![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII FERMENTACJI I ZBÓŻ
|

dr inż.
Witold Pietrzak
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2021/22-Z - Jakość żywności w cyklu przechowalniczym NZJ-SI>JŻywCPrzech
2021/22-Z - Przechowalnictwo żywności NŻD-SL>PŻ
2021/22-Z - Waloryzacja odpadów przemysłu spożywczego z wykorzystaniem procesów fermentacyjnych NBT-SM>2659.2
2021/22-Z - Zagrożenia podczas przechowywania żywności BBŻ-SI>ZAGPRZŻYW
2022/23-Z - Jakość żywności w cyklu przechowalniczym NZJ-SI>JŻywCPrzech
2022/23-Z - Przechowalnictwo żywności NŻD-SL>1999.5
2022/23-Z - Waloryzacja odpadów przemysłu spożywczego z wykorzystaniem procesów fermentacyjnych NBT-SM>2659.2
2022/23-Z - Zagrożenia podczas przechowywania żywności BBŻ-SI>ZAGPRZŻYW
2023/24-Z - Biorefinering technologies IBE-AI>3409.3
2023/24-Z - Jakość żywności w cyklu przechowalniczym NZJ-SI>1033.7
2023/24-Z - Przechowalnictwo i utrwalanie żywności NŻD-SL>3107.5
2024/25-Z - Biorefinering technologies IBE-AI>3409.3
2024/25-Z - Jakość żywności w cyklu przechowalniczym NZJ-SI>1033.7
2024/25-Z - Przechowalnictwo produktów rolnych NTŻ-SI>1997.7
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-Z - Podstawowe problemy przemysłu fermentacyjnego NTŻ-SI>PPPFer:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2015/16-Z - Towaroznawstwo napojów fermentowanych i produktów GMO NTO/AS-SI>TowNFGMO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2016/17-Z - Podstawowe problemy przemysłu fermentacyjnego NTŻ-SI>PPPFer:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-Z - Przechowalnictwo i magazynowanie NTO/AS-SI>PrzechMag:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Towaroznawstwo napojów fermentowanych i produktów GMO NTO/AS-SI>TowNFGMO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-L - Zastosowanie drożdży w wybranych technologiach NTŻ-NI>ZastDWT:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2017/18-Z - Biotechnologia żywności NTŻ-SI>BiotŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2017/18-Z - Podstawowe problemy przemysłu fermentacyjnego NTŻ-SI>PPPFer:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-Z - Zarys technologii przemysłów fermentacyjnych NZJ-SI>ZarTPF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2017/18-L - Drożdże w procesach fermentacyjnych NBT/BŻ-SI>Drożdże:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2017/18-L - Ocena towaroznawcza napojów fermentowanych NZJ-SI>OTowNaFer:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Biotechnologia żywności NTŻ-SI>BiotŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-Z - Podstawowe problemy przemysłu fermentacyjnego NTŻ-SI>PPPFer:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-Z - Przechowalnictwo surowców pochodzenia roślinnego i żywności BBŻ-SI>PSPRIZ:
Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19-Z - Yeast Application in Selected Technologies NTŻ-SE>ZastDWT:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-Z - Zarys technologii przemysłów fermentacyjnych NZJ-SI>ZarTPF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Ocena towaroznawcza napojów fermentowanych NZJ-SI>OTowNaFer:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>NMBZZŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Przechowalnictwo i magazynowanie NZJ-SI>PrzechMag:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Rola i znaczenie materiału biologicznego w procesach fermentacyjnych NBT/BŻ-SM>F3RiZMB:
Wykład (grupa 1)
2020/21-Z - Yeast Application in Selected Technologies NTŻ-SE>ZastDWT:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-Z - Zagrożenia podczas przechowywania żywności BBŻ-SI>ZAGPRZŻYW:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-L - Drożdże w procesach fermentacyjnych NBT/BŻ-SI>Drożdże:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-L - Technologie przemysłów fermentacyjnych I NTŻ-SM>2551.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Jakość żywności w cyklu przechowalniczym NZJ-SI>JŻywCPrzech:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Waloryzacja odpadów przemysłu spożywczego z wykorzystaniem procesów fermentacyjnych NBT-SM>2659.2:
Wykład (grupa 1)
2021/22-Z - Yeast Application in Selected Technologies NTŻ-SE>ZastDWT:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Zagrożenia podczas przechowywania żywności BBŻ-SI>ZAGPRZŻYW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2022/23-Z - Grafika inżynierska NBT-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2022/23-Z - Waloryzacja odpadów przemysłu spożywczego z wykorzystaniem procesów fermentacyjnych NBT-SM>2659.2:
Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Zarys technologii przemysłów fermentacyjnych NZJ-SI>2766.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Biotechnology of plant products NFT-AM>3225.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Podstawowe problemy przemysłu fermentacyjnego NTŻ-SI>1606.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Jakość żywności w cyklu przechowalniczym NZJ-SI>1033.7:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Waloryzacja odpadów przemysłu spożywczego z wykorzystaniem procesów fermentacyjnych NBT-SM>2659.2:
Wykład (grupa 1)
2023/24-Z - Yeast Application in Selected Technologies NTŻ-SE>ZastDWT:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Biotechnology of plant products NFT-AM>3225.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Biorefinering technologies IBE-AI>3409.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1)
2024/25-Z - Waloryzacja odpadów przemysłu spożywczego z wykorzystaniem procesów fermentacyjnych NBT-SM>2659.2:
Wykład (grupa 1)