PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
|
dr hab. inż.
MACIEJ OZIEMBŁOWSKI
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-L - Analiza sensoryczna żywności BBŻ-SI>ANSEZY
2015/16-L - Normalizacja produktów spożywczych BBŻ-SI>NOPRSP
2016/17-Z - Analiza sensoryczna żywności NTO/AS-SI>AnSens
2016/17-Z - Normalizacja produktów spożywczych NZJ-SI>NormaPS
2016/17-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>OJPSpoż
2016/17-Z - Standaryzacja produktów spożywczych NTO/AS-SI>Stand
2016/17-Z - Wybrane zagadnienia z normalizacji NTŻ-SI>WZNor
2016/17-Z - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-NI>WZStan
2016/17-Z - Żywność tradycyjna i regionalna NZJ-SI>ŻYWNOTRAD
2016/17-L - Analiza sensoryczna żywności BBŻ-SI>ANSEZY
2016/17-L - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>AnSens
2016/17-L - Normalizacja produktów spożywczych BBŻ-SI>NOPRSP
2016/17-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan
2017/18-Z - Analiza sensoryczna NŻC-SI>Asen
2017/18-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>AnSens
2017/18-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>OJPSpoż
2017/18-L - Analiza sensoryczna żywności BBŻ-SI>ANSEZY
2017/18-L - Normalizacja produktów spożywczych BBŻ-SI>NOPRSP
2017/18-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan
2018/19-Z - Analiza sensoryczna NŻC-SI>Asen
2018/19-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>AnSens
2018/19-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>OJPSpoż
2018/19-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2018/19-Z - Żywność tradycyjna i regionalna NZJ-SI>ŻYWNOTRAD
2018/19-L - Analiza sensoryczna żywności BBŻ-SI>ANSEZY
2018/19-L - Normalizacja produktów spożywczych BBŻ-SI>NOPRSP
2018/19-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan
2019/20-Z - Analiza sensoryczna żywności BBŻ-SI>ANSEZY
2019/20-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>AnSens
2019/20-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>OJPSpoż
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Żywność tradycyjna i regionalna NZJ-SI>ŻYWNOTRAD
2019/20-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan
2020/21-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>AnSens
2020/21-Z - Normalizacja i standaryzacja żywności BBŻ-SI>NORSTAŻYW
2020/21-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>OJPSpoż
2020/21-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2020/21-Z - Wartość odżywcza oraz bezpieczeństwo żywności NŻD-SML>2662.1
2020/21-Z - Żywność tradycyjna i regionalna NZJ-SI>ŻYWNOTRAD
2020/21-L - Analiza sensoryczna żywności BBŻ-SI>ANSEZY
2020/21-L - Pracownia magisterska I (TPZ) NTŻ-SM>1797.1
2020/21-L - Seminarium dyplomowe I (TPZ) NTŻ-SM>2274.1
2020/21-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan
2021/22-Z - Analiza sensoryczna żywności BBŻ-SI>ANSEZY
2021/22-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>AnSens
2021/22-Z - Certyfikowanie żywności BBŻ-SI>CERTYFŻYW
2021/22-Z - Kulturowe uwarunkowania żywienia i dietetyki NŻD-SML>1128.3
2021/22-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>OJPSpoż
2021/22-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2021/22-Z - Wartość odżywcza oraz bezpieczeństwo żywności NŻD-SML>2662.1
2021/22-Z - Żywność tradycyjna i regionalna NZJ-SI>ŻYWNOTRAD
2021/22-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan
2022/23-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>0043.5
2022/23-Z - Certyfikowanie żywności BBŻ-SI>CERTYFŻYW
2022/23-Z - Kulturowe uwarunkowania żywienia i dietetyki NŻD-SML>1128.3
2022/23-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>1428.5
2022/23-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2022/23-Z - Systemy jakości żywności NŻD-SML>3341.1
2022/23-Z - Trendy i mody żywieniowe NŻD-SML>3277.3
2022/23-Z - Żywność tradycyjna i regionalna NZJ-SI>ŻYWNOTRAD
2022/23-L - Analiza sensoryczna żywności NTG-SI>0043.2
2022/23-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>2713.6
2023/24-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>0043.5
2023/24-Z - Certyfikowanie żywności BBŻ-SI>0337.7
2023/24-Z - Etnodietetyka NŻD-SML>3353.3
2023/24-Z - Food standarization NTŻ-SI>3164.5.E
2023/24-Z - Normalizacja i standaryzacja żywności BBŻ-SI>1388.7
2023/24-Z - Normalizacja produktów spożywczych NZJ-SI>1389.5
2023/24-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>1428.5
2023/24-Z - Regionalne tradycje i zwyczaje żywieniowe NŻD-SML>3354.3
2023/24-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>2309.7
2023/24-Z - Standaryzacja żywności NTŻ-SI>3163.5
2023/24-Z - Systemy jakości żywności NŻD-SML>3341.1
2023/24-Z - Żywność tradycyjna i regionalna NTG-SI>2923.3
2023/24-Z - Żywność tradycyjna i regionalna NZJ-SI>2923.7
2023/24-L - Analiza sensoryczna żywności BBŻ-SI>0043.6
2023/24-L - Analiza sensoryczna żywności NTG-SI>0043.2
2024/25-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>0043.5
2024/25-Z - Etnodietetyka NŻD-SML>3353.3
2024/25-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>1428.5
2024/25-Z - Regionalne tradycje i zwyczaje żywieniowe NŻD-SML>3354.3
2024/25-Z - Standaryzacja produktów spożywczych NZJ-SI>3520.5
2024/25-Z - Systemy jakości żywności NDI-SM>3341.1
2024/25-Z - Żywienie uwarunkowane kulturowo NŻD-SL>3328.5
2024/25-Z - Żywność tradycyjna i regionalna NTG-SI>2923.3
2024/25-Z - Żywność tradycyjna i regionalna NZJ-SI>2923.7
2024/25-L - Analiza sensoryczna żywności NTG-SI>0043.2
2024/25-L - Etnodietetyka NTŻ-SI>3353.4
2024/25-L - Regionalne tradycje i zwyczaje żywieniowe NTŻ-SI>3354.4
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Analiza sensoryczna NŻC-SI>Asen:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-Z - Analiza sensoryczna żywności NTO/AS-SI>AnSens:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-Z - Analiza sensoryczna NŻC-SI>Asen:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-Z - Standaryzacja produktów spożywczych NTO/AS-SI>Stand:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-Z - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-NI>WZStan:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2017/18-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>OJPSpoż:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2017/18-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>AnSens:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Analiza sensoryczna żywności BBŻ-SI>ANSEZY:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>AnSens:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Normalizacja i standaryzacja żywności BBŻ-SI>NORSTAŻYW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>OJPSpoż:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Sensory analysis of food NZJ-SE>AnSens:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-Z - Wartość odżywcza oraz bezpieczeństwo żywności NŻD-SML>2662.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>AnSens:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Certyfikowanie żywności BBŻ-SI>CERTYFŻYW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2021/22-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>OJPSpoż:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Sensory analysis of food NZJ-SE>AnSens:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Wartość odżywcza oraz bezpieczeństwo żywności NŻD-SML>2662.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>0043.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Certyfikowanie żywności BBŻ-SI>CERTYFŻYW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Pre/post harvest eco-innovative treatments NFT-AM>3234.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Sensory analysis of food NZJ-SE>AnSens:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Systemy jakości żywności NŻD-SML>3341.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2022/23-L - Advanced in animal well-being and food safety in raw materials NFT-AM>3248.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Systemy jakości żywności NŻD-SML>3341.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 3)
2023/24-Z - Żywność tradycyjna i regionalna NTG-SI>2923.3:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
Imiona
MACIEJ JULIAN
Nazwisko
OZIEMBŁOWSKI
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. profesor uczelni