018/19-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI/OP-SM>AUICERTJAK
2018/19-Z - Ekonomia BZO-SD>EKO
2018/19-Z - Ekonomia NTŻ-SI>EKON
2018/19-Z - Ekonomia NZJ-SI>EKON
2018/19-Z - Podstawy ekonomii BBC-SL>PEKON
2018/19-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO/AG-NM>PPWA
2018/19-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO/AG-SM>PPWA
2018/19-Z - Przedsiębiorczość NZJ-SI>PRZEDSIĘB
2018/19-L - Podstawy ekonomii BBI-SL>PODEKON
2018/19-L - Podstawy ekonomii BBŻ-SI>PODEKO
2018/19-L - Podstawy ekonomii BZO-NI>PE
2018/19-L - Podstawy ekonomii BZO-SI>PE
2018/19-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>PEiM
2018/19-L - Praktyka sem 2 PEK/EŻ-SL>PRAKSEM2P
2018/19-L - Praktyka zawodowa po 4 sem. PEK/EŻ-SL>PRAKTZAW
2019/20-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI/OP-SM>AUICERTJAK
2019/20-Z - Ekonomia NTŻ-SI>EKON
2019/20-Z - Ekonomia NZJ-SI>EKON
2019/20-Z - Podstawy ekonomii BBC-SL>PEKON
2019/20-Z - Podstawy ekonomii BZO-SI>PE
2019/20-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO/AG-SM>PPWA
2019/20-L - Marketing w żywieniu zbiorowym NŻD-SL>MwŻZ
2019/20-L - PRAKTYKA ZAWODOWA 20-TYG. (5 MIESIĘCY) PEK/EŻ-SL>PRAK20TYG
2019/20-L - Podstawy ekonomii BBI-SL>PODEKON
2019/20-L - Podstawy ekonomii BBŻ-SI>PODEKO
2019/20-L - Podstawy ekonomii BZO-NI>PE
2019/20-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>PEiM
2019/20-L - Praktyka sem 2 PEK/EŻ-SL>PRAKSEM2P
2019/20-L - Praktyka sem 4 PEK/EŻ-SL>PRAKSEM4
2020/21-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI/OP-SM>AUICERTJAK
2020/21-Z - Ekonomia NTŻ-SI>0562.1
2020/21-Z - Ekonomia NZJ-SI>0562.1
2020/21-Z - Podstawy ekonomii BBC-SL>1625.1
2020/21-Z - Podstawy ekonomii BBC-SL>PEKON
2020/21-Z - Podstawy ekonomii BZO-SI>1625.1
2020/21-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-NM>1696.1
2020/21-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO/AG-NM>PPWA
2020/21-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO/AG-SM>PPWA
2020/21-L - Marketing w żywieniu zbiorowym NŻD-SL>MwŻZ
2020/21-L - PRAKTYKA 4-tyg. instytucjonalna PEK-SL>1833.2
2020/21-L - Podstawy ekonomii BBI-SL>1625.2
2020/21-L - Podstawy ekonomii BBŻ-SI>1625.2
2020/21-L - Podstawy ekonomii BZO-NI>1625.2
2020/21-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>PEiM
2020/21-L - Praktyka sem 2 PEK/EŻ-SL>PRAKSEM2P
2021/22-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI-SM>0107.2
2021/22-Z - Ekonomia NTŻ-SI>0562.1
2021/22-Z - Ekonomia NZJ-SI>0562.1
2021/22-Z - Podstawy ekonomii BBC-SL>1625.1
2021/22-Z - Podstawy ekonomii BZO-SI>1625.1
2021/22-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-NM>1696.1
2021/22-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-SM>1696.2
2021/22-L - Funkcjonowanie MŚP w agrobiznesie PAG-SM>0751.1
2021/22-L - Marketing w żywieniu zbiorowym NŻD-SL>MwŻZ
2021/22-L - PRAKTYKA 4-tyg. instytucjonalna PEK-SL>1833.2
2021/22-L - Podstawy ekonomii BBI-SI>1625.2
2021/22-L - Podstawy ekonomii BZO-NI>1625.2
2021/22-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>1626.4
2022/23-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI-SM>0107.2
2022/23-Z - Ekonomia NTŻ-SI>0562.1
2022/23-Z - Ekonomia NZJ-SI>0562.1
2022/23-Z - Podstawy ekonomii BBC-SL>1625.1
2022/23-Z - Podstawy ekonomii BZO-SI>1625.1
2022/23-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-NM>1696.1
2022/23-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-SM>1696.2
2022/23-Z - Zarządzanie małą firmą PAI-SI>2798.3
2022/23-L - Funkcjonowanie MŚP w agrobiznesie PAG-SM>0751.1
2022/23-L - Marketing w żywieniu zbiorowym NŻD-SL>1172.6
2022/23-L - PRAKTYKA 4-tyg. instytucjonalna PEK-SL>1833.2
2022/23-L - Podstawy ekonomii BBI-SI>1625.2
2022/23-L - Podstawy ekonomii BZO-NI>1625.2
2022/23-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>1626.4
2023/24-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI-SM>0107.2
2023/24-Z - Ekonomia NTŻ-SI>0562.1
2023/24-Z - Ekonomia NZJ-SI>0562.1
2023/24-Z - Marketing w przemyśle żywnościowym NBT-SM>1171.2
2023/24-Z - Podstawy ekonomii BBC-SL>1625.1
2023/24-Z - Podstawy ekonomii BZO-SI>1625.1
2023/24-Z - Podstawy ekonomii PAI-SI>1625.3
2023/24-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-NM>1696.1
2023/24-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-SM>1696.2
2023/24-Z - Zarządzanie małą firmą PAI-SI>2798.3
2023/24-L - Funkcjonowanie MŚP w agrobiznesie PAG-SM>0751.1
2023/24-L - Marketing w żywieniu zbiorowym NŻD-SL>1172.6
2023/24-L - PRAKTYKA 4-tyg. instytucjonalna PEK-SL>1833.2
2023/24-L - Podstawy ekonomii BBI-SI>1625.2
2023/24-L - Podstawy ekonomii BBI-SL>1625.2
2023/24-L - Podstawy ekonomii BBŻ-SI>1625.2
2023/24-L - Podstawy ekonomii BZO-NI>1625.2
2023/24-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>1626.4
2023/24-L - Praktyka 20 tygodni PEK-SL>1831.4
2024/25-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI-SM>0107.2
2024/25-Z - Ekonomia NDI-SL>0562.1
2024/25-Z - Ekonomia NTŻ-SI>0562.1
2024/25-Z - Ekonomia NZJ-SI>0562.1
2024/25-Z - Podstawy ekonomii BBC-SL>1625.1
2024/25-Z - Podstawy ekonomii BZO-SI>1625.1
2024/25-Z - Podstawy ekonomii PAI-SI>1625.3
2024/25-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-SM>1696.2
2024/25-Z - Zarządzanie małą firmą PAI-SI>2798.3
2024/25-L - PRAKTYKA 4-tyg. instytucjonalna PEK-SL>1833.2
2024/25-L - Podstawy ekonomii BBI-SI>1625.2
2024/25-L - Podstawy ekonomii BZO-NI>1625.2
2024/25-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>1626.4
2024/25-L - Praktyka 20 tygodni PEK-SL>1831.4
2025/26-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI-SM>0107.2
2025/26-Z - Ekonomia NZJ-SI>0562.1
2025/26-Z - Marketing PZI-SI>1164.3
2025/26-Z - Podstawy ekonomii BBC-SL>1625.1
2025/26-Z - Podstawy ekonomii BZO-SI>1625.1
2025/26-Z - Podstawy ekonomii PAI-SI>1625.3
2025/26-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-NM>1696.1
2025/26-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-SM>1696.2
2025/26-Z - Zarządzanie małą firmą PAI-SI>2798.3
2025/26-L - Ekonomia NDI-SL>0562.2
2025/26-L - Ekonomia NTŻ-SI>0562.2
2025/26-L - Funkcjonowanie MŚP w agrobiznesie PAG-SM>0751.1
2025/26-L - PRAKTYKA 4-tyg. instytucjonalna PEK/EGZ-SL>1833.2
2025/26-L - Podstawy ekonomii BBI-SI>1625.2
2025/26-L - Podstawy ekonomii BZO-NI>1625.2
2025/26-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>1626.4
2025/26-L - Praktyka 20 tygodni PEK-SL>1831.4
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Analiza fundamentalna i techniczna w gospodarce żywnościowej PEK/EŻ-SM>FAFITWGŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI/OP-SM>AUICERTJAK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2015/16-Z - Ekonomia NZJ-SI>EKON:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3)
2016/17-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI/OP-SM>AUICERTJAK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2016/17-Z - Ekonomia NZJ-SI>EKON:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2016/17-Z - Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego NTŻ-SI>EIOPS:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2016/17-Z - Marketing NTO/AS-SI>MARKETING:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2016/17-Z - Marketing PZI-SI>MARK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2016/17-Z - Marketing w agrobiznesie PAG-SI>MARK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2016/17-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO/AG-SM>PPWA:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2016/17-L - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PMR-SM>PPWA:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-Z - Analiza fundamentalna i techniczna w gospodarce żywnościowej PEK/EŻ-SM>FAFITWGŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI/OP-SM>AUICERTJAK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2017/18-Z - Ekonomia NZJ-SI>EKON:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2017/18-Z - Fundamental and technical analysis in agribusiness PEK/EŻ-SE>FUNTAA:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2017/18-L - Podstawy ekonomii BBI-SL>PODEKON:
Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2), Wykład (grupa 3), Wykład (grupa 4)
2017/18-L - Podstawy ekonomii BBŻ-SI>PODEKO:
Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2), Wykład (grupa 3), Wykład (grupa 4)
2018/19-Z - Analiza fundamentalna i techniczna w gospodarce żywnościowej PEK/EŻ-SM>FAFITWGŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI/OP-SM>AUICERTJAK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - BASICS OF ENTREPRENEURSHIP IN AGRIBUSINESS PRO-SE>ENTRE:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-Z - Ekonomia NZJ-SI>EKON:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO/AG-NM>PPWA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO/AG-SM>PPWA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>PEiM:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI/OP-SM>AUICERTJAK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Ekonomia NZJ-SI>EKON:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO/AG-SM>PPWA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Marketing w żywieniu zbiorowym NŻD-SL>MwŻZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2019/20-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>PEiM:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI/OP-SM>AUICERTJAK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Ekonomia NZJ-SI>0562.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-NM>1696.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO/AG-SM>PPWA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Marketing w żywieniu zbiorowym NŻD-SL>MwŻZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2020/21-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>PEiM:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI-SM>0107.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-NM>1696.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-SM>1696.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Funkcjonowanie MŚP w agrobiznesie PAG-SM>0751.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-L - Marketing w żywieniu zbiorowym NŻD-SL>MwŻZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2021/22-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>1626.4:
Wykład e-learning (grupa 1), Ćwiczenia e-learning (grupa 1), Ćwiczenia e-learning (grupa 2)
2022/23-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI-SM>0107.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Ekonomia NZJ-SI>0562.1:
Wykład (grupa 1), Wykład e-learning (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-NM>1696.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-SM>1696.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Zarządzanie małą firmą PAI-SI>2798.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Marketing w żywieniu zbiorowym NŻD-SL>1172.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2022/23-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>1626.4:
Wykład e-learning (grupa 1), Ćwiczenia e-learning (grupa 1)
2023/24-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI-SM>0107.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Ekonomia NZJ-SI>0562.1:
Wykład (grupa 1), Wykład e-learning (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-NM>1696.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Podstawy przedsiębiorczości w agrobiznesie PRO-SM>1696.2:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
2023/24-L - Marketing w żywieniu zbiorowym NŻD-SL>1172.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2023/24-L - Podstawy ekonomii i marketingu BBL-SL>1626.4:
Wykład e-learning (grupa 1), Ćwiczenia e-learning (grupa 1)
2024/25-Z - Audyt i certyfikacja jakości PZI-SM>0107.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Ekonomia NZJ-SI>0562.1:
Wykład (grupa 1), Wykład e-learning (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)