![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA
|

dr hab. inż.
Agnieszka Tajner-Czopek
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Analiza żywności NBT/BŻ-SI>AnaŻyw
2016/17-Z - Analiza żywności NBT/BŻ-SI>AnaŻyw
2016/17-Z - Analiza żywności NZJ-SI>AnŻyw
2016/17-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>AnŻyw1
2016/17-Z - Analiza żywności I NŻC-SI>AŻyw1
2017/18-Z - Analiza żywności NBT/BŻ-SI>AnaŻyw
2017/18-Z - Analiza żywności NZJ-SI>AnŻyw
2017/18-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>AnŻyw1
2017/18-Z - Analiza żywności I NŻC-SI>AŻyw1
2018/19-Z - Analiza żywności NBT/BŻ-SI>AnaŻyw
2018/19-Z - Analiza żywności NZJ-SI>AnŻyw
2018/19-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>AnŻyw1
2018/19-L - Analiza żywności NŻD-SL>AŻ
2018/19-L - Podstawy analizy żywności NTG-SI>PAŻ
2019/20-Z - Analiza żywności NBT/BŻ-SI>AnaŻyw
2019/20-Z - Analiza żywności NZJ-SI>AnŻyw
2019/20-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>AnŻyw1
2019/20-L - Analiza żywności NŻD-SL>AŻ
2019/20-L - Podstawy analizy żywności NTG-SI>PAŻ
2020/21-Z - Analiza żywności NBT/BŻ-SI>AnaŻyw
2020/21-Z - Analiza żywności NZJ-SI>AnŻyw
2020/21-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>AnŻyw1
2020/21-L - Analiza żywności NŻD-SL>AŻ
2020/21-L - Podstawy analizy żywności NTG-SI>1610.2
2021/22-Z - Analiza żywności NBT-SI>0046.3
2021/22-Z - Analiza żywności NZJ-SI>0046.3
2021/22-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>0047.3
2021/22-L - Analiza żywności NŻD-SL>0046.4
2021/22-L - Podstawy analizy żywności NTG-SI>1610.2
2022/23-Z - Analiza żywności NBT-SI>0046.3
2022/23-Z - Analiza żywności NZJ-SI>0046.3
2022/23-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>0047.3
2022/23-Z - FOOD ANALYSIS I NTŻ-SE>AnŻyw1
2022/23-L - Analiza żywności NŻD-SL>0046.4
2022/23-L - Podstawy analizy żywności NTG-SI>1610.2
2023/24-Z - Analiza żywności NBT-SI>0046.3
2023/24-Z - Analiza żywności NZJ-SI>0046.3
2023/24-Z - Analiza żywności NŻD-SL>0046.3
2023/24-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>0047.3
2023/24-Z - FOOD ANALYSIS I NTŻ-SE>AnŻyw1
2023/24-Z - Food Analysis I NTŻ-SI>0723.3.E
2023/24-L - Podstawy analizy żywności NTG-SI>1610.2
2024/25-Z - Analiza żywności NBT-SI>0046.3
2024/25-Z - Analiza żywności NZJ-SI>0046.3
2024/25-Z - Analiza żywności NŻD-SL>0046.3
2024/25-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>0047.3
2024/25-Z - Food Analysis I NTŻ-SI>0723.3.E
2024/25-L - Podstawy analizy żywności NTG-SI>1610.2
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>AnŻyw1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-Z - Analiza żywności I NŻC-SI>AŻyw1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1)
2016/17-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>AnŻyw1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2016/17-Z - Analiza żywności I NŻC-SI>AŻyw1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1)
2017/18-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>AnŻyw1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5)
2017/18-Z - Analiza żywności I NŻC-SI>AŻyw1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2017/18-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>AnŻyw1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1)
2019/20-Z - Analiza żywności NBT/BŻ-SI>AnaŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>AnŻyw1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2019/20-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1)
2020/21-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>AnŻyw1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2020/21-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2021/22-Z - Analiza żywności NBT-SI>0046.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2021/22-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2021/22-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Analiza żywności NBT-SI>0046.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Trendy w technologii węglowodanów i tłuszczów roślinnych NTŻ-SM>3274.1:
Wykład (grupa 1)
2023/24-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>0047.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Podstawy analizy żywności NTG-SI>1610.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Trendy w technologii węglowodanów i tłuszczów roślinnych NTŻ-SM>3274.1:
Wykład (grupa 1)
2024/25-Z - Analiza żywności I NTŻ-SI>0047.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1)
Imiona
Agnieszka
Nazwisko
Tajner-Czopek
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. profesor uczelni