aktywny pracownik nieetatowy
|
dr inż.
AGATA WOJCIECHOWICZ-BUDZISZ
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2018/19-Z - Grafika inżynierska NBT/BŻ-SI>Graf
2018/19-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2018/19-Z - Technologia zbóż II NTŻ-SM>TechZbóż2
2019/20-Z - Technologia zbóż II NTŻ-SM>TechZbóż2
2020/21-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2020/21-Z - Technologia zbóż II NTŻ-SM>TechZbóż2
2021/22-Z - Grafika inżynierska NBT-SI>0840.1
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>GRAF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2017/18-L - Narzędzia statystyczne w zarządzaniu jakością NZJ-SM>NarzStat:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>StatStos:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-Z - Grafika inżynierska NBT/BŻ-SI>Graf:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7)
2018/19-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>SRwPŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NŻC-SI>WSRWP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-Z - Grafika inżynierska NBT/BŻ-SI>Graf:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6)
2019/20-Z - Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2019/20-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>StatStos:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5)
2019/20-L - Technologia piekarstwa i ciastkarstwa NTŻ-SI>TPiC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Informatyka stosowana NTŻ-SM>0954.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-L - Pracownia magisterska I (ZJŻPR) NZJ-SM>1800.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>2384.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-L - Technologia piekarstwa i ciastkarstwa NTŻ-SI>TPiC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2021/22-Z - Grafika inżynierska NBT-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 7)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Metodologia badań naukowych NTŻ-SM>1241.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>1916.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-L - Technologia piekarstwa i ciastkarstwa NTŻ-SI>TPiC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)