![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA
|

dr inż.
Hanna Boruczkowska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2016/17-Z - Podstawy technologii żywności PTR-SI>PTZ
2017/18-Z - Podstawy technologii żywności PTR-SI>PTZ
2018/19-Z - Podstawy technologii żywności PTR-SI>PTZ
2019/20-Z - Podstawy technologii żywności PTR-SI>PTZ
2020/21-Z - Podstawy technologii żywności PTR-SI>PTZ
2020/21-Z - Technologia surowców roślinnych BBŻ-SI>TECSR
2021/22-L - Systemy informatyczne w technologii żywności NTŻ-SM>3174.1
2022/23-Z - Współczesne trendy w technologii żywności BZO-SM>3075.1
2022/23-L - Systemy informatyczne w technologii żywności NTŻ-SM>3174.1
2022/23-L - Współczesne trendy w technologii żywności BZO-SM>3075.1
2023/24-L - Systemy informatyczne w technologii żywności NTŻ-SM>3174.1
2023/24-L - Współczesne trendy w technologii żywności BZO-SM>3075.1
2024/25-L - Systemy informatyczne w technologii żywności NTŻ-SM>3174.1
2024/25-L - Współczesne trendy w technologii żywności BZO-SM>3075.1
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Podstawy technologii żywności PTR-SI>PTZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2015/16-Z - Przetwarzanie produktów roślinnych NŻC-SI>PrzeProRoś:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-Z - Podstawy technologii żywności PTR-SI>PTZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-Z - Przetwarzanie produktów roślinnych NŻC-SI>PrzeProRoś:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-Z - Technologia węglowodanów NTŻ-NI>Twęgl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-Z - Podstawy technologii żywności PTR-SI>PTZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2017/18-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NŻC-SI>WSRWP:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2018/19-Z - Podstawy technologii żywności PTR-SI>PTZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>SRwPŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NŻC-SI>WSRWP:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2019/20-Z - Podstawy technologii żywności PTR-SI>PTZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2019/20-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>SRwPŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NTG-SI>WSR:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Podstawy technologii żywności PTR-SI>PTZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>SRwPŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NTG-SI>WSR:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2021/22-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>2409.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NTG-SI>2727.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Systemy informatyczne w technologii żywności NTŻ-SM>3174.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>Twegl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2022/23-Z - Technologia przetwórstwa surowców roślinnych NTG-SI>2519.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Technologia przetwórstwa surowców roślinnych NŻD-SL>2519.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Współczesne trendy w technologii żywności BZO-SM>3075.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Systemy informatyczne w technologii żywności NTŻ-SM>3174.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>2527.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Technologia przetwórstwa surowców roślinnych NTG-SI>2519.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Technologia przetwórstwa surowców roślinnych NTG-SI>2519.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Systemy informatyczne w technologii żywności NTŻ-SM>3174.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-L - Technologia węglowodanów NTŻ-SI>2527.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)