![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
|

dr hab. inż.
Aleksandra Zambrowicz
profesor uczelni
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2019/20-Z - Alergeny pokarmowe NTG-SI>AP
2019/20-L - Alergeny pokarmowe NTG-SI>AP
2019/20-L - Alergeny pokarmowe NŻD-SM>AP
2019/20-L - Seminarium dyplomowe I NŻD-SM>SDI
2020/21-Z - Podstawy immunologii i alergeny pokarmowe NŻD-SML>1650.1
2020/21-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SM>PMI
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe II NŻD-SM>SDII
2020/21-L - Alergeny pokarmowe NTG-SI>AP
2020/21-L - Pracownia magisterska II NŻD-SM>PMII
2020/21-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SM>SDIII
2021/22-Z - Podstawy immunologii i alergeny pokarmowe NŻD-SML>1650.1
2021/22-Z - Seminarium inżynierskie NZJ-SI>SemInz
2022/23-Z - Seminarium inżynierskie NZJ-SI>SemInz
2022/23-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3
2022/23-L - Alergeny pokarmowe NTG-SI>0021.4
2022/23-L - Alergeny pokarmowe NTG-SI>0021.6
2023/24-Z - Seminarium inżynierskie NZJ-SI>2309.7
2023/24-Z - Seminarium inżynierskie NZJ-SI>SemInz
2023/24-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3
2023/24-L - Alergeny pokarmowe NTG-SI>0021.4
2024/25-Z - Alergeny pokarmowe NTŻ-SI>0021.5
2024/25-Z - Seminarium inżynierskie NZJ-SI>2309.7
2024/25-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3
2024/25-L - Alergeny pokarmowe NTG-SI>0021.4
2024/25-L - Seminarium dyplomowe I (ZJŻPZ) NZJ-SM>2278.1
2025/26-Z - Alergeny pokarmowe NTŻ-SI>0021.5
2025/26-Z - Alergeny pokarmowe NZJ-SI>0021.7
2025/26-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3
2025/26-L - Alergeny pokarmowe NTG-SI>0021.4
2025/26-L - Alergeny pokarmowe NZJ-SI>0021.6
2025/26-L - Pracownia magisterska I (ZJŻPZ) NZJ-SM>1801.1
2025/26-L - Seminarium dyplomowe I (ZJŻPZ) NZJ-SM>2278.1
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Towaroznawstwo produktów zwierzęcych NTO/AS-SI>TowPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2015/16-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NTO/AS-SI>PROCESYPSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2015/16-L - Przetwarzanie produktów zwierzęcych NŻC-SI>PPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2016/17-Z - Towaroznawstwo produktów zwierzęcych NTO/AS-SI>TowPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NZJ-SI>ProcPSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Przetwarzanie produktów zwierzęcych NŻC-SI>PPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2017/18-Z - Odchylenia jakości produktów zwierzęcych NZJ-SI>OJPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NZJ-SI>ProcPSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻC-SI>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - Odchylenia jakości produktów zwierzęcych NZJ-SI>OJPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NZJ-SI>ProcPSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻC-SI>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-Z - Odchylenia jakości produktów zwierzęcych NZJ-SI>OJPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NZJ-SI>ProcPSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NZJ-SI>ProcPSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>OTowPZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Operacje jednostkowe w przetwórstwie surowców zwierzęcych NTG-SI>1499.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>2497.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Advanced in animal well-being and food safety in raw materials NFT-AM>3248.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT-SI>0265.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Final master project - food quality and functionality research NFT-AM>3280.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>2497.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT-SI>0265.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-L - Podstawy produkcji żywności NŻD-SL>3312.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-L - Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych NZJ-SI>1917.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Technologia drobiu i jaj NTŻ-SI>2497.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT-SI>0265.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
Imiona
Aleksandra Karolina
Nazwisko
Zambrowicz
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. profesor uczelni