![]() |
PROFESOR w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA
|

prof. dr hab. inż.
Agnieszka Kita
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg
2015/16-L - Technologia węglowodanów i tłuszczów BBŻ-SI>TECWIT
2016/17-Z - Technologia czekolady NTŻ-SM>F3TCzek
2016/17-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg
2016/17-Z - Technologia tłuszczów NTŻ-SM>TT
2016/17-L - Technologia węglowodanów i tłuszczów BBŻ-SI>TECWIT
2017/18-Z - Technologia czekolady NTŻ-SM>F3TCzek
2017/18-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg
2017/18-Z - Technologia tłuszczów NTŻ-SM>TT
2017/18-L - Technologia węglowodanów i tłuszczów BBŻ-SI>TECWIT
2018/19-Z - Chocolate technology NTŻ/FT-AM>ChocoT
2018/19-Z - Diploma laboratory NTŻ/FT-AM>DLab
2018/19-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg
2018/19-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SM>TTR
2018/19-Z - Technology of oils NTŻ/FT-AM>TOfOils
2019/20-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg
2019/20-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>TTR
2019/20-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SM>TTR
2020/21-Z - Seminarium doktoranckie SD>P-SEM
2020/21-Z - Seminarium doktoranckie (2) SD>P-2SEM
2020/21-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg
2020/21-Z - Technologia surowców roślinnych BBŻ-SI>TECSR
2020/21-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>TTR
2020/21-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SM>TTR
2021/22-Z - Seminarium doktoranckie SD>P-SEM
2021/22-Z - Technologia czekolady NTŻ-SM>2496.2
2021/22-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg
2021/22-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>TTR
2022/23-Z - CHOCOLATE TECHNOLOGY NTŻ-SE>F3TCzek
2022/23-Z - Production of food enriched in dietary fiber NFT-AM>3245.2
2022/23-Z - Technologia czekolady NTŻ-SM>2496.2
2022/23-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>2526.5
2022/23-L - CARBOHYDRATE TECHNOLOGY NTŻ-SE>Twegl
2023/24-Z - CHOCOLATE TECHNOLOGY NTŻ-SE>F3TCzek
2023/24-Z - Chocolate technology NTŻ-SM>0366.2.E
2023/24-Z - TECHNOLOGY OF OILS NTŻ-SE>TT
2023/24-Z - Technologia czekolady NTŻ-SM>2496.2
2023/24-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>2526.5
2023/24-Z - Technologia węglowodanów NBT-SI>2527.5
2023/24-Z - Vegetable fat technology NTŻ-SI>2632.5.E
2023/24-L - CARBOHYDRATE TECHNOLOGY NTŻ-SE>Twegl
2023/24-L - Technologia czekolady NŻD-SL>2496.4
2024/25-Z - Chocolate technology NTŻ-SM>0366.2.E
2024/25-Z - Technologia czekolady NTG-SI>2496.5
2024/25-Z - Technologia czekolady NTŻ-SM>2496.2
2024/25-Z - Technologia tłuszczów NTG-SI>3569.5
2024/25-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>2526.5
2024/25-Z - Technologia węglowodanów NBT-SI>2527.5
2024/25-Z - Vegetable fat technology NTŻ-SI>2632.5.E
2024/25-L - Technologia czekolady NŻD-SL>2496.4
2025/26-Z - Chocolate technology NTŻ-SM>0366.2.E
2025/26-Z - Technologia czekolady NTG-SI>2496.5
2025/26-Z - Technologia czekolady NTŻ-SM>2496.2
2025/26-Z - Technologia tłuszczów NTG-SI>3569.5
2025/26-Z - Technologia tłuszczów roślinnych NTŻ-SI>2526.5
2025/26-Z - Technologia węglowodanów NBT-SI>2527.5
2025/26-Z - Vegetable fat technology NTŻ-SI>2632.5.E
2025/26-L - Technologia czekolady NDI-SL>2496.4
Prowadzone przedmioty
2015/16-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2017/18-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2018/19-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>2690.1:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Final master project - food quality and functionality research NFT-AM>3280.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)