![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
|

dr inż.
Łukasz Bobak
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2018/19-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Aktualne trendy w przemyśle spożywczym NTG-SI>ATwPS
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2019/20-L - Aktualne trendy w przemyśle spożywczym NTG-SI>ATwPS
2019/20-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2019/20-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2020/21-L - Kierunki rozwoju przetwórstwa żywnościowego NŻD-SML>1073.2
2020/21-L - Technologia produktów zwierzęcych I NTŻ-SM>2515.1
2020/21-L - Wybrane metody i techniki produkcji żywności NŻD-SML>2700.2
2021/22-L - Aktualne trendy w przemyśle spożywczym NTG-SI>ATwPS
2021/22-L - Wybrane metody i techniki produkcji żywności NŻD-SML>2700.2
2021/22-L - Ćwiczenia specjalizacyjne (ŻPZ) NTŻ-SM>3194.1
2022/23-L - Aktualne trendy w przemyśle spożywczym NTG-SI>0016.6
2023/24-Z - Trendy w przemyśle spożywczym NTG-SI>3276.5
2024/25-Z - Walidacja metod analitycznych NZJ-SI>2657.7
2024/25-L - Koncentraty białek zwierzęcych NŻD-SL>3321.4
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Standaryzacja produktów spożywczych NTO/AS-SI>Stand:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Analiza sensoryczna żywności BBŻ-SI>ANSEZY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Normalizacja produktów spożywczych BBŻ-SI>NOPRSP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Technologia produktów zwierzęcych I NTŻ-SM>TPZ1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2016/17-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-L - Analiza sensoryczna żywności BBŻ-SI>ANSEZY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Normalizacja produktów spożywczych BBŻ-SI>NOPRSP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-Z - Analiza sensoryczna NŻC-SI>Asen:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>AnSens:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-Z - Analiza sensoryczna NŻC-SI>Asen:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>OJPSpoż:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>OJPSpoż:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Sensory analysis of food NZJ-SE>AnSens:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2019/20-Z - Walidacja metod analitycznych NZJ-SI>WalidMetAn:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2019/20-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>AnSens:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Technologia produktów zwierzęcych I NTŻ-SM>2515.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-L - Wybrane metody i techniki produkcji żywności NŻD-SML>2700.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Nadzór metrologiczny w systemach zarządzania jakością NZJ-SM>1352.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Walidacja metod analitycznych NZJ-SI>WalidMetAn:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Współczesne trendy w technologii żywności II (surowce zwierzęce) NTŻ-SM>2691.2:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Innowacje w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego NTŻ-SM>3177.1:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Wybrane metody i techniki produkcji żywności NŻD-SML>2700.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2022/23-Z - Nadzór metrologiczny w systemach zarządzania jakością NZJ-SM>1352.2:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2022/23-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Walidacja metod analitycznych NZJ-SI>WalidMetAn:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Analiza sensoryczna żywności NTG-SI>0043.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Innowacje w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego NTŻ-SM>3177.1:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Nadzór metrologiczny w systemach zarządzania jakością NZJ-SM>1352.1:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2022/23-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>2713.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Analiza sensoryczna żywności NTG-SI>0043.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Innowacje w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego NTŻ-SM>3177.1:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Nadzór metrologiczny w systemach zarządzania jakością NZJ-SM>1352.1:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2)
2023/24-L - Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Ocena jakości produktów spożywczych NZJ-SI>1428.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Walidacja metod analitycznych NZJ-SI>2657.7:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
2024/25-Z - Żywność tradycyjna i regionalna NTG-SI>2923.3:
Seminarium/Konwersatorium (grupa 1), Seminarium/Konwersatorium (grupa 2)
2024/25-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)