PROFESOR w jednostce KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
|
prof. dr hab. inż.
JOANNA WYKA
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - Metodologia badań żywieniowych NTŻ-SM>MBŻ
2015/16-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInzŻC
2015/16-Z - Żywność wzbogacana NŻC-SI>ŻywWzb
2015/16-L - Laboratorium specjalizacyjne 1 NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC1
2015/16-L - Laboratorium specjalizacyjne I NTŻ/ŻC-SM>LS1
2015/16-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2015/16-L - Żywienie człowieka zdrowego i chorego NTŻ-SM>ŻCzZCh
2016/17-Z - Metodologia badań żywieniowych NTŻ-SM>MBŻ
2016/17-Z - Podstawy żywienia NZJ-SI>PodstŻyw
2016/17-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz
2016/17-Z - Seminarium dyplomowe 2 NTŻ-SM>SEMDYP2
2016/17-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻC-SI>S-EUŻ
2016/17-Z - Żywienie w agroturystyce i turystyce NZJ-SM>F3ŻwAiT
2016/17-Z - Żywność wzbogacana NŻC-SI>ŻywWzb
2016/17-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2016/17-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2017/18-Z - Podstawy hotelarstwa NŻC-SI>PodHat
2017/18-Z - Podstawy żywienia NZJ-SI>PodstŻyw
2017/18-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz
2017/18-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻC-SI>S-EUŻ
2017/18-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>S-EUŻ
2017/18-Z - Żywność wzbogacana NŻC-SI>ŻywWzb
2017/18-L - Dietetyka BBL/BC-SM>DIETET
2017/18-L - Nutrition and dietetic NTŻ/FT-AM>NAndDiet
2018/19-Z - Podstawy żywienia NZJ-SI>PodstŻyw
2018/19-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz
2018/19-Z - Profilaktyka zdrowotna i żywieniowa NŻD-SM>PZiŻ
2018/19-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>S-EUŻ
2018/19-Z - Usługi turystyczne i rekreacyjne NŻC-SI>UTuriRe
2018/19-Z - Zdrowie publiczne NŻD-SL>ZP
2018/19-Z - Żywność wzbogacana NŻC-SI>ŻywWzb
2018/19-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>HIGITZ
2018/19-L - Podstawy toksykologii żywności NŻC-SI>PTokŻyw
2018/19-L - Żywienie człowieka i dietetyka BBŻ-SI>ŻYWCZDIE
2019/20-Z - Dietetyka BBC-SM>DIETET
2019/20-Z - Edukacja żywieniowa NŻD-SL>EŻ
2019/20-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NZJ-SI>PHigToksŻ
2019/20-Z - Podstawy hotelarstwa NTG-SI>PH
2019/20-Z - Podstawy żywienia NZJ-SI>PodstŻyw
2019/20-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz
2019/20-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>S-EUŻ
2019/20-Z - Usługi turystyczne i rekreacyjne NTG-SI>UTiR
2019/20-L - Diety niekonwencjonalne NŻD-SL>DN
2019/20-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>HIGITZ
2020/21-Z - Edukacja żywieniowa NŻD-SL>EŻ
2020/21-Z - Podstawy żywienia NZJ-SI>PodstŻyw
2020/21-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz
2020/21-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>2344.1
2020/21-L - Diety niekonwencjonalne NŻD-SL>DN
2020/21-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>HIGITZ
2020/21-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>PJiTR4
2021/22-Z - Edukacja żywieniowa NŻD-SL>EŻ
2021/22-Z - Edukacja żywieniowa NŻD-SML>0542.3
2021/22-Z - Podstawy żywienia NZJ-SI>PodstŻyw
2021/22-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz
2021/22-Z - Racjonalne żywienie człowieka BBC-SL>RACŻYWCZŁ
2021/22-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>2344.1
2021/22-Z - Zdrowie publiczne NŻD-SL>2861.1
2021/22-Z - Żywienie i dietetyka NTŻ-SM>2903.2
2021/22-L - Diety niekonwencjonalne NŻD-SL>DN
2021/22-L - Ekotoksykologia POS-SM>0582.1
2022/23-Z - Edukacja żywieniowa NŻD-SL>0542.5
2022/23-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>1724.5
2022/23-Z - Podstawy żywienia człowieka NZJ-SI>1724.5
2022/23-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>2344.1
2022/23-Z - Żywienie człowieka i dietetyka NTŻ-SM>2900.2
2022/23-L - Diety niekonwencjonalne NŻD-SL>0485.6
2022/23-L - Ekotoksykologia POS-SM>0582.1
2022/23-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>1582.4
2022/23-L - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>1724.4
2023/24-Z - Basic of Human Nutrition NZJ-SI>0119.5.E
2023/24-Z - Dietetyka BBC-SM>0470.3
2023/24-Z - Edukacja żywieniowa NŻD-SL>0542.5
2023/24-Z - Podstawy żywienia człowieka NZJ-SI>1724.5
2023/24-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>2344.1
2023/24-Z - Żywienie człowieka i dietetyka NTŻ-SM>2900.2
2023/24-Z - Żywność o cechach funkcjonalnych NŻD-SL>2921.5
2023/24-Z - Żywność specjalnego przeznaczenia NŻD-SL>2922.5
2023/24-L - Basic of Human Nutrition NTŻ-SI>0119.4.E
2023/24-L - Diety niekonwencjonalne NŻD-SL>0485.6
2023/24-L - Ekotoksykologia POS-SM>0582.1
2023/24-L - Epidemiology and health prophylactic NŻD-SML>3342.2.E
2023/24-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>0873.6
2023/24-L - Planowanie żywienia zbiorowego NTG-SI>1591.4
2023/24-L - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>1724.4
2023/24-L - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NTG-SI>2344.2
2023/24-L - Zdrowie publiczne NŻD-SL>2861.4
2024/25-Z - Basic of Human Nutrition NZJ-SI>0119.5.E
2024/25-Z - Dietetyka BBC-SM>0470.3
2024/25-Z - Diety niekonwencjonalne NŻD-SL>0485.5
2024/25-Z - Podstawy żywienia człowieka NZJ-SI>1724.5
2024/25-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NDI-SL>2344.1
2024/25-Z - Żywienie człowieka i dietetyka NTŻ-SM>2900.2
2024/25-L - Basic of Human Nutrition NTŻ-SI>0119.4.E
2024/25-L - Edukacja żywieniowa NŻD-SL>0542.6
2024/25-L - Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna NDI-SM>0635.2
2024/25-L - Epidemiology and health prophylactic NDI-SM>3342.2.E
2024/25-L - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>1724.4
2024/25-L - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NTG-SI>2344.2
2024/25-L - Zdrowie publiczne NŻD-SL>2861.4
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Żywność wzbogacana NŻC-SI>ŻywWzb:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3)
2016/17-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-Z - Żywność wzbogacana NŻC-SI>ŻywWzb:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2016/17-L - Podstawy toksykologii żywności NŻC-SI>PTokŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2017/18-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2017/18-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2017/18-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>S-EUŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-Z - Żywność wzbogacana NŻC-SI>ŻywWzb:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SM>SDIII:
Seminarium dyplomowe (grupa 1), Seminarium dyplomowe (grupa 2)
2018/19-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-Z - Podstawy żywienia NZJ-SI>PodstŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-Z - Profilaktyka zdrowotna i żywieniowa NŻD-SM>PZiŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>S-EUŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2018/19-Z - Żywność wzbogacana NŻC-SI>ŻywWzb:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>HIGITZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19-L - Podstawy toksykologii żywności NŻC-SI>PTokŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Żywienie człowieka i dietetyka BBŻ-SI>ŻYWCZDIE:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-Z - Dietetyka BBC-SM>DIETET:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-Z - Edukacja żywieniowa NŻD-SL>EŻ:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Podstawy żywienia NZJ-SI>PodstŻyw:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>S-EUŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-L - Diety niekonwencjonalne NŻD-SL>DN:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>HIGITZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-Z - Edukacja żywieniowa NŻD-SL>EŻ:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>2344.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Diety niekonwencjonalne NŻD-SL>DN:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>HIGITZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>PJiTR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>PJiTR4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Edukacja żywieniowa NŻD-SL>EŻ:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Edukacja żywieniowa NŻD-SML>0542.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2021/22-Z - Racjonalne żywienie człowieka BBC-SL>RACŻYWCZŁ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>2344.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Diety niekonwencjonalne NŻD-SL>DN:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Edukacja żywieniowa NŻD-SL>0542.5:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>2344.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Diety niekonwencjonalne NŻD-SL>0485.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>1582.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Pracownia magisterska II NŻD-SML>1802.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Edukacja żywieniowa NŻD-SL>0542.5:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>2344.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3)
2023/24-L - Diety niekonwencjonalne NŻD-SL>0485.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-L - Epidemiology and health prophylactic NŻD-SML>3342.2.E:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)