![]() |
aktywny pracownik nieetatowy
|

dr inż.
Mirosław Żmijewski
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2014/15-Z - Grafika inżynierska NBT/BŻ-SI>Graf
2015/16-Z - Grafika inżynierska NBT/BŻ-SI>Graf
2016/17-Z - Grafika inżynierska NBT/BŻ-SI>Graf
2016/17-L - Ocena towaroznawcza produktów roślinnych NZJ-SI>OTiwPRośl
2016/17-L - Towaroznawstwo owoców, warzyw i zbóż NTO/AS-SI>TowOWiZ
2017/18-Z - Grafika inżynierska NBT/BŻ-SI>Graf
2018/19-Z - Praktyka NŻD-SM>P2
2018/19-L - Praktyka NBT/BŻ-SI>Pr
2018/19-L - Praktyka NBT/BŻ-SM>Pr
2018/19-L - Praktyka NTG-SI>P2
2018/19-L - Praktyka NTŻ-SI>Praktyka
2018/19-L - Praktyka NTŻ-SM>Praktyka
2018/19-L - Praktyka NZJ-SM>Praktyka
2018/19-L - Praktyka NŻC-SI>Pra
2018/19-L - Praktyka NŻD-SM>P1
2018/19-L - Praktyka instytucje nadzorujaco- badawcze NZJ-SI>PraktykaINB
2018/19-L - Praktyka technologiczna NŻD-SL>PT
2018/19-L - Praktyka żywieniowo-dietetyczna NŻD-SL>PŻ-D
2019/20-Z - Praktyka NŻD-SM>P2
2019/20-Z - Praktyka dyplomowa NTG-SI>PDYP
2019/20-Z - Praktyka managerska NTG-SI>PM
2019/20-Z - Praktyka technologiczna NTG-SI>PTL
2019/20-L - Praktyka NBT/BŻ-SI>Pr
2019/20-L - Praktyka NBT/BŻ-SM>Pr
2019/20-L - Praktyka NTG-SI>P4
2019/20-L - Praktyka NTŻ-SI>Praktyka
2019/20-L - Praktyka NTŻ-SM>Praktyka
2019/20-L - Praktyka NZJ-SM>Praktyka
2019/20-L - Praktyka NŻD-SM>P1
2019/20-L - Praktyka instytucje nadzorujaco- badawcze NZJ-SI>PraktykaINB
2019/20-L - Praktyka techniczna NTG-SI>PT
2019/20-L - Praktyka technologiczna NŻD-SL>PT
2019/20-L - Praktyka żywieniowo-dietetyczna NŻD-SL>PŻ-D
2020/21-Z - Praktyka NBT/BŻ-SI>Pr
2020/21-Z - Praktyka NBT/BŻ-SM>Pr
2020/21-Z - Praktyka NTG-SI>P6
2020/21-Z - Praktyka NZJ-SM>Praktyka
2020/21-Z - Praktyka NŻD-SM>P1
2020/21-Z - Praktyka techniczna NTG-SI>PT
2020/21-Z - Praktyka żywieniowo-dietetyczna II NŻD-SM>PŻDII
2020/21-L - Odbiór dyplomu BINOŻ>DYPLOM
2020/21-L - Praktyka NBT-SM>1830.1
2020/21-L - Praktyka NBT/BŻ-SI>Pr
2020/21-L - Praktyka NBT/BŻ-SM>Pr
2020/21-L - Praktyka NTG-SI>P4
2020/21-L - Praktyka NTŻ-SI>Praktyka
2020/21-L - Praktyka NTŻ-SM>1830.1
2020/21-L - Praktyka NZJ-SI>Praktyka
2020/21-L - Praktyka NZJ-SM>1830.1
2020/21-L - Praktyka instytucje nadzorujaco- badawcze NZJ-SI>PraktykaINB
2020/21-L - Praktyka techniczna NTG-SI>1849.2
2020/21-L - Praktyka technologiczna NŻD-SL>1850.2
2020/21-L - Praktyka żywieniowo-dietetyczna NŻD-SL>PŻ-D
2020/21-L - Praktyka żywieniowo-dietetyczna I NŻD-SML>1867.2
2021/22-Z - Odbiór dyplomu BINOŻ>DYPLOM
2021/22-Z - Praktyka żywieniowo-dietetyczna II NŻD-SML>1868.3
2021/22-L - Odbiór dyplomu BINOŻ>DYPLOM
2021/22-L - Praktyka NBT-SM>1830.1
2021/22-L - Praktyka NBT/BŻ-SI>Pr
2021/22-L - Praktyka NTŻ-SI>Praktyka
2021/22-L - Praktyka NTŻ-SM>1830.1
2021/22-L - Praktyka NZJ-SI>Praktyka
2021/22-L - Praktyka NZJ-SM>1830.1
2021/22-L - Praktyka instytucje nadzorujaco- badawcze NZJ-SI>PraktykaINB
2021/22-L - Praktyka technologiczna NŻD-SL>1850.2
2021/22-L - Praktyka żywieniowo-dietetyczna NŻD-SL>1866.4
2021/22-L - Praktyka żywieniowo-dietetyczna I NŻD-SML>1867.2
2022/23-Z - Odbiór dyplomu BINOŻ>DYPLOM
2022/23-Z - Praktyka NBT/BŻ-SI>Pr
2022/23-Z - Praktyka dyplomowa NTG-SI>PDYP
2022/23-Z - Praktyka managerska NTG-SI>1844.5
2022/23-Z - Praktyka żywieniowo-dietetyczna II NŻD-SML>1868.3
2022/23-Z - Specjalistyczna praktyka dietetyczna NŻD-SL>2359.5
2022/23-L - Odbiór dyplomu BINOŻ>DYPLOM
2022/23-L - Praktyka NBT-SI>1830.6
2022/23-L - Praktyka NBT-SM>1830.1
2022/23-L - Praktyka NTŻ-SI>1830.6
2022/23-L - Praktyka NTŻ-SM>1830.1
2022/23-L - Praktyka NZJ-SI>1830.6
2022/23-L - Praktyka NZJ-SM>1830.1
2022/23-L - Praktyka techniczna NTG-SI>1849.2
2022/23-L - Praktyka technologiczna NTG-SI>1850.4
2022/23-L - Praktyka technologiczna NŻD-SL>1850.2
2022/23-L - Praktyka technologiczna I NTG-SI>2975.4
2022/23-L - Praktyka żywieniowo-dietetyczna NŻD-SL>1866.4
2022/23-L - Praktyka żywieniowo-dietetyczna I NŻD-SML>1867.2
2023/24-Z - Odbiór dyplomu BINOŻ>DYPLOM
2023/24-Z - Praktyka NBT-SM>1830.1
2023/24-Z - Praktyka dyplomowa NTG-SI>1835.7
2023/24-Z - Praktyka żywieniowo-dietetyczna II NŻD-SML>1868.3
2023/24-Z - Specjalistyczna praktyka dietetyczna NŻD-SL>2359.5
2023/24-L - Odbiór dyplomu BINOŻ>DYPLOM
2023/24-L - Praktyka NBT-SI>1830.6
2023/24-L - Praktyka NBT-SM>1830.1
2023/24-L - Praktyka NTŻ-SI>1830.6
2023/24-L - Praktyka NTŻ-SM>1830.1
2023/24-L - Praktyka NZJ-SI>1830.6
2023/24-L - Praktyka NZJ-SM>1830.1
2023/24-L - Praktyka managerska NTG-SI>1844.6
2023/24-L - Praktyka technologiczna II NTG-SI>2982.6
2023/24-L - Praktyka w gabinecie dietetycznym I NŻD-SML>3821.2
2023/24-L - Praktyka w zakładach przemysłowych NZJ-SM>3775.1
2023/24-L - Praktyka w zakładach żywienia zbiorowego I NŻD-SML>3822.2
2023/24-L - Praktyka żywieniowo-dietetyczna NŻD-SL>1866.4
2024/25-Z - Obsługa konsumenta NTG-SI>1423.5
2024/25-Z - Odbiór dyplomu BINOŻ>DYPLOM
2024/25-Z - Praktyka dyplomowa NTG-SI>1835.7
2024/25-Z - Praktyka w gabinecie dietetycznym II NŻD-SML>3820.3
2024/25-Z - Praktyka w zakładach żywienia zbiorowego II NŻD-SML>3819.3
2024/25-Z - Specjalistyczna praktyka dietetyczna NŻD-SL>2359.5
2024/25-L - Praktyka NBT-SI>1830.6
2024/25-L - Praktyka NBT-SM>1830.1
2024/25-L - Praktyka NTŻ-SI>1830.6
2024/25-L - Praktyka NTŻ-SM>1830.1
2024/25-L - Praktyka NZJ-SI>1830.6
2024/25-L - Praktyka managerska NTG-SI>1844.6
2024/25-L - Praktyka techniczna NTG-SI>1849.2
2024/25-L - Praktyka w gabinecie dietetycznym NŻD-SL>3790.4
2024/25-L - Praktyka w gabinecie dietetycznym I NDI-SM>3821.2
2024/25-L - Praktyka w zakładach przemysłowych NZJ-SM>3775.1
2024/25-L - Praktyka w zakładach żywieniowych NŻD-SL>3817.4
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Grafika inżynierska NBT/BŻ-SI>Graf:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6)
2015/16-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Ćwiczenia (grupa 5)
2015/16-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>StatStos:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
2015/16-L - Technologia owoców, warzyw i zbóż I NTŻ-SM>TOWiZ1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2015/16-L - Towaroznawstwo owoców, warzyw i zbóż NTO/AS-SI>TowOWiZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2016/17-Z - Grafika inżynierska NBT/BŻ-SI>Graf:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6)
2016/17-Z - Przetwarzanie produktów roślinnych NŻC-SI>PrzeProRoś:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-L - Towaroznawstwo owoców, warzyw i zbóż NTO/AS-SI>TowOWiZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)