aktywny pracownik nieetatowy
|
prof. dr hab.
JÓZEFA CHRZANOWSKA
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Bioaktywne składniki żywności NTŻ-SD>BIOSKLZYW
2015/16-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw
2015/16-L - Technologia produktów zwierzęcych I NTŻ-SM>TPZ1
2016/17-Z - Seminarium inżynierskie NTO/AS-SI>SInzSZ
2016/17-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle
2016/17-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw
2016/17-L - Przetwarzanie produktów zwierzęcych NŻC-SI>PPZw
2016/17-L - Seminarium dyplomowe I NŻD-SM>SDI
2016/17-L - Technologia produktów zwierzęcych I NTŻ-SM>TPZ1
2017/18-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SM>PMI
2017/18-Z - Seminarium dyplomowe II NŻD-SM>SDII
2017/18-Z - Seminarium inżynierskie NTO/AS-SI>SInzTR
2017/18-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle
2017/18-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw
2017/18-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2017/18-L - Technologia produktów zwierzęcych I NTŻ-SM>TPZ1
2018/19-Z - Bioaktywne składniki żywności NTŻ-SD>BIOSKLZYW
2018/19-Z - Contemporary trends in animal products technology NTŻ/FT-AM>CTinAPT
2018/19-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2018/19-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle
2018/19-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw
2018/19-L - Seminarium dyplomowe I NŻD-SM>SDI
2019/20-Z - DAIRY TECHNOLOGY NTŻ-SE>Tmle
2019/20-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SM>PMI
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Seminarium dyplomowe II NŻD-SM>SDII
2019/20-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2019/20-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle
2019/20-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw
2019/20-L - Pracownia magisterska II NŻD-SM>PMII
2019/20-L - Seminarium NŻD-SL>SEM
2019/20-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SM>SDIII
2019/20-L - Technologia produktów zwierzęcych I NTŻ-SM>TPZ1
2020/21-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle
Prowadzone przedmioty
2015/16-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1)
2016/17-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1)
2017/18-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1)
2018/19-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Wykład (grupa 1)