![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
|

dr inż.
Ewa Piotrowska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015/16-Z - BASIC OF HUMAN NUTRITION NTŻ-SE>PŻCz
2015/16-L - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-NI>PŻCz
2015/16-L - Polityka wyżywienia ludności NTŻ-SM>PWŻ
2016/17-Z - BASIC OF HUMAN NUTRITION NTŻ-SE>PŻCz
2016/17-Z - Psychologia odżywiania NŻC-SI>PsychOd
2016/17-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż
2016/17-L - Polityka wyżywienia ludności NTŻ-SM>PWŻ
2017/18-Z - BASIC OF HUMAN NUTRITION NTŻ-SE>PŻCz
2017/18-Z - Hygiene and Food Toxicology NTŻ-SE>HiTŻ
2017/18-Z - Nutrition and Dietetic NTŻ-SE>ŻiD
2017/18-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SM>PMI
2017/18-Z - Profilaktyka zdrowotna i żywieniowa NŻD-SM>PZiŻ
2017/18-Z - Psychologia odżywiania NŻC-SI>PsychOd
2017/18-Z - Seminarium dyplomowe II NŻD-SM>SDII
2017/18-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż
2017/18-L - Food Policy NŻD-SE>PWŻ
2017/18-L - Food policy NTŻ/FT-AM>FPolicy
2017/18-L - Polityka wyżywienia ludności NTŻ-SM>PWŻ
2017/18-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SM>SDIII
2018/19-Z - BASIC OF HUMAN NUTRITION NTŻ-SE>PŻCz
2018/19-Z - Hygiene and Food Toxicology NTŻ-SE>HiTŻ
2018/19-Z - Nutrition and dietetic NTŻ-SE>ND
2018/19-Z - Psychologia odżywiania NŻC-SI>PsychOd
2018/19-Z - Seminarium dyplomowe II NŻD-SM>SDII
2018/19-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż
2018/19-L - Food Policy NŻD-SE>PWŻ
2018/19-L - Polityka wyżywienia ludności NTŻ-SM>PWŻ
2018/19-L - Pracownia magisterska II NŻD-SM>PMII
2018/19-L - Seminarium dyplomowe I NŻD-SM>SDI
2018/19-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SM>SDIII
2019/20-Z - BASIC OF HUMAN NUTRITION NTŻ-SE>PŻCz
2019/20-Z - Hygiene and Food Toxicology NTŻ-SE>HiTŻ
2019/20-Z - Nutrition and Dietetic NTŻ-SE>ŻiD
2019/20-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SM>PMI
2019/20-Z - Psychologia odżywiania NŻC-SI>PsychOd
2019/20-Z - Seminarium dyplomowe II NŻD-SM>SDII
2019/20-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż
2019/20-L - Polityka wyżywienia ludności NTŻ-SM>PWŻ
2019/20-L - Pracownia magisterska II NŻD-SM>PMII
2019/20-L - Psychologia odżywiania NŻD-SL>PO
2019/20-L - Seminarium NŻD-SL>SEM
2019/20-L - Seminarium dyplomowe I NŻD-SM>SDI
2019/20-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SM>SDIII
2020/21-Z - BASIC OF HUMAN NUTRITION NTŻ-SE>PŻCz
2020/21-Z - Hygiene and Food Toxicology NTŻ-SE>HiTŻ
2020/21-Z - Nutrition and Dietetic NTŻ-SE>ŻiD
2020/21-Z - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>PŻCz
2020/21-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SM>PMI
2020/21-Z - Seminarium dyplomowe II NŻD-SM>SDII
2020/21-L - Food Policy NŻD-SE>PWŻ
2020/21-L - Polityka wyżywienia ludności NTŻ-SM>1744.1
2020/21-L - Pracownia magisterska II NŻD-SM>PMII
2020/21-L - Psychodietetyka NŻD-SML>2152.2
2020/21-L - Psychologia odżywiania NŻD-SL>PO
2020/21-L - Seminarium NŻD-SL>SEM
2020/21-L - Seminarium dyplomowe I NŻD-SML>2268.2
2020/21-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SM>SDIII
2020/21-L - Terapia zaburzeń odżywiania NŻD-SML>2567.2
2021/22-Z - Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna NŻD-SML>0635.1
2021/22-Z - Hygiene and Food Toxicology NTŻ-SE>HiTŻ
2021/22-Z - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>1724.3
2021/22-Z - Seminarium dyplomowe II NŻD-SML>2279.3
2021/22-L - Etyka w zawodzie dietetyka NŻD-SML>0656.4
2021/22-L - Food Policy NŻD-SE>PWŻ
2021/22-L - Polityka żywieniowa NŻD-SML>1745.4
2021/22-L - Pracownia magisterska II NŻD-SML>1802.4
2021/22-L - Psychodietetyka NŻD-SML>2152.2
2021/22-L - Psychologia odżywiania NŻD-SL>PO
2021/22-L - Seminarium NŻD-SL>SEM
2021/22-L - Seminarium dyplomowe I NŻD-SML>2268.2
2021/22-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SML>2290.4
2022/23-Z - Hygiene and Food Toxicology NTŻ-SE>HiTŻ
2022/23-Z - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>1724.3
2022/23-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SML>1791.3
2022/23-Z - Seminarium dyplomowe II NŻD-SML>2279.3
2022/23-L - Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna NŻD-SML>0635.2
2022/23-L - Etyka w zawodzie dietetyka NŻD-SML>0656.4
2022/23-L - Food Policy NŻD-SE>PWŻ
2022/23-L - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>1724.2
2022/23-L - Polityka żywieniowa NŻD-SML>1745.4
2022/23-L - Pracownia magisterska II NŻD-SML>1802.4
2022/23-L - Psychodietetyka NŻD-SML>2152.2
2022/23-L - Psychologia odżywiania NŻD-SL>2154.6
2022/23-L - Seminarium NŻD-SL>2253.6
2022/23-L - Seminarium dyplomowe I NŻD-SML>2268.2
2022/23-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SML>2290.4
2022/23-L - Terapia zaburzeń odżywiania NŻD-SML>2567.2
2023/24-Z - Food policy NŻD-SML>3362.3.E
2023/24-Z - Hygiene and Food Toxicology NTŻ-SE>HiTŻ
2023/24-Z - Polityka wyżywienia ludności NŻD-SML>1744.3
2023/24-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SML>1791.3
2023/24-Z - Psychologia odżywiania NŻD-SL>2154.3
2023/24-Z - Seminarium dyplomowe II NŻD-SML>2279.3
2023/24-L - Basic of Human Nutrition NŻD-SL>0119.2.E
2023/24-L - Behawioralne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>2977.6
2023/24-L - Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna NŻD-SML>0635.2
2023/24-L - Food Policy NŻD-SE>PWŻ
2023/24-L - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>1724.2
2023/24-L - Polityka wyżywienia ludności BZO-SM>1744.1
2023/24-L - Polityka wyżywienia ludności NTG-SI>1744.2
2023/24-L - Pracownia magisterska II NŻD-SML>1802.4
2023/24-L - Psychodietetyka NTG-SI>2152.4
2023/24-L - Psychodietetyka NŻD-SML>2152.2
2023/24-L - Psychologia odżywiania NŻD-SL>2154.6
2023/24-L - Seminarium dyplomowe I NŻD-SML>2268.2
2023/24-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SML>2290.4
2023/24-L - Terapia zaburzeń odżywiania NŻD-SML>2567.2
2024/25-Z - Etyka w zawodzie dietetyka NŻD-SL>0656.5
2024/25-Z - Food Hygiene and Toxicology NTŻ-SI>0726.5.E
2024/25-Z - Food policy NŻD-SML>3362.3.E
2024/25-Z - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NDI-SM>1242.1
2024/25-Z - Polityka wyżywienia ludności NŻD-SML>1744.3
2024/25-Z - Pracownia magisterska I (ŻiD) NŻD-SML>3807.3
2024/25-Z - Pracownia magisterska I (ŻiO) NŻD-SML>3808.3
2024/25-Z - Psychologia odżywiania NŻD-SL>2154.3
2024/25-Z - Seminarium dyplomowe II (ŻiD) NŻD-SML>3813.3
2024/25-Z - Seminarium dyplomowe II (ŻiO) NŻD-SML>3806.3
2024/25-L - Edukacja żywieniowa NŻD-SL>0542.6
2024/25-L - Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna NDI-SM>0635.2
2024/25-L - Metody statystyczne w żywieniu NŻD-SML>1271.4
2024/25-L - Polityka wyżywienia ludności BZO-SM>1744.1
2024/25-L - Polityka wyżywienia ludności NTG-SI>1744.2
2024/25-L - Pracownia magisterska II (ŻiD) NŻD-SML>3809.4
2024/25-L - Pracownia magisterska II (ŻiO) NŻD-SML>3812.4
2024/25-L - Psychodietetyka NTG-SI>2152.4
2024/25-L - Seminarium dyplomowe I NDI-SM>2268.2
2024/25-L - Seminarium dyplomowe III (ŻiD) NŻD-SML>3810.4
2024/25-L - Seminarium dyplomowe III (ŻiO) NŻD-SML>3811.4
2024/25-L - Terapia zaburzeń odżywiania NDI-SM>2567.2
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - BASIC OF HUMAN NUTRITION NTŻ-SE>PŻCz:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2015/16-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2015/16-L - Składniki odżywcze w produktach i potrawach NŻC-SI>SOwPiP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
2016/17-L - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NŻD-SM>MiPBŻ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2016/17-L - Nauki społeczne i informatyczne w żywieniu człowieka i dietetyce NŻD-SM>NSiIwŻCziD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-Z - Hygiene and Food Toxicology NTŻ-SE>HiTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2017/18-Z - Profilaktyka zdrowotna i żywieniowa NŻD-SM>PZiŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3)
2017/18-L - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NŻD-SM>MiPBŻ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-L - Seminarium dyplomowe III NŻD-SM>SDIII:
Seminarium dyplomowe (grupa 1), Seminarium dyplomowe (grupa 2)
2018/19-Z - BASIC OF HUMAN NUTRITION NTŻ-SE>PŻCz:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-Z - Hygiene and Food Toxicology NTŻ-SE>HiTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-Z - Nauki społeczne i informatyczne w żywieniu człowieka i dietetyce NŻD-SM>NSiIwŻCziD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2018/19-Z - Seminarium inżynierskie NŻC-SI>SemInż:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NŻD-SM>MiPBŻ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2019/20-Z - Nauki społeczne i informatyczne w żywieniu człowieka i dietetyce NŻD-SM>NSiIwŻCziD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-L - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NŻD-SM>MiPBŻ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2019/20-L - Podstawy psychologii z elementami psychodietetyki NTG-SI>PPzEP:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Pracownia magisterska II NŻD-SM>PMII:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Psychologia odżywiania NŻD-SL>PO:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Hygiene and Food Toxicology NTŻ-SE>HiTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-Z - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NŻD-SML>1242.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Nauki społeczne i informatyczne w żywieniu człowieka i dietetyce NŻD-SM>NSiIwŻCziD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Podstawy psychologii z elementami psychodietetyki NTG-SI>PPzEP:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-L - Psychodietetyka NŻD-SML>2152.2:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Psychologia odżywiania NŻD-SL>PO:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Hygiene and Food Toxicology NTŻ-SE>HiTŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NŻD-SML>1242.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Pracownia magisterska II NŻD-SML>1802.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NŻD-SML>1242.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna NŻD-SML>0635.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NŻD-SML>1242.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Podstawy psychologii z elementami psychodietetyki NTG-SI>1700.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Polityka wyżywienia ludności NŻD-SML>1744.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Pracownia magisterska II NŻD-SML>1802.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Seminarium dyplomowe I NŻD-SML>2268.2:
Seminarium/Konwersatorium (grupa 1), Seminarium/Konwersatorium (grupa 2)
2024/25-Z - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NDI-SM>1242.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Polityka wyżywienia ludności NŻD-SML>1744.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)