![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
|

dr inż.
Anna Pudło
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>Tdro:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2016/17-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-Z - Towaroznawstwo produktów zwierzęcych niespożywczych NTO/AS-SI>TowPZN:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2017/18-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2018/19-Z - Operacje jednostkowe w przetwórstwie surowców zwierzęcych NŻD-SL>OJwPSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>Tdro:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2019/20-Z - Operacje jednostkowe w przetwórstwie surowców zwierzęcych NŻD-SL>OJwPSZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>Tdro:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻD-SL>TSPZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>AnJTowŻPZw:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2019/20-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>Tdro:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2020/21-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻD-SL>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2021/22-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>Tdro:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2021/22-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻD-SL>2523.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Współczesne trendy w technologii żywności II (surowce zwierzęce) NTŻ-SM>2691.2:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Innowacje w technologii żywności pochodzenia zwierzęcego NTŻ-SM>3177.1:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>WZStan:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>2497.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻD-SL>2523.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT-SI>0265.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Podstawy produkcji żywności NŻD-SL>3312.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-L - Wybrane zagadnienia ze standaryzacji NTŻ-SI>2713.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Standaryzacja żywności NTŻ-SI>3163.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>2497.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Analiza sensoryczna żywności NTG-SI>0043.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT-SI>0265.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-L - Podstawy produkcji żywności NŻD-SL>3312.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2023/24-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NZJ-SI>1917.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Analiza sensoryczna żywności NZJ-SI>0043.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>2497.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Żywność tradycyjna i regionalna NTG-SI>2923.3:
Seminarium/Konwersatorium (grupa 1), Seminarium/Konwersatorium (grupa 2)
2024/25-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT-SI>0265.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)