![]() |
PROFESOR w jednostce KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
|

prof. dr hab. inż.
Andrzej Jarmoluk
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2016/17-Z - Laboratorium specjalizacyjne II NZJ-SM>LabSpec2
2016/17-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>OTowPZw
2016/17-Z - Odchylenia jakości produktów zwierzęcych NZJ-SI>OJPZw
2016/17-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NTŻ-SM>F3PNPŻ
2016/17-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NZJ-SM>ProjNPŻ
2016/17-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2016/17-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2016/17-Z - Technologia produktów zwierzęcych II NTŻ-SM>TPZ2
2016/17-Z - Towaroznawstwo produktów zwierzęcych NTO/AS-SI>TowPZw
2016/17-L - Dodatki do żywności NTO/AS-SI>Dodatki
2016/17-L - Dodatki do żywności NTŻ-SI>DdŻ
2016/17-L - Dodatki do żywności NZJ-SI>Dodatki
2016/17-L - Dodatki do żywności NŻC-SI>DdŻ
2016/17-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2016/17-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2016/17-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2016/17-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2016/17-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2016/17-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2016/17-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2016/17-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2017/18-Z - Odchylenia jakości produktów zwierzęcych NZJ-SI>OJPZw
2017/18-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2017/18-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2017/18-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NZJ-SM>ProjNPŻ
2017/18-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2017/18-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2017/18-Z - Technologia produktów zwierzęcych II NTŻ-SM>TPZ2
2017/18-L - Dodatki do żywności NTŻ-SI>DdŻ
2017/18-L - Dodatki do żywności NZJ-SI>Dodatki
2017/18-L - Dodatki do żywności NŻC-SI>DdŻ
2017/18-L - Dodatki do żywności NŻD-SM>DdŻ
2017/18-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2017/18-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2017/18-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2017/18-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2017/18-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2017/18-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2017/18-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2017/18-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2017/18-L - Technologia produktów zwierzęcych I NTŻ-SM>TPZ1
2018/19-Z - Koszty jakości w systemach zarządzania jakością NZJ-SM>KosztyJak
2018/19-Z - Odchylenia jakości produktów zwierzęcych NZJ-SI>OJPZw
2018/19-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2018/19-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2018/19-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NTŻ-SM>F3PNPŻ
2018/19-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NZJ-SM>ProjNPŻ
2018/19-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2018/19-Z - Technologia produktów zwierzęcych II NTŻ-SM>TPZ2
2018/19-L - Dodatki do żywności NTŻ-SI>DdŻ
2018/19-L - Dodatki do żywności NZJ-SI>Dodatki
2018/19-L - Dodatki do żywności NŻD-SM>DdŻ
2018/19-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2018/19-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2018/19-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2018/19-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2018/19-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2018/19-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2018/19-L - Technologia produktów zwierzęcych I NTŻ-SM>TPZ1
2019/20-Z - Dodatki do żywności BBŻ-SI>DODZYW
2019/20-Z - Odchylenia jakości produktów zwierzęcych NZJ-SI>OJPZw
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NZJ-SM>ProjNPŻ
2019/20-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2019/20-Z - Technologia produktów zwierzęcych II NTŻ-SM>TPZ2
2019/20-L - Dodatki do żywności BBŻ-SI>DODZYW
2019/20-L - Dodatki do żywności NTŻ-SI>DdŻ
2019/20-L - Dodatki do żywności NZJ-SI>Dodatki
2019/20-L - Dodatki do żywności NŻD-SM>DdŻ
2019/20-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2019/20-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2019/20-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2019/20-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2020/21-Z - Odchylenia jakości produktów zwierzęcych NZJ-SI>OJPZw
2020/21-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NZJ-SM>ProjNPŻ
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2020/21-Z - Technologia produktów zwierzęcych II NTŻ-SM>TPZ2
2020/21-L - Dodatki do żywności NBT/BŻ-SI>DODZYW
2020/21-L - Dodatki do żywności NTŻ-SI>DdŻ
2020/21-L - Dodatki do żywności NZJ-SI>Dodatki
2020/21-L - Pracownia magisterska I (ZJŻPZ) NZJ-SM>1801.1
2020/21-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2020/21-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2020/21-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2020/21-L - Seminarium dyplomowe I (ZJŻPZ) NZJ-SM>2278.1
2020/21-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2021/22-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>OTowPZw
2021/22-Z - Pracownia magisterska II (ZJŻPZ) NZJ-SM>1812.2
2021/22-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NZJ-SM>1974.2
2021/22-Z - Seminarium dyplomowe II (ZJŻPZ) NZJ-SM>2289.2
2021/22-Z - Technologia produktów zwierzęcych II NTŻ-SM>2516.2
2021/22-L - Dodatki do żywności NBT-SI>0509.4
2021/22-L - Dodatki do żywności NTŻ-SI>0509.4
2021/22-L - Dodatki do żywności NZJ-SI>Dodatki
2021/22-L - Pracownia magisterska I (ZJŻPZ) NZJ-SM>1801.1
2021/22-L - Pracownia magisterska III (ZJŻPZ) NZJ-SM>1822.3
2021/22-L - Seminarium dyplomowe I (ZJŻPZ) NZJ-SM>2278.1
2021/22-L - Seminarium dyplomowe III (ZJŻPZ) NZJ-SM>2300.3
2022/23-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5
2022/23-Z - Pracownia magisterska II (ZJŻPZ) NZJ-SM>1812.2
2022/23-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NZJ-SM>1974.2
2022/23-Z - Seminarium dyplomowe II (ZJŻPZ) NZJ-SM>2289.2
2022/23-L - Dodatki do żywności NTŻ-SI>0509.4
2022/23-L - Dodatki do żywności NZJ-SI>0509.6
2022/23-L - Dodatki do żywności NŻD-SML>0509.2
2022/23-L - Pracownia magisterska I (ZJŻPZ) NZJ-SM>1801.1
2022/23-L - Pracownia magisterska III (ZJŻPZ) NZJ-SM>1822.3
2022/23-L - Seminarium dyplomowe I (ZJŻPZ) NZJ-SM>2278.1
2022/23-L - Seminarium dyplomowe III (ZJŻPZ) NZJ-SM>2300.3
2023/24-Z - Dodatki do żywności BBŻ-SI>0509.5
2023/24-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5
2023/24-Z - Odchylenia jakości produktów zwierzęcych NZJ-SI>1475.5
2023/24-Z - Pracownia magisterska II (ZJŻPZ) NZJ-SM>1812.2
2023/24-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NZJ-SM>1974.2
2023/24-Z - Seminarium dyplomowe II (ZJŻPZ) NZJ-SM>2289.2
2023/24-L - Dodatki do żywności NBT-SI>0509.4
2023/24-L - Dodatki do żywności NTŻ-SI>0509.4
2023/24-L - Dodatki do żywności NZJ-SI>0509.6
2023/24-L - Dodatki do żywności NŻD-SML>0509.2
2023/24-L - Pracownia magisterska I (ZJŻPZ) NZJ-SM>1801.1
2023/24-L - Pracownia magisterska III (ZJŻPZ) NZJ-SM>1822.3
2023/24-L - Seminarium dyplomowe I (ZJŻPZ) NZJ-SM>2278.1
2023/24-L - Seminarium dyplomowe III (ZJŻPZ) NZJ-SM>2300.3
2024/25-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5
2024/25-Z - Pracownia magisterska II (ZJŻPZ) NZJ-SM>1812.2
2024/25-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NZJ-SM>1974.2
2024/25-Z - Seminarium dyplomowe II (ZJŻPZ) NZJ-SM>2289.2
2024/25-L - Dodatki do żywności NBT-SI>0509.4
2024/25-L - Dodatki do żywności NDI-SM>0509.2
2024/25-L - Dodatki do żywności NTŻ-SI>0509.4
2024/25-L - Dodatki do żywności NZJ-SI>0509.6
2024/25-L - Seminarium dyplomowe III (ZJŻPZ) NZJ-SM>2300.3
Prowadzone przedmioty
2015/16-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1)
2017/18-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1)
2018/19-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Wykład (grupa 1)
2021/22-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NZJ-SM>1974.2:
Wykład (grupa 1), Wykład e-learning (grupa 1)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Innowacje w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego NTŻ-SM>3177.1:
Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5:
Wykład (grupa 1), Wykład e-learning (grupa 1)
2022/23-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NZJ-SM>1974.2:
Wykład (grupa 1), Wykład e-learning (grupa 1)
2022/23-Z - Surowcowo-procesowe uwarunkowania przetwórstwa mięsa i ryb NTŻ-SM>3209.2:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Innowacje w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego NTŻ-SM>3177.1:
Wykład (grupa 1)
2023/24-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5:
Wykład (grupa 1), Wykład e-learning (grupa 1)
2023/24-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NZJ-SM>1974.2:
Wykład (grupa 1), Wykład e-learning (grupa 1)
2023/24-Z - Surowcowo-procesowe uwarunkowania przetwórstwa mięsa i ryb NTŻ-SM>3209.2:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Innowacje w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego NTŻ-SM>3177.1:
Wykład (grupa 1)
2024/25-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5:
Wykład (grupa 1), Wykład e-learning (grupa 1)
2024/25-Z - Projektowanie nowych produktów żywnościowych NZJ-SM>1974.2:
Wykład (grupa 1), Wykład e-learning (grupa 1)
2024/25-Z - Surowcowo-procesowe uwarunkowania przetwórstwa mięsa i ryb NTŻ-SM>3209.2:
Wykład (grupa 1)